Criteriul National

KEEP IT MOBILE: DIGITALIZAM AFACEREA TA! OFERTA SPECIALA

KEEP IT MOBILE: DIGITALIZAM AFACEREA TA! OFERTA SPECIALA
octombrie 26
23:30 2020

„Digitalizarea este viitorul” este o expresie pe care o auzim tot mai mult în ultima perioadă de timp și din ce în ce mai puțini sunt cei care nu cred în ea. Pandemia nu a făcut decât să accelereze un proces ireversibil.

De 7 ani, noi, cei de la KEEP IT MOBILE, o firmă 100% românească, dezvoltăm soluții software ce ajută companiile să-și eficientizeze fluxurile și, implicit, să se digitalizeze.

Ca și background, noi, cei de la KEEP IT MOBILE, provenim din multinaționale unde mare parte din experiență am dobândit-o alături de companii de software internaționale axate pe zona de aviație, meteorologie, logistică etc.

Ce este nou la soluțiile noastre

„Utilizăm o tehnologie nouă pentru trasabilitatea activităților, resurselor umane și în general a obiectelor fizice. Tehnologia se numește NFC și o avem cu toții integrată în telefoanele mobile, fiind cunoscută pentru plățile mobile, doar că noi am aplicat-o în alte scopuri.

Practic, atașăm astfel de cipuri NFC pe echipamente, scule, locații, urmând ca printr-o simplă atingere cu telefonul mobil să avem toate informațiile în acel loc!”, a afirmat Vicențiu Corbu, CEO-ul companiei KEEP IT MOBILE.

Propunerea noastră de digitalizare rapidă în criză

În ultimii 7 ani, KEEP IT MOBILE a dezvoltat o serie de soluții software care acoperă nevoia de digitalizare pentru o bună parte din industrii.

„ACUM intenționăm să livrăm aceste soluții la un cost minim pentru orice companie de pe teritoriul României care dorește digitalizarea fluxurilor operaționale, dar nu își permite investiții majore în acest moment de criză.

Astfel, venim cu un cost începand de la 100 euro/lună care este menit doar să ne acopere nouă, celor de la KEEP IT MOBILE, cheltuielile operaționale cu implementarea/suportul soluției tehnice amintite.

În acest fel, orice companie poate fi digitalizată începând cu luna 2 la un cost minim!”, a adăugat Vicențiu Corbu (vezi video).

 

Cum a pornit totul

Echipa KEEP IT MOBILE a lansat, în anul 2015, prima demonstrație la nivel global a tehnologiei NFC aplicată în sectorul de Petrol și Gaze.

De atunci, își îmbunătățește continuu soluțiile, aplicând tehnologia NFC și în alte domenii de interes precum:

  • Activități de mentenanță
  • Planificarea și Urmărirea Producției
  • Trasabilitatea și managementul mijloacelor fixe și al obiectelor de inventar
  • Lucrări de curățenie
  • Facility Management
  • Sectorul viticol
  • Control Access.

Compania KEEP IT MOBILE a obținut distincția Seal of Excellense în cadrul programului Horizon 2020 al Comisiei Europene, faza 2, în 2016, fiind la acel moment PRIMA COMPANIE ROMÂNEASCĂ deținătoare a acestui scor pentru dezvoltarea tehnologiei NFC.

CEO-ul companiei, Vicențiu Corbu, a avut două apariții la ProTV, la emisiunea lui George Buhnici (în anul 2012, respectiv în 2019), unde am prezentat tehnologia, ultimul material fiind pe site-ul ProTv:

https://stirileprotv.ro/stiri/ilikeit/ilikeit-cum-ajuta-cipurile-activitatea-din-zona-industriala.html

Vă invităm să ne cunoașteți mai bine pe NOUL NOSTRU SITE https://www.keep-it-mobile.com

Împreună vom reuși să digitalizăm afacerea ta!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AdrianaG

AdrianaG

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul