Criteriul National

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur

Kitul chirurgical Mguide – Tehnologie de vârf pentru rezultate precise, fără cusur
septembrie 28
16:09 2018

Reușita unei proceduri stomatologice depinde de o serie de factori care să asigure calitatea întregului proces în cadrul fiecărei etape de lucru. Așadar, pe lângă experiența și cunoștințele specialistului, sunt necesare anumite tehnici și instrumente care să-și dovedească eficacitatea în timp.

Indiferent de complexitatea lucrării de restaurare dentară, medicul implantolog ar trebui să pună pe primul loc bunăstarea și confortul pacientului, asigurând o procedură simplă și rapidă.

Având în vedere evoluția pe care a cunoscut-o implantologia, mai ales în ultimii ani, în prezent se pot găsi o sumedenie de soluții eficiente la care pot apela specialiștii pentru a obține rezultate excelente.

MIS oferă facilități de top la un preț avantajos

Construindu-și un renume mondial în materie de implanturi, MIS Implant Technologies Ltd. are în oferta sa produse de excepție – variante protetice, kituri chirurgicale și soluții moderne pentru regenerare. Fiind distribuite printr-o rețea globală în peste 60 de țări, produsele MIS sunt apreciate de către specialiști datorită calității care asigură simplificarea procedurilor efectuate.

Grație atributelor sale excelente, implanturile MIS dau dovadă de o biocompatibilitate excelentă, asigurând totodată un proces avansat de osteointegrare. Fabricate din aliaje metalice nemagnetice, acestea nu influențează CT sau RMN.

Încă de la fondarea companiei – care a avut loc în 1995, MIS Implants s-a axat pe asigurarea unor servicii premium, oferind integritate și calitate la cele mai înalte standarde. Investind în numeroase cercetări și perfecționând în mod constant liniile tehnologice proprii, compania îmbunătățește în permanență caracteristicile funcționale și estetice ale implanturilor produse și a celorlalte articole prezente în portofoliu.

MIS România este unicul importator al articolelor produse de compania MIS Implant Technologies Ltd, care satisfac cele mai înalte exigențe aliniate cu reglementări stringente, existente atât pe plan național, cât și pe plan internațional. Astfel, produsele care fac parte din oferta MIS respectă normele date de:

  • Ministerul Sănătății din România;
  • ISO (International Organization for Standardization);
  • CE (European Conformity);
  • FDA (Food and Drug Administration).

Mguide – O achiziție utilă pentru procedurile implantologice

Fără îndoială că eficiența unui kit chirurgical este dată de componentele sale – care ar trebui să îndeplinească cele mai înalte standarde ale calității. La ora actuală, unul dintre cele mai bune kituri chirurgicale este Mguide, produs de MIS Implants.

Comparativ cu soluțiile tradiționale, trusa oferă specialistului o mulțime de beneficii ce se vor reflecta în calitatea lucrării de restaurare efectuată. Iată care sunt principalele avantaje pe care le aduce utilizarea unui kit chirurgical Mguide:

  • Se elimină complet nevoia de utilizare a șabloanelor de ghidare tradiționale
  • Frezele sunt concepute special din materiale inovatoare, rezistente ciclurilor de sterilizare
  • Asigură precizie și economie de timp, datorită faptului că se opresc exact la poziția și adâncimea prestabilite
  • Oferă o flexibilitate intraoperativă mare.

Kiturile chirurgicale Mguide se găsesc într-o gamă variată și pot fi ideale pentru toate modelele de implanturi MIS. Așadar, poți opta pentru kit-uri de freze pilot universale, kit-uri de inele metalice narrow, sau pentru truse utile pentru implanturile cu conexiune conică C1 și V3 sau potrivite pentru implanturile cu conexiune hexagonală SEVEN.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu