Criteriul National

Kymco Ionex, un vehicul electric cu care poti calatori fulgerator

Kymco Ionex, un vehicul electric cu care poti calatori fulgerator
iulie 17
21:30 2020

Kymco este mai aproape de nevoile tale si mai prietenos cu mediu. In plus, un set complex de piese Kymco se regasesc usor pe site-urile oficiale ale magazinelor online precum scuter-mania.ro, piese Kymco originale.

La inceputul anului 2018, Kymco a lansat o noua inovatie pentru iubitorii de scutere: Kymco Ionex, noul vehicul electric pe doua roti cu care taiwanezii spera sa ”sparga” piata.

Lansarea de la hotel Marriott din Tokyo a aparut dupa ani de cercetare si dezvoltare. Kymco Ionex reprezinta  un vehicul revolutionar care va permite tuturor sa conduca un scuter electric fara compromisuri. Kymco IONEX va reprezenta o etapa importanta pe piata mondiala a vehiculelor electrice cu doua roti, sunt de parere specialistii taiwanezi.

O mare inovatie Kymco

Cea mai mare inovatie a scuterului in materie de piese Kymco este sistemul de incarcare a bateriei numit Ionex . Sistemul are drept moto „nu asteptati niciodata” sa incarci si ofera multe optiuni de incarcare care fac posibila schimbarea bateriilor goale in cateva secunde, pentru a incarca o baterie gratuit in doar o ora.

Se utilizeaza o retea mare de locatii de incarcare publica cum ar fi restaurantele, cafenelele si magazinele Incarcarea scuterului se bazeaza pe o priza obisnuita. Folosind in incarcator fara fir usor, acumulatorul se poate incarca si la domiciliul personal.

Initiative inovatoare

In timp ce exista alte initiative inovatoare de e-scutere care ofera un sistem de schimbare a bateriilor, Kymco are avantajul unei retele existente la nivel mondial, oferind astfel solutia în practica. De asemenea, reteua este disponibila si in orase mai mici din întreaga lume. Kymco a fost un brand popular de scutere in multe tari de mai multe decenii.

Scuterele ofera spatiu pentru 5 baterii care cantaresc fiecare cate 5 kg. Bateriile au manere usoare care fac usor incarcarea mai multor baterii.

O paleta larga de culori

Un alt avantaj al scuterelor Kymco, pe langa piese Kymco variate, il reprezinta disponibilitatea de a alege dintr-o paleta larga de culori modelul dorit. Poti alege dintr-o serie de culori, pornind de la alb, albastru sau rosu, fara a-ti fi teama de prejudecati.

In loc de concluzii….

Fiecare scuter KYMCO Ionex are o baterie interna fixa, precum si una detașabilă. In timp ce lumea experimenteaza solutii de incarcare accesibile, in cazul scuterului Kymco Ionex, timpul de asteptare este zero. Mai mult, gasesti piese Kymco disponibile rapid la dealeri autorizati, pentru a avea mai mult timp pentru calatoriile tale. Acum este timpul pentru a merge la service!

YOUTUBE:

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul