Criteriul National

KRUK România, un remediu eficace pentru a scăpa de stresul financiar

KRUK România, un remediu eficace pentru a scăpa de stresul financiar
decembrie 09
16:14 2019

Pe internet se pot citi despre KRUK România păreri în mare parte pozitive. Ele aparțin acelora care s-au salvat de spectrul negru al datoriilor după ce au devenit clienți ai acestei companii binecunoscute la noi în țară.

Stresul financiar, un flagel al epocii moderne

Stresul financiar îți poate afecta sănătatea în multe feluri, iar influențele vor fi copleșitoare atât în viața personală, cât și la locul de muncă.

Ce mai dramatic este că  o să te simți lipsit de puterea de a mai putea să îți revii, să faci ca lucrurile să fie din nou așa cum erau în trecut, când nu testaseși încă pe propria piele ce înseamnă ca să ai datorii pe care să nu le poți plăti la timp.

Sondajele realizate în toate colțurile lumii au arătat faptul că două dintre cele mai frecvente efecte ale stresului financiar sunt reprezentate de anxietate (teama de viitor) și depresie (reîntoarcerea iar și iar cu mintea în trecut).

Depresia și anxietatea în cazul marilor datornici de obicei sunt împletite, iar asta face ca persoanele în cauză să nu se mai poată concentra așa cum trebuie la locurile lor de muncă, să se izoleze social, să fie agresive verbal și chiar fizic cu familia (inclusiv cu proprii copii).  Și totul se întâmplă deoarece nu mai pot ține pasul cu plata ratelor și facturilor curente, cu toate responsabilitățile bănești  pe care le au.

Depresia din motive bănești depășește sentimentele generale de tristețe și nesiguranță, atât de întâlnite la oamenii actuali. Există o gamă largă de simptome fizice și psihice asociate cu depresia datorată stresului financiar, care include probleme de somn, schimbarea apetitului (mâncatul în exces sau prea puțin), lipsa de interes pentru activitățile care îți aduceau bucurie altădată, tendințele de asumare a unor riscuri nejustificate, dorința de a termina cu viața pentru a-ți găsi pacea sufletească.

De multe ori, marii datornici caută instinctiv metode de a evada din lumea reală deoarece durerea psihică, resimțită puternic și la nivel fizic, este mult prea greu de suportat. Așa încât se refugiază în alcool, fumat excesiv, încep să consume chiar și substanțe interzise, fac abuz de medicamente, iar viața lor se degradează din ce în ce mai mult.

Partenerii de viață ajung să divorțeze de ei, încep să-și vadă copiii tot mai rar, iar la final, fie ajung într-un spital de boli psihice, fie chiar se sinucid, deoarece nu pot să depășească zidul înalt al problemelor financiare care se ridică în fața lor.

Deși psihoterapia e de mare ajutor, ședințele sunt costisitoare, motiv pentru care datornicii nici nu prea au posibilitatea de a le urma. Plus că, trebuie să recunoaștem cinstit, indiferent cât de bun ar fi psihologul, el nu va putea să te exonereze de plata sumelor restante.

Specialiștii KRUK România au soluția ce te scoate din datorii

Iată de ce, când ai datorii administrate de KRUK România, alege să elaborezi alături de agentul care se ocupă de cazul tău un plan de eșalonare a plăților destinates stingerii datoriilor, deoarece personalul din această companie este foarte bine pregătit teoretic și are o mare experiență în lucrul cu persoane asemeni ție, care nu mai pot să facă față asaltului puternic al datoriilor restante.

Pe măsură ce vei plăti debitele datorate, o să poți să ai bani și pentru a face psihoterapie sau chiar să mergi la ședințe de hipnoză, care s-ar putea să fie extrem de benefice în cazul tău.

La început însă, când ești căzut, o strategie de plată corect făcută, îi va permite psihicului tău să se liniștească, nu vei mai fi continuu într-o stare de alertă, de stres financiar paroxistic.

Anxietatea mentală și somatizată la nivel fizic va rămâne doar un vis urât. Vei uita treptat de acele momente în care, chiar dacă nu făceai atacuri de panică, trebuia ca să fii victima asaltului gândurilor negre, să te lupți cu transpirația abundentă, cu tremurăturile, greața și bătăile accelerate ale inimii.

Fii de acord cu propunerile celor de la KRUK România destinate stingerii eșalonate a datoriilor și curând te vei putea gândi din nou cu încredere la viitorul pe care urmează ca să îl reclădești.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul