Criteriul National

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur
septembrie 28
16:09 2018

Reușita unei proceduri stomatologice depinde de o serie de factori care să asigure calitatea întregului proces în cadrul fiecărei etape de lucru. Așadar, pe lângă experiența și cunoștințele specialistului, sunt necesare anumite tehnici și instrumente care să-și dovedească eficacitatea în timp.

Indiferent de complexitatea lucrării de restaurare dentară, medicul implantolog ar trebui să pună pe primul loc bunăstarea și confortul pacientului, asigurând o procedură simplă și rapidă.

Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o implantologia, mai ales în ultimii ani, în prezent se pot găsi o sumedenie de soluții eficiente la care pot apela specialiștii pentru a obține rezultate excelente.

MIS oferă facilități de top la un preț avantajos

Construindu-și un renume mondial în materie de implanturi, MIS Implant Technologies Ltd. are în oferta sa produse de excepție – variante protetice, kituri chirurgicale și soluții moderne pentru regenerare. Fiind distribuite printr-o rețea globală în peste 60 de țări, produsele MIS sunt apreciate de către specialiști datorită calității care asigură simplificarea procedurilor efectuate.

Grație atributelor sale excelente, implanturile MIS dau dovadă de o biocompatibilitate excelentă, asigurând totodată un proces avansat de osteointegrare. Fabricate din aliaje metalice nemagnetice, acestea nu influențează CT sau RMN.

Încă de la fondarea companiei – care a avut loc în 1995, MIS Implants s-a axat pe asigurarea unor servicii premium, oferind integritate și calitate la cele mai înalte standarde. Investind în numeroase cercetări și perfecționând în mod constant liniile tehnologice proprii, compania îmbunătățește în permanență caracteristicile funcționale și estetice ale implanturilor produse și a celorlalte articole prezente în portofoliu.

MIS România este unicul importator al articolelor produse de compania MIS Implant Technologies Ltd, care satisfac cele mai înalte exigențe aliniate cu reglementări stringente, existente atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Astfel, produsele care fac parte din oferta MIS respectă normele date de:

  • Ministerul Sănătății din România;
  • ISO (International Organization for Standardization);
  • CE (European Conformity);
  • FDA (Food and Drug Administration).

Mguide – O achiziție utilă pentru procedurile implantologice

Fără îndoială că eficiența unui kit chirurgical este dată de componentele sale – care ar trebui să îndeplinească cele mai înalte standarde ale calității. La ora actuală, unul dintre cele mai bune kituri chirurgicale este Mguide, produs de MIS Implants.

Comparativ cu soluțiile tradiționale, trusa oferă specialistului o mulțime de beneficii ce se vor reflecta în calitatea lucrării de restaurare efectuată. Iată care sunt principalele avantaje pe care le aduce utilizarea unui kit chirurgical Mguide:

  • Se elimină complet nevoia de utilizare a șabloanelor de ghidare tradiționale
  • Frezele sunt concepute special din materiale inovatoare, rezistente ciclurilor de sterilizare
  • Asigură precizie și economie de timp, datorită faptului că se opresc exact la poziția și adâncimea prestabilite
  • Oferă o flexibilitate intraoperativă mare.

Kiturile chirurgicale Mguide se găsesc într-o gamă variată și pot fi ideale pentru toate modelele de implanturi MIS. Așadar, poți opta pentru kit-uri de freze pilot universale, kit-uri de inele metalice narrow, sau pentru truse utile pentru implanturile cu conexiune conică C1 și V3 sau potrivite pentru implanturile cu conexiune hexagonală SEVEN.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei