Criteriul National

Kathmandu la Vama Veche

Kathmandu la Vama Veche
iulie 04
20:50 2016

20160704_193319

Cu o deosebită plăcere și chiar din pură curiozitate am reușit să descopăr în Vama Veche un loc minunat, aparte, o adevărată oază de exotism și plină de culoare- Magazinul Maya Shop.

Varietatea și versatilitatea obiectelor de îmbrăcăminte expuse dar mai ales acea bună-voință a angajaților cât și a patronului – a domnului Alok Sah m-a transpus pentru câteva zeci de minute…în Kathmandu. Domnul Alok Sah s-a arătat deosebit de amabil, de serviabil iar acest lucru m-a determinat să intru în vorbă cu dumnealui. Și am avut practic o revelație deoarece am descoperit un om frumos, educat și un fin cunoscător al societății românești.

20160704_193518  20160704_193714  20160704_193511

Astfel am aflat că pe lângă magazinul estival din Vama Veche mai există două magazine de prezentare cu vânzare în București. Iar pentru cei care vor să achiziționeze on-line pot accesa site-ul www.boemurban.ro.

Hainele si accesoriile boeme, chic, colorate si vesele cât și minunatele accesorii vestimentare sunt aduse din alte colțuri ale lumii (Nepal, India, Tailanda, etc), într-un cuvânt dintr- o altă civilizație.

20160704_193957  20160704_193415

Am rămas plăcut impresionat de faptul că aceste hăinuțe au darul de a aduce bucurie și culoare în viața celor care trec pragul și le achiziționează.

20160704_193536   20160704_193547

Cu o gamă variată , magazinul se adresează atât femeilor  cât și bărbaților neuitându-i nici pe copii.

De aceea, cu cea mai bună intenție am solicitat un scurt interviu domnului Alok Sah în care ne -a explicat cu amabilitate anumite lucruri.

Concluzia acestei prezentări este una simplă dar în același timp cât se poate de directă. Dacă acești oameni încearcă și reușesc de mai bine de 9 ani de zile să promoveze produse de calitate, viu colorate și la prețuri accesibile tuturor buzunarele înseamnă că se bucură de succes și perseverența și trăinicia lor este dată de către clienții fideli dar și de către cei ocazionali.

P_20160704_194055

Poate că acest lucru va da un impuls și chiar ceva de gândit designerilor români care se inspiră din tradițiile românești și ale căror creații se potrivesc cu stilul boem-urban.

Pentru mai multe informații și detalii – http://boemurban.ro/

Sursa foto @ interviu : Prof. Dr. Daniel Mihai, redactor șef al ziarului Criteriul Național

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro