Criteriul National

Ktering.ro – consumabile catering de cea mai buna calitate pentru afacerea dumneavoastra!

Ktering.ro – consumabile catering de cea mai buna calitate pentru afacerea dumneavoastra!
aprilie 26
13:48 2020

pahare-160cc-1-510x510-1000x1000

Sa lucram cu oamenii, nu este usor in general, in special daca este vorbad despre un domeniu precum cel alimentar, mai exact a serviciilor de catering, cat in care este nevoie de seriozitate maxima din toate punctele de vedere, iar diferenta poate sa fie facuta si de cel mai mic detaliu.

In momentul in care ne gandim la serviciile de catering, fara nici o urma de indoiala, toate produsele alimentare trebuie sa fie proaspete, precum si gatite ca la carte.

De asemenea, acest aspect este probabil cel mai important, insa nu reprezinta totul. Trebuie respectate toate conditiile, conditii de igiena, conditii de ambalare, conditii de transport si asa mai departe, astfel incat, in momentul in care mancarea ajunge la client, aceasta sa poata fi mancata fara nici un fel de risc sau problema.

Astfel, presupunand ca nu exista probleme din punctul de vedere al calitatii alimentelor si al modalitatii in care acestea au fost preparate si gatite, ori din punct de vedere igienic, sigura problema care mai trebuie rezolvata, ramane cea a ambalarii si transportului daca este vorba despre serviciile de curierat, catre clienti, iar in aceasta situatie, este vorba despre consumabile catering.

In cazul in care aveti de gand sa deschideti un restaurant ori sunteti deja in proprietatea unei astfel de firme si aveti nevoie sa achizitionati cele mai bune tipuri de consumabile catering, precum si la cel mai bun raport pret/calitate, atunci raspunsul il veti gasi accesand site-ul celor de la Ktering.ro

Accesand website-ul acestora veti putea descoperii o gama foarte de variata de produse de tip consumabile pentru firmele de catering, produse de-o calitate superioara si disponibile la preturi extrem de avantajoase, ce sunt impartite in urmatoarele categorii:

 • Tacamuri unica folosinta
 • Pahare plastic si capace
 • Pahare carton si capace
 • Palete cafea si paie
 • Scobitori si bete frigarui
 • Farfurii unica folosinta
 • Farfurii biodegradabile
 • Caserole
 • Cutii catering
 • Manusi
 • Pungi alimentare
 • Folii aluminiu si alimentare

Fara doar si poate, cea mai mare parte dintre oameni pot cadea de comun acord ca mancarea preparata acasa este cea mai gustoasa si sanatoasa deoarece avand posibilitatea sa fie pregatita exact dupa bunul plac. Exista foarte multe situatii in care prepararea mese poate sa dureze destul de mult iar din cand in cand o sa se intample ca timpul sa nu ne permita sa petrecem o ora in bucatarie, ramanand varianta apelarii si la alte solutii mai rapide si poate si eficiente, scutind astfel mult timp pe care l-am pierde preparand mancarea.

Indiferent ca sunteti in cautarea unor tacamuri, caserole, pahare de unica folosinta, palete cafea, farfurii unica folosinta ori farfurii biodegradabile, cutii catering, pungi si multe, multe altele, echipa Ktering.ro ramane furnizorul care va poate garanta calitate la preturi extrem de avantajoase.

Toate detaliile va sunt puse la dispozitie pe site, astfel ca va invit sa il accesati si cu siguranta aici veti gasi tot ceea ce aveti nevoie, la numai un simplu click distanta.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Alexandru Razvan

Alexandru Razvan

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul