Criteriul National

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica
februarie 15
12:59 2017

Dupa succesul inregistrat cu Joyetech AIO, primul kit de tigara electronica “all in one”, compania a lansat un nou kit de tigara electronica, dedicat atat vaperilor aflati la inceput, cat si celor avansati – eVIC AIO, cu un design elegant, compact si mult imbunatatit.

Noul kit de tigara electronica marca Joyetech reprezinta o combinatie inedita de cele mai apreciate elemente ale tigarilor electronice anterioare cu un design deosebit si cu un meniu complex, gata sa satisfaca nevoia de nicotina a oricarui vaper.

Spre deosebire de modelele Joyetech AIO, kitul de tigara electronica eVIC AIO functioneaza cu un acumulator de tipul 18650 (care nu este inclus, ci se achizitioneaza separat), ce ofera posibilitatea de a inlocui rezervorul intern atunci cand vaperul constata ca autonomia scade.

Ca orice kit de tigara electronica modern, eVIC AIO se potriveste perfect in palma vaperului, iar butoanele de activare si de reglaj sunt mereu la indemana sa. Informatiile despre cum functioneaza tigara electronica, nivelul de vapori, autonomia, puterea si nivelul de elichid sunt reprezentate perfect pe ecranul OLED cu diagonala de 0.96″.

Kitul de tigara electronica eVIC AIO debordeaza de eleganta si rafinament. In crearea acestuia au fost folosite doar materiale de calitate si insertii din piele ecologica (interschimbabile), care completeaza perfect liniile elegante, colturile rotunjite si fetele laterale.
Iata cateva dintre caracteristicile moderne aduse de acest kit de tigara electronica oferit de Joyotech:

 • oprire/pornire la 5 click-uri;
 • atomizor incorporat, cu capacitatea de 3,5 ml;
 • protectie imbunatatita in ceea ce priveste: scurt-circuitul, la rezistenta/wataj scazut, la supra-incalzire si la polaritate inversata;
 • adaptor cu pin 510 pe arc, pentru atomizor extern;
 • gama variata de rezistente acceptate: 0.1Ω – 3.5Ω VW și 0.05Ω – 1.5Ω temp control;
 • alimentarea cu elichid se realizeaza prin partea superioara;
 • wattaj ce variaza de la 1 la 75;
 • cut-off la 10 secunde;
 • se poate stabili temperatura elichidului de la 100° C la 315° C;
 • port micro-usb pentru incarcare si actualizare firmware – astfel, utilizatorii pot face modificari sau imbunatatiri publicate de Joyetech. Modul de tigara electronica eVic AIO vine din fabrica cu versiunea de firmware 4.02;
  posibilitatea de a inlocui rezervorul intern si fetele laterale.

 

Cel mai simplu de utilizat kit de tigara electronica

Te vei indragosti intr-o clipita de aceasta tigara electronica. Iti asigura o cantitate de vapori reglabila, iar schimbarea consumabilelor este atat de facila.
Alimentarea cu elichide

Demult a apus timpul in care tigara electronica se incarca cu elichide cu ajutorul seringilor. Kitul de tigara electronica Joyotech eVic AIO ii ofera vaperului doua modalitati de a-si schimba/umple rezervorul de elichide, astfel:
1. desfiletarea intregii parti superioare, cu tot cu rezistenta, pentru a se turna elichid direct in rezervor;
2. desfiletarea capacului superior si turnarea elichidului prin cele doua orificii laterale, fara a fi nevoie de scoaterea rezistentei din rezervor.

Totodata, ar trebui sa stii ca atunci cand aplici rezistente sub-ohm, sa nu folosesti elichide cu mai mult de 6mg de nicotina, pentru ca taria va fi mult mai ridicata decat in cazul vaporizatoarelor standard sau low-resistance.

 

Modul de utilizare a acestui kit de tigara electronica poate fi stabilit de tine

Spre deosebire de modelele clasice, kitul Joyotech eVic AIO poate fi setat sa functioneze in modurile VT/VW/Bypass/TCR, prin apasarea de 3 ori a butonului de pornire, dupa cum urmeaza:

 • modul VT, in care se afiseaza: nivelul de incarcare al bateriei, ohm, wattaj, temperatura si tipul de rezistenta (Ni/ Ti);
 • modul VW – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir din kanthal
 • modul VT-Ni – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ni200
 • modul VT-Ti – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ti
 • modul VT-SS316 – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir SS316
 • modul VT-TCR – pentru utilizarea cu orice alt tip de rezistenta, prin setarea manuala a coeficientului TCR
 • modul Bypass – dispozitivul functioneaza ca un mod mecanic, cu un output constant de 75W
 • modul RTC – ofera posibilitatea afisarii unui ceas digital sau analogic, in timp real.

La Vipercig iti oferim kitul de tigara electronica eVic AIO Joyetech ce cuprinde urmatoarele:

 • 1 x eVic AIO
 • 1 x NotchCoil 0.25ohm DL.
 • 1 x BF SS316 0.5ohm DL.
 • 1 x LVC Clapton 1.5ohm MTL.
 • 1 x QCS
 • 2 x mustiuce
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Adaptor
 • 2 x Stickere autocolante
 • 1 x Manual & Garantie
 • 1 x Brosura Atentionari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro