Criteriul National

Johnny Depp îşi vinde lucrările sale scoţându-le la licitație, în anticiparea divorțului

Johnny Depp îşi vinde lucrările sale scoţându-le la licitație, în anticiparea divorțului
iunie 12
18:41 2016

Johnny Depp a scos la licitaţie tablourile semnate de Jean-Michel Basquiat pe care le deţine, estimate la milioane de dolari, în miezul scandalului de violenţă domestică în care este implicat, după ce Amber Heard a decis să divorţeze.

amber-heard-se-rebiffe

Așa cum se precipită lucrurile şi se apropie de divorțul cu Amber Heard , Johnny Depp a decis să cedeze unor capodopere din colecția sa posibilitatea de a grăbi această procedură.

Hollywood-ul este cunoscut pentru nunţile sale generoase de stele … dar și prețul divorțurilor sale .Johnny Depp este cu siguranță conștient şi pentru a anticipa sumele astronomice pe care l- ar putea costa divorţul lui cu fosta sa iubită Amber Heard , ” piratul din Caraibe ” a decis să vândă unele picturi din colecția sa personală , pentru mai multe milioane de dolari .

Operele de artă ale actorului , inclusiv cele nouă picturi și desene semnate de Jean – Michel Basquiat ,vor fi scoase la licitație în câteva zile la Londra , potrivit unei declarații emise de casa Christie . Mai exact , vânzările vor avea loc miercuri, 29 și joi 30 iunie. Vânzările în timpul căreia tatăl lui Lily – Rose Melody Depp va avea voie să separe o parte din colecția sa de artă , pe care a menținut-o cu grijă timp de aproape douăzeci de ani. De exemplu în cadrul licitației  o lucrare de Basquiat ce a fost estimată  în valoare de aproximativ 100.000 de dolari , în prezent  preţul său este undeva la câteva milioane de euro.

„Nimic nu poate înlocui căldura şi sentimentul nemijlociriii pe care îl ţese, ca o aură, un tablou de Basquiat. E vorba de poezie. Pictorul pune întrebări esenţiale, grave şi livrează adevărul în formă poetică.”, ar fi spus Johhny Depp, potrivit unui comunicat de presă răspândit în media de casa de licitaţii Christie’s. „Muzica frumoasă, disonantă şi răscolitoare a picturilor lui, cacofonia tăcerii pictorului care atacă simţurile privitorului vor dăinui mai mult decât răsuflarea noastră.”, a adăugat Johnny Depp.

La rândul său , Amber Heard a declarat că ştie ce va face cu banii dacă va cîştiga acest caz care a început pe data de 26 mai, cu acuzații de violență în familie împotriva lui Johnny Depp . Avocatul său a declarat pentru agenţia Reuters că va face o donație pentru un adăpost pentru femeile maltratate situat în Arizona . În cele din urmă , revista People a dezvăluit declarația oficială a unui expert în informatică ce a probat faptul că mesajele schimbate între Amber Heard și Johnny Depp – menționând comportamentul deviant al actorului – au fost cât se poate de adevărate . Potrivit lui Kevin Cohen , profesionistul de high-tech în această cauză a certificat faptul că semnătura și conținutul  textelor  sunt cât se poate de reale, în nici un caz nu ar fi vorba de niciun fel de îndoială. Informațiile l-ar putea învinge pe Johnny Depp.

Pentru a vă reaminti , canalul american Entertainment Tonight a lansat miercuri 1 iunie mai multe schimburi de SMS-uri dintre Amber Heard și Stephen Deuters , producătorul şi fostul ei partener , din data de 25 mai 2014. Corespondența în care actrița a fost supusă violențelor repetate. ” El a făcut atât de multe ori înainte . Tokyo , Long Island , Londra ( vă amintiți ? ) Și eu încă am mai rămas . De fiecare dată , credeam că va lucra … și la fiecare trei luni , mă găsesc în același punct . „

Între timp , Stephen Deuters a preluat apărarea actorului , în timp ce e conștient de atitudinea lui de neiertat . ” Este un băiețel pierdut , el are nevoie de ajutor , dar este atât de rău ( … ) El vrea să se vindece acum . El mi- a spus foarte clar . „

Sursa foto : Photo Getty Images

Prof. Dr. Daniel Mihai,CNA Regina Maria,redactor şef al ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul