Criteriul National

Jucării sexuale pentru prelungirea preludiului

Jucării sexuale pentru prelungirea preludiului
august 31
15:10 2021

Jucăriile sexuale nu sunt folosite exclusiv pentru activitatea sexuală, ci joacă un rol semnificativ și în procesul de cunoaștere a partenerului înainte de sex sau în timpul actului sexual. Jucăria erotică potrivită poate conduce la împlinirea celor mai ascunse nevoi și fantezii ale partenerului de cuplu. Dacă nu ai suficientă experiență pentru genul acesta de accesorii ori dacă preferi să te bucuri mai mult de momentele de preludiu, atunci o jucărie sexuală mai soft ar putea să fie soluția pe care o cauți.

6

Cătușe pentru mâini și picioare

Jucării sexuale ușoare și clasice pentru începători și nu numai. Sunt accesorii pentru partide diferite și incitante. Materialul de la încheieturi poate fi reglat după preferințe.

Set mască de ochi și puf de gâdilat

Un set jucăuș compus dintr-o mască ce acoperă ochii, în timp ce partenerul stimulează anumite zone erogene cu ajutorul pufului de gâdilat, realizat din pene delicate și moi.

Uleiuri masaj

Ingredientul de neuitat pentru începutul unei partide. În orice magazin erotic mergi, sigur ai de unde să alegi aroma cea mai potrivită și provocatoare pentru simțuri: uleiuri afrodisiace cu efect hidratant, cu efect de încălzire, solubile, transparente, cu sau fără parfum.

Lumânări pentru masaj

O altă variantă simplă pentru un preludiu intens sunt lumânările erotice care pot fi folosite atât ca lumânări ambientale, cât și ca ulei de masaj intim. Tot ce trebuie să faci este să aprinzi lumânarea, să o lași să ardă 20 de minute, iar apoi să picuri în palmă câteva picături de ceară care se transformă într-un ulei de masaj cald, aplicat pe tot corpul.

Zaruri erotice

Sunt adevărate jucării cu scop distractiv pentru cuplurile care doresc să se relaxeze și să alunge timiditatea sau monotonia. Unul din zaruri prezintă un set de comenzi (sărută, masează, etc), iar cel de al doilea zar indică părți ale corpului.

Vibratoare cu încălzire

Sunt concepute pentru utilizare solo sau pentru cupluri. Au diferite forme, texturi, culori în funcție de preferințe și necesități. Vibratorul dispune de funcții graduale de încălzire, funcții pentru rotații și de cele mai multe ori textura imită pielea umană.

Lubrifiant

Este un produs de bază pentru relațiile sexuale, indiferent de nivel. Ingredientele sale diminuează senzația de durere, ușurează penetrarea, nu provoacă reacții alergice și iritații, în plus sunt compatibile cu jucăriile erotice si prezervative.

Set joc cu provocări erotice

Trusa conține bucăți de hârtie cu provocări erotice pentru el și ea, pentru destinderea atmosferei în dormitor. Pot fi comandate online rapid și ușor de pe sex shop și îți vor fi livrate într-un ambalaj discret chiar de ziua partenerului tău sau de Valentine’s Day.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul