Criteriul National

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica
februarie 15
12:59 2017

Dupa succesul inregistrat cu Joyetech AIO, primul kit de tigara electronica “all in one”, compania a lansat un nou kit de tigara electronica, dedicat atat vaperilor aflati la inceput, cat si celor avansati – eVIC AIO, cu un design elegant, compact si mult imbunatatit.

Noul kit de tigara electronica marca Joyetech reprezinta o combinatie inedita de cele mai apreciate elemente ale tigarilor electronice anterioare cu un design deosebit si cu un meniu complex, gata sa satisfaca nevoia de nicotina a oricarui vaper.

Spre deosebire de modelele Joyetech AIO, kitul de tigara electronica eVIC AIO functioneaza cu un acumulator de tipul 18650 (care nu este inclus, ci se achizitioneaza separat), ce ofera posibilitatea de a inlocui rezervorul intern atunci cand vaperul constata ca autonomia scade.

Ca orice kit de tigara electronica modern, eVIC AIO se potriveste perfect in palma vaperului, iar butoanele de activare si de reglaj sunt mereu la indemana sa. Informatiile despre cum functioneaza tigara electronica, nivelul de vapori, autonomia, puterea si nivelul de elichid sunt reprezentate perfect pe ecranul OLED cu diagonala de 0.96″.

Kitul de tigara electronica eVIC AIO debordeaza de eleganta si rafinament. In crearea acestuia au fost folosite doar materiale de calitate si insertii din piele ecologica (interschimbabile), care completeaza perfect liniile elegante, colturile rotunjite si fetele laterale.
Iata cateva dintre caracteristicile moderne aduse de acest kit de tigara electronica oferit de Joyotech:

 • oprire/pornire la 5 click-uri;
 • atomizor incorporat, cu capacitatea de 3,5 ml;
 • protectie imbunatatita in ceea ce priveste: scurt-circuitul, la rezistenta/wataj scazut, la supra-incalzire si la polaritate inversata;
 • adaptor cu pin 510 pe arc, pentru atomizor extern;
 • gama variata de rezistente acceptate: 0.1Ω – 3.5Ω VW și 0.05Ω – 1.5Ω temp control;
 • alimentarea cu elichid se realizeaza prin partea superioara;
 • wattaj ce variaza de la 1 la 75;
 • cut-off la 10 secunde;
 • se poate stabili temperatura elichidului de la 100° C la 315° C;
 • port micro-usb pentru incarcare si actualizare firmware – astfel, utilizatorii pot face modificari sau imbunatatiri publicate de Joyetech. Modul de tigara electronica eVic AIO vine din fabrica cu versiunea de firmware 4.02;
  posibilitatea de a inlocui rezervorul intern si fetele laterale.

 

Cel mai simplu de utilizat kit de tigara electronica

Te vei indragosti intr-o clipita de aceasta tigara electronica. Iti asigura o cantitate de vapori reglabila, iar schimbarea consumabilelor este atat de facila.
Alimentarea cu elichide

Demult a apus timpul in care tigara electronica se incarca cu elichide cu ajutorul seringilor. Kitul de tigara electronica Joyotech eVic AIO ii ofera vaperului doua modalitati de a-si schimba/umple rezervorul de elichide, astfel:
1. desfiletarea intregii parti superioare, cu tot cu rezistenta, pentru a se turna elichid direct in rezervor;
2. desfiletarea capacului superior si turnarea elichidului prin cele doua orificii laterale, fara a fi nevoie de scoaterea rezistentei din rezervor.

Totodata, ar trebui sa stii ca atunci cand aplici rezistente sub-ohm, sa nu folosesti elichide cu mai mult de 6mg de nicotina, pentru ca taria va fi mult mai ridicata decat in cazul vaporizatoarelor standard sau low-resistance.

 

Modul de utilizare a acestui kit de tigara electronica poate fi stabilit de tine

Spre deosebire de modelele clasice, kitul Joyotech eVic AIO poate fi setat sa functioneze in modurile VT/VW/Bypass/TCR, prin apasarea de 3 ori a butonului de pornire, dupa cum urmeaza:

 • modul VT, in care se afiseaza: nivelul de incarcare al bateriei, ohm, wattaj, temperatura si tipul de rezistenta (Ni/ Ti);
 • modul VW – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir din kanthal
 • modul VT-Ni – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ni200
 • modul VT-Ti – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ti
 • modul VT-SS316 – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir SS316
 • modul VT-TCR – pentru utilizarea cu orice alt tip de rezistenta, prin setarea manuala a coeficientului TCR
 • modul Bypass – dispozitivul functioneaza ca un mod mecanic, cu un output constant de 75W
 • modul RTC – ofera posibilitatea afisarii unui ceas digital sau analogic, in timp real.

La Vipercig iti oferim kitul de tigara electronica eVic AIO Joyetech ce cuprinde urmatoarele:

 • 1 x eVic AIO
 • 1 x NotchCoil 0.25ohm DL.
 • 1 x BF SS316 0.5ohm DL.
 • 1 x LVC Clapton 1.5ohm MTL.
 • 1 x QCS
 • 2 x mustiuce
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Adaptor
 • 2 x Stickere autocolante
 • 1 x Manual & Garantie
 • 1 x Brosura Atentionari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo