Criteriul National

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica
februarie 15
12:59 2017

Dupa succesul inregistrat cu Joyetech AIO, primul kit de tigara electronica “all in one”, compania a lansat un nou kit de tigara electronica, dedicat atat vaperilor aflati la inceput, cat si celor avansati – eVIC AIO, cu un design elegant, compact si mult imbunatatit.

Noul kit de tigara electronica marca Joyetech reprezinta o combinatie inedita de cele mai apreciate elemente ale tigarilor electronice anterioare cu un design deosebit si cu un meniu complex, gata sa satisfaca nevoia de nicotina a oricarui vaper.

Spre deosebire de modelele Joyetech AIO, kitul de tigara electronica eVIC AIO functioneaza cu un acumulator de tipul 18650 (care nu este inclus, ci se achizitioneaza separat), ce ofera posibilitatea de a inlocui rezervorul intern atunci cand vaperul constata ca autonomia scade.

Ca orice kit de tigara electronica modern, eVIC AIO se potriveste perfect in palma vaperului, iar butoanele de activare si de reglaj sunt mereu la indemana sa. Informatiile despre cum functioneaza tigara electronica, nivelul de vapori, autonomia, puterea si nivelul de elichid sunt reprezentate perfect pe ecranul OLED cu diagonala de 0.96″.

Kitul de tigara electronica eVIC AIO debordeaza de eleganta si rafinament. In crearea acestuia au fost folosite doar materiale de calitate si insertii din piele ecologica (interschimbabile), care completeaza perfect liniile elegante, colturile rotunjite si fetele laterale.
Iata cateva dintre caracteristicile moderne aduse de acest kit de tigara electronica oferit de Joyotech:

 • oprire/pornire la 5 click-uri;
 • atomizor incorporat, cu capacitatea de 3,5 ml;
 • protectie imbunatatita in ceea ce priveste: scurt-circuitul, la rezistenta/wataj scazut, la supra-incalzire si la polaritate inversata;
 • adaptor cu pin 510 pe arc, pentru atomizor extern;
 • gama variata de rezistente acceptate: 0.1Ω – 3.5Ω VW și 0.05Ω – 1.5Ω temp control;
 • alimentarea cu elichid se realizeaza prin partea superioara;
 • wattaj ce variaza de la 1 la 75;
 • cut-off la 10 secunde;
 • se poate stabili temperatura elichidului de la 100° C la 315° C;
 • port micro-usb pentru incarcare si actualizare firmware – astfel, utilizatorii pot face modificari sau imbunatatiri publicate de Joyetech. Modul de tigara electronica eVic AIO vine din fabrica cu versiunea de firmware 4.02;
  posibilitatea de a inlocui rezervorul intern si fetele laterale.

 

Cel mai simplu de utilizat kit de tigara electronica

Te vei indragosti intr-o clipita de aceasta tigara electronica. Iti asigura o cantitate de vapori reglabila, iar schimbarea consumabilelor este atat de facila.
Alimentarea cu elichide

Demult a apus timpul in care tigara electronica se incarca cu elichide cu ajutorul seringilor. Kitul de tigara electronica Joyotech eVic AIO ii ofera vaperului doua modalitati de a-si schimba/umple rezervorul de elichide, astfel:
1. desfiletarea intregii parti superioare, cu tot cu rezistenta, pentru a se turna elichid direct in rezervor;
2. desfiletarea capacului superior si turnarea elichidului prin cele doua orificii laterale, fara a fi nevoie de scoaterea rezistentei din rezervor.

Totodata, ar trebui sa stii ca atunci cand aplici rezistente sub-ohm, sa nu folosesti elichide cu mai mult de 6mg de nicotina, pentru ca taria va fi mult mai ridicata decat in cazul vaporizatoarelor standard sau low-resistance.

 

Modul de utilizare a acestui kit de tigara electronica poate fi stabilit de tine

Spre deosebire de modelele clasice, kitul Joyotech eVic AIO poate fi setat sa functioneze in modurile VT/VW/Bypass/TCR, prin apasarea de 3 ori a butonului de pornire, dupa cum urmeaza:

 • modul VT, in care se afiseaza: nivelul de incarcare al bateriei, ohm, wattaj, temperatura si tipul de rezistenta (Ni/ Ti);
 • modul VW – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir din kanthal
 • modul VT-Ni – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ni200
 • modul VT-Ti – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ti
 • modul VT-SS316 – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir SS316
 • modul VT-TCR – pentru utilizarea cu orice alt tip de rezistenta, prin setarea manuala a coeficientului TCR
 • modul Bypass – dispozitivul functioneaza ca un mod mecanic, cu un output constant de 75W
 • modul RTC – ofera posibilitatea afisarii unui ceas digital sau analogic, in timp real.

La Vipercig iti oferim kitul de tigara electronica eVic AIO Joyetech ce cuprinde urmatoarele:

 • 1 x eVic AIO
 • 1 x NotchCoil 0.25ohm DL.
 • 1 x BF SS316 0.5ohm DL.
 • 1 x LVC Clapton 1.5ohm MTL.
 • 1 x QCS
 • 2 x mustiuce
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Adaptor
 • 2 x Stickere autocolante
 • 1 x Manual & Garantie
 • 1 x Brosura Atentionari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul