Criteriul National

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica

Joyetech eVic AIO, cel mai modern kit de tigara electronica
februarie 15
12:59 2017

Dupa succesul inregistrat cu Joyetech AIO, primul kit de tigara electronica “all in one”, compania a lansat un nou kit de tigara electronica, dedicat atat vaperilor aflati la inceput, cat si celor avansati – eVIC AIO, cu un design elegant, compact si mult imbunatatit.

Noul kit de tigara electronica marca Joyetech reprezinta o combinatie inedita de cele mai apreciate elemente ale tigarilor electronice anterioare cu un design deosebit si cu un meniu complex, gata sa satisfaca nevoia de nicotina a oricarui vaper.

Spre deosebire de modelele Joyetech AIO, kitul de tigara electronica eVIC AIO functioneaza cu un acumulator de tipul 18650 (care nu este inclus, ci se achizitioneaza separat), ce ofera posibilitatea de a inlocui rezervorul intern atunci cand vaperul constata ca autonomia scade.

Ca orice kit de tigara electronica modern, eVIC AIO se potriveste perfect in palma vaperului, iar butoanele de activare si de reglaj sunt mereu la indemana sa. Informatiile despre cum functioneaza tigara electronica, nivelul de vapori, autonomia, puterea si nivelul de elichid sunt reprezentate perfect pe ecranul OLED cu diagonala de 0.96″.

Kitul de tigara electronica eVIC AIO debordeaza de eleganta si rafinament. In crearea acestuia au fost folosite doar materiale de calitate si insertii din piele ecologica (interschimbabile), care completeaza perfect liniile elegante, colturile rotunjite si fetele laterale.
Iata cateva dintre caracteristicile moderne aduse de acest kit de tigara electronica oferit de Joyotech:

 • oprire/pornire la 5 click-uri;
 • atomizor incorporat, cu capacitatea de 3,5 ml;
 • protectie imbunatatita in ceea ce priveste: scurt-circuitul, la rezistenta/wataj scazut, la supra-incalzire si la polaritate inversata;
 • adaptor cu pin 510 pe arc, pentru atomizor extern;
 • gama variata de rezistente acceptate: 0.1Ω – 3.5Ω VW și 0.05Ω – 1.5Ω temp control;
 • alimentarea cu elichid se realizeaza prin partea superioara;
 • wattaj ce variaza de la 1 la 75;
 • cut-off la 10 secunde;
 • se poate stabili temperatura elichidului de la 100° C la 315° C;
 • port micro-usb pentru incarcare si actualizare firmware – astfel, utilizatorii pot face modificari sau imbunatatiri publicate de Joyetech. Modul de tigara electronica eVic AIO vine din fabrica cu versiunea de firmware 4.02;
  posibilitatea de a inlocui rezervorul intern si fetele laterale.

 

Cel mai simplu de utilizat kit de tigara electronica

Te vei indragosti intr-o clipita de aceasta tigara electronica. Iti asigura o cantitate de vapori reglabila, iar schimbarea consumabilelor este atat de facila.
Alimentarea cu elichide

Demult a apus timpul in care tigara electronica se incarca cu elichide cu ajutorul seringilor. Kitul de tigara electronica Joyotech eVic AIO ii ofera vaperului doua modalitati de a-si schimba/umple rezervorul de elichide, astfel:
1. desfiletarea intregii parti superioare, cu tot cu rezistenta, pentru a se turna elichid direct in rezervor;
2. desfiletarea capacului superior si turnarea elichidului prin cele doua orificii laterale, fara a fi nevoie de scoaterea rezistentei din rezervor.

Totodata, ar trebui sa stii ca atunci cand aplici rezistente sub-ohm, sa nu folosesti elichide cu mai mult de 6mg de nicotina, pentru ca taria va fi mult mai ridicata decat in cazul vaporizatoarelor standard sau low-resistance.

 

Modul de utilizare a acestui kit de tigara electronica poate fi stabilit de tine

Spre deosebire de modelele clasice, kitul Joyotech eVic AIO poate fi setat sa functioneze in modurile VT/VW/Bypass/TCR, prin apasarea de 3 ori a butonului de pornire, dupa cum urmeaza:

 • modul VT, in care se afiseaza: nivelul de incarcare al bateriei, ohm, wattaj, temperatura si tipul de rezistenta (Ni/ Ti);
 • modul VW – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir din kanthal
 • modul VT-Ni – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ni200
 • modul VT-Ti – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir Ti
 • modul VT-SS316 – pentru utilizarea cu rezistentele cu fir SS316
 • modul VT-TCR – pentru utilizarea cu orice alt tip de rezistenta, prin setarea manuala a coeficientului TCR
 • modul Bypass – dispozitivul functioneaza ca un mod mecanic, cu un output constant de 75W
 • modul RTC – ofera posibilitatea afisarii unui ceas digital sau analogic, in timp real.

La Vipercig iti oferim kitul de tigara electronica eVic AIO Joyetech ce cuprinde urmatoarele:

 • 1 x eVic AIO
 • 1 x NotchCoil 0.25ohm DL.
 • 1 x BF SS316 0.5ohm DL.
 • 1 x LVC Clapton 1.5ohm MTL.
 • 1 x QCS
 • 2 x mustiuce
 • 1 x Cablu USB
 • 1 x Adaptor
 • 2 x Stickere autocolante
 • 1 x Manual & Garantie
 • 1 x Brosura Atentionari.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro