Criteriul National

Keez este compania care te poate ajuta.

august 01
22:08 2019

Keez este compania care te poate ajuta.

 

Daca ai o companie si iti doresti sa benficiezi de cele mai bune servicii este cazul sa apelezi la serviciile companiei Keez doar asa vei putea sa ajungi sa ai parte de succesul pe care il doresti. 

Serviciile de contabilitate sunt absolut necesare in orice companie. Daca tu nu te poti ocupa de asta atunci trebuie sa lasi aceste servicii pe mana unor specialisti vei vedea cat de mult conteaza sa ai o intrega echipa care se va ocupa de asta. Contabilitatea este un domeniu complex care necesita foarte multa implicare. Siguranta este cheia pentru o afacere de succes. 

It vei da seama ca ai nevoie de o companie de specialitate in momentul in care vei constientiza cat de complicata este defapt contabilitatea. Sunt foarte multe calcule pe care trebuie sa le faci dar si multe acte pe care trebuie sa le duci la bun sfarsit. 

Atunci cand apelezi la o companie de specialitate scapi de o grija in plus. Asa si este contabilitatea poate fi destul de apasatoare, trebuie sa stii asta.  Serviciile de contabilitate sunt ceea ce tu si compania ta aveti nevoie. Businss-ul tau va avea parte de un management mai eficient. Vei avea acces la toate castigurile si pierderile si vei stii exact in ce se merita sa investesti si ce nu. Trebuie sa stii asta pentru viitorul afacerii tale. Este foarte important sa te decidi 100% companiei tale pentru a avea parte de succesul pe care il doresti. Tu esti singura persoana care isi poate administra business-ul si care se poate ocupa de tot ce tine de personal si de investitiile care trebuie sa fie facute. 

Poate ca ai o viziune clara asupra afacerii tale si stii exact unde vrei sa ajungi. Daca stii exact ce iti doresti sa obtii atunci trebuie sa stii care sunt motodele prin care poti ajunge acolo. Pas cu pas vei reusi sa ajungi acolo unde vrei. Intereseaza-te de cele mai bune tarife contabile si vei colabora cu succes cu o companie de incredere. Ai grija de colaborarile tale si asa vei reusi sa ajungi acolo unde iti doresti. Nu trebuie sa te coplesesti cu munca trebuie sa iei alegerile care sa te avanatajeze si care sa te aduca acolo unde iti doresti. 

Vei putea lua cele mai bune alegeri pentru tine si pentru compania ta cu o foarte mare lejeritate daca iei cele mai bune alegeri.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul