Criteriul National

JURNALUL DE LUX AL UNEI VACANTE „MERITATE” AL UNUI PREMIER AUTOHTON!

august 06
17:10 2015

 

   Concediile din luna august nu sunt atat de nesemnificative. Din acest motiv, cu acea grija la detalii , urmatoarea stire o sa va provoace anumite trairi si reactii (speram) dintre cele mai diverse!

Asa cum bine cunoasteti, premierul Victor Ponta se afla intr-un bine-meritat concediu de odihna. Tocmai,din motive medicale și totdata legate de statutul sau de bolnav , pe probleme de odihnă, premierul României a lipsit din țară, în total, 34 de zile în ultimele două luni. Analizand cu atentie,de data aceasta, conform surselor EurActiv.ro, Victor Ponta se află pe vasul de croazieră „Oasis of the Seas” într-o excursie de o săptămână în Caraibe.

Criteriul National Vapor Caraibe

Conform mai multor surse, cărora site-ul EurActiv.ro le protejează identitatea, Victor Ponta a fost văzut îmbarcându-se sâmbătă, 1 august, pe vasul aparținând companiei Royal Caribbean, în portul Everglades din Fort Lauderdale, Florida. Alături de prim ministru s-au îmbarcat soția acestuia, europarlamentarul PSD Daciana Sârbu, și cei doi copii ai acestora.

Un oficial al companiei a precizat că „prețul unui apartament (de luxe suite) pe Oasis săptămâna aceasta este de aproximativ 5.933 dolari (2 persoane) incluzând taxele”, adaugând că „din păcate, nu putem discuta detaliile pasagerilor pe care îi îmbarcăm pe vasele noastre având în vedere acordurile de confidențialitate pe care le avem cu companiile de croazieră”.

Itinerariul croazierei este următorul: Fort Lauderdale, Florida – Labadee, Haiti – Fairmouth Jamaica – Cozumel, Mexic – și înapoi la Fort Lauderdale, Florida. Premierul se află, conform itinerariului, astăzi, în Cozumel, Mexic.

Pe puntea vasului Oasis of the Seas, clienții se pot bucura de un circuit de golf, o promenadă cu magazine și restaurante, cinci piscine, mai multe terenuri de baschet, șapte parcuri tematice pentru copii, două simulatoare de valuri pentru amatorii de surf, un patinoar și mai multe săli de spectacol.

Până la publicarea acestei știri, premierul Victor Ponta nu a putut fi contactat.

Oricum, asa cum bine intuiti Victor Ponta va reveni inzdravenit cat mai curand, in apropierea lunii septembrie afisand acel zambet superior, acel ranjet mostenit de la predecesorii sai ideologic si intru toate rautatile- Ion Ilici cat si Adrian Nastase…

Povestea merge mai departe stimati români si lasati-ma sa cred ca acest gen de informatii va va provoca sa interveniti, sa comentati si sa analizati (in orice ordine posibila) despre „lumea lor” si…lumea noastra, a tuturor celor ce muncim, traim si respiram in tara blagoslovita de Dumnezeu- România , in care asemenea „personalitati” sunt rasfatate de toate privilegiile si favorurile existente la aceasta ora…

Mentionez ca aceasta postare a fost oferita cu generozitate de site-ul  EurActiv.ro carora le multumim cu aceasta cale!

Sursa foto : http:// eurActiv. ro

 

 

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro