Criteriul National

Jucariile noii generatii – Fingerlings

Jucariile noii generatii – Fingerlings
martie 08
17:33 2018

Copiii din zilele noastre nu isi mai doresc jucarii simple si usor de descoperit, isi doresc jucarii interactive cu cat mai multe functii, jucarii ce ii fac sa se simta speciali si cu care sa interactioneze precum o fac cu prietenii si colegii lor. Una dintre cele mai noi jucarii de acest tip este Fingerlings , maimutica dragalasa cu peste 40 functii.

Aceste jucarii au ajuns un must-have al copiilor din diferite tari ale lumii si sunt pe placul celor mici, dar si al adolescentilor, deoarece se bazeaza pe comunicarea prin stimulare, ele reactionand pe baza senzorilor de aer, miscare si atingere.

Fingerlings este o jucarie interactiva ce se prinde de degete, pot scoate diferite sunete, vorbesc in limba lor si pot reproduce diferite miscari. Aceste jucarii sunt recomandate copiilor cu varsta peste trei ani.

Fingerlings se poate achizitiona din magazinele online, dar trebuie avut in vedere ca exista pe piata si replici ale acestei jucarii, dar care sunt confectionate dintr-un material de calitate inferioara si nici nu au atatea functii cum au cele originale.

Ele sunt disponibile intr-o gama variata de culori,atat  pentru fete,cat si pentru baieti, fiecare avand cate un nume special: Oliver- culoarea albastra, Ruby- rosie, Gloria- bleu , Leo- negru, Daisy-alba si Lucy- mov.

Printre cele mai importante functii ale Fingerlings, trebuie enumerate:

  • Adora sa se prinda de diferite obiecte, dar sunt special concepute pentru a se prinde de degete
  • Clipesc din ochi si isi rotesc capul
  • Daca bati de doua ori din palme vor incepe sa cante
  • Daca le mangai o sa adoarma si vor reactiona la sunete puternice
  • Daca le transmiti pupici, ele iti vor trimite inapoi
  • Daca se plictiseste, aceasta va incepe sa fluiere, cerand atentie
  • Daca le vei agata de coada, acestea vor face ce stiu mai bine, sa se maimutareasca
  • Daca o veti pune in pozitie orizontala, va incepe sa sforaie
  • Are un microfon in dreptul gurii pentru a putea reactiona la zgomotele din exterior si doi senzori pe cap, de o parte si de alta a parului.

Maimutica Fingerlings functioneaza cu patru baterii, iar in cazul in care maimutica devine apatica si nu mai reactioneaza la stimuli inseamna ca acestea trebuie schimbate de catre un adult. Pentru economisirea bateriilor, maimutica intra in modul sleep dupa cinci minute de inactivitate.

Daca iti doresti pentru copilul tau o jucarie care sa ii stimuleze inteligenta emotionala si sa ii imbunatatesti abilitatile de comunicare si socializare, atunci Fingerlings este cadoul potrivit pe care i-l poti oferi.

Comentarii

Comentarii

Tags
Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu