Criteriul National

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur
septembrie 28
16:09 2018

Reușita unei proceduri stomatologice depinde de o serie de factori care să asigure calitatea întregului proces în cadrul fiecărei etape de lucru. Așadar, pe lângă experiența și cunoștințele specialistului, sunt necesare anumite tehnici și instrumente care să-și dovedească eficacitatea în timp.

Indiferent de complexitatea lucrării de restaurare dentară, medicul implantolog ar trebui să pună pe primul loc bunăstarea și confortul pacientului, asigurând o procedură simplă și rapidă.

Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o implantologia, mai ales în ultimii ani, în prezent se pot găsi o sumedenie de soluții eficiente la care pot apela specialiștii pentru a obține rezultate excelente.

MIS oferă facilități de top la un preț avantajos

Construindu-și un renume mondial în materie de implanturi, MIS Implant Technologies Ltd. are în oferta sa produse de excepție – variante protetice, kituri chirurgicale și soluții moderne pentru regenerare. Fiind distribuite printr-o rețea globală în peste 60 de țări, produsele MIS sunt apreciate de către specialiști datorită calității care asigură simplificarea procedurilor efectuate.

Grație atributelor sale excelente, implanturile MIS dau dovadă de o biocompatibilitate excelentă, asigurând totodată un proces avansat de osteointegrare. Fabricate din aliaje metalice nemagnetice, acestea nu influențează CT sau RMN.

Încă de la fondarea companiei – care a avut loc în 1995, MIS Implants s-a axat pe asigurarea unor servicii premium, oferind integritate și calitate la cele mai înalte standarde. Investind în numeroase cercetări și perfecționând în mod constant liniile tehnologice proprii, compania îmbunătățește în permanență caracteristicile funcționale și estetice ale implanturilor produse și a celorlalte articole prezente în portofoliu.

MIS România este unicul importator al articolelor produse de compania MIS Implant Technologies Ltd, care satisfac cele mai înalte exigențe aliniate cu reglementări stringente, existente atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Astfel, produsele care fac parte din oferta MIS respectă normele date de:

  • Ministerul Sănătății din România;
  • ISO (International Organization for Standardization);
  • CE (European Conformity);
  • FDA (Food and Drug Administration).

Mguide – O achiziție utilă pentru procedurile implantologice

Fără îndoială că eficiența unui kit chirurgical este dată de componentele sale – care ar trebui să îndeplinească cele mai înalte standarde ale calității. La ora actuală, unul dintre cele mai bune kituri chirurgicale este Mguide, produs de MIS Implants.

Comparativ cu soluțiile tradiționale, trusa oferă specialistului o mulțime de beneficii ce se vor reflecta în calitatea lucrării de restaurare efectuată. Iată care sunt principalele avantaje pe care le aduce utilizarea unui kit chirurgical Mguide:

  • Se elimină complet nevoia de utilizare a șabloanelor de ghidare tradiționale
  • Frezele sunt concepute special din materiale inovatoare, rezistente ciclurilor de sterilizare
  • Asigură precizie și economie de timp, datorită faptului că se opresc exact la poziția și adâncimea prestabilite
  • Oferă o flexibilitate intraoperativă mare.

Kiturile chirurgicale Mguide se găsesc într-o gamă variată și pot fi ideale pentru toate modelele de implanturi MIS. Așadar, poți opta pentru kit-uri de freze pilot universale, kit-uri de inele metalice narrow, sau pentru truse utile pentru implanturile cu conexiune conică C1 și V3 sau potrivite pentru implanturile cu conexiune hexagonală SEVEN.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Violențele nejustificate…nasc reacții, durere și haos- EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Protestul Diasporei a fost îngrădit, a fost unul despre care se va scrie, se va povesti și începând cu ziua de astăzi se va cerceta de către Parchetul Militar.
Acest eveniment a fost asezonat cu o serie de violențe de neînchipuit, de intervenții în forță venite din partea Jandarmeriei Române. Această breaslă și-a dat în petec, invocând faptul că mulțimea a fost… violentă.
Acest lucru este departe de a fi adevărat, cu toate că s-a întâmplat, iar imaginile și materialele video care împânzesc internetul nu pot fi trecute cu vederea.
Mai mult decât atât, astăzi, cu cea mai mare nerușinare, purtătorii de cuvânt ai acestei instituții au spus că ” și-au făcut datoria” și au acționat în legitimitate.

Poate că am ajuns să retrăim scene de coșmar din epoci ce le consideram demult apuse… Însă, ceea ce cu toţii am aflat a fost faptul că nu am fost și nu ne-am închipuit că se va produce.
Cu toate acestea, am fost avertizaţi că se va întâmpla şi nu am vrut să credem. „Mersul până la capăt”, de a cere demisia unui sistem condus de oameni certați cu legea și cu bunul simț a fost înnabușit cu gaze lacrimogene, cu tunuri cu apă și cu intimidări, bastoane aplicate asupra populației strînse cu această ocazie.

Au existat și în mulțime agitatori, instigatori și chiar membrii ai unor așa-zise galerii de fotbal, dar care, spre surprinderea multora au fost lăsați în pace, chiar dacă au aruncat cu pietre , au incendiat arbuști și au provocat mult haos.

Dar, înainte de toate, să ne aducem aminte și de alt aspect. Au fost și alte avertizări. La conferinţa de presă ţinută cu câteva zile înainte, nişte ofiţeri de jandarmerie au semnalat, folosind obişnuitul limbaj de lemn, ”că se va întâmpla.”

Românii veniţi de departe pentru a protesta împotriva unor abuzuri s-au lovit de o metodă sistematică aplicată de Jandarmerie pentru a discredita orice viitoare mişcare de opoziţie. De aceea, fără să emit judecăți de valoare, îmi asum atunci când afirm că România a capotat și a ajuns la cheremul unor oameni politici care acționează împotriva propriului popor.

După aproape zece ore de gaze inhalate, vă pot spune cum a fost montată în scenă toată această mascaradă. Jandarmii au tensionat situaţia ,deoarece aveau obiceiul să trăgă şi să mute gardurile de colo colo, fără rost. De altfel au agitat mulţimea care era oricum inflamată, dar care nu era violentă. Apoi, începând cu ora 21 au început să lanseze salve cu gaze lacrimogene fără motiv, servite generos exact în faţă, de la mică distanţă, cu un cinism maxim, cum numai slugile stăpânilor lor ştiu să facă........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu