Criteriul National

KiwiGym – magazinul online care îți oferă cel mai un complex de vitamine

KiwiGym – magazinul online care îți oferă cel mai un complex de vitamine
octombrie 21
12:19 2020

Știai că KiwiGym este magazinul online care îți oferă cel mai bun complex de vitamine? Ei bine, ai posibilitatea de a naviga printre rafturile virtuale, printre miile de produse pe care KiwiGym ți le pune la dispoziție. Căci, fiind un magazin special dedicat suplimentelor și tot ce ține de acestea, îți poți imagina cât de multe produse ai la dispoziție!

kiwigym-logo-1561975992

Experții KiwiGym s-au gândit la toate! Tocmai din acest motiv, nu ar trebui să te mire faptul că în cadrul acestui magazin online predomină varietatea. Aici găsești nu doar suplimente alimentare, ci și tot ceea ce ține de partea de dietă, accesorii sportive și recipiente special concepute pentru a-ți putea pregăti cele mai delicoase shake-uri!

Printre cele mai renumite branduri pe care le găsești pe kiwigym.ro se numără Universal Nutrition, Optimum Nutrition, Universal Nutrition, Gaspari Nutrition, Controlled Labs, NOW Foods și multe altele! Atenția ne este atrasă, însă, de brandul Universal Nutrition! De ce?

Ei bine, dacă nu știai, acest brand are unele dintre cele mai bune complexe de vitamine, vitamine care te pot ajuta în acumularea cât mai rapidă și mai organică a masei musculare. Tocmai din acest motiv, astăzi vei afla ce nume poartă acest cel mai bun complex de vitamine! Ești pregătit? Cu siguranță vei vrea să-l adaugi în coșul tău de cumpărături.

Cel mai bun complex de vitamine poartă un singur nume 

Fără dar și poate, cel mai bun complex de vitamine de pe KiwiGym poartă un singur nume. Este vorba despre Universal Nutrition Animal Pack, varianta 44 de plicuri sau varianta pudră, mai nou apărută!

Ceea ce este bine să reții despre acest complex de vitamine este că, în principiu, este un supliment alimentar pentru sportivi, deoarece completează nu doar dieta, ci și vitaminele de care un sportiv are nevoie. 

vitamine sportivi

Dieta joacă un rol foarte important! De aceea, și tu trebuie să te axezi pe aceasta și să te asiguri de faptul că nu prioritizezi doar exercițiile sportive, ci și alimentația și suplimentul de vitamine de care ai nevoie! Universal Nutrition Animal Pack este un supliment care facilitează obținerea unei mase musculare de invidiat!

Este perfect, în special ingredientelor pe care le conține! Dintre acestea cele mai de seamă sunt Nucleotidele, Liporolizinele, L-Argynine, Protogen A, Eleutero, IGF și bineînțeles, PAK. Evita dieta sau alimentația cu deficite proteice! Bazează-te pe cel mai bun complex de vitamine și vei vedea cât de mult te va ajuta!

Diferența se va observa, în special, dacă cosumul de vitamine, dar și antrenamentul vor fi regulate!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul