Criteriul National

La Belis, agrementul este la el acasa

La Belis, agrementul este la el acasa
ianuarie 03
17:52 2020

Imi plac gazdele atente, care nu se limiteaza sa ofere cazare si mancare musafirilor, ci le propune un set variat de activitati ca oamenii sa nu se plictiseasca.

Este indatorirea de onoare a gazdelor sa ofere oaspetilor tot ce este mai bun si sa ii faca sa se simta excelent in timpul sederii lor, iar Pensiune Belis respecta 100% aceasta suprema lege a ospetiei.

Din moment ce oamenii platesc sa se cazeze undeva, este moral sa li se asigure posibilitati de petrecere a timpului liber, fiindca nu toti au masini la dispozitie sa se poata deplasa la obiectivele turistice din jur.

In plus, trebuie sa existe surse de divertisment interioare, cand nu se poate iesi de pe usa si poarta pensiunii, fiindca ploua, bate vantul puternic, ninge abundent sau este gheata pretutindeni si nu se poate sta in picioare.

 sania la belisAgrement Belis reuseste sa satisfaca toate varstele si toate exigentele. In acesta pensiune gasesc activitati si persoanele sportive si cele care fac mai putina miscare.

Concret, ce se poate faca la aceasta pensiune ca ziua sa nu para cumplit de lunga, cand ploua de dimineata pana seara?

  1. Excursii cu masina de teren pusa la dispozitie de catre pensiune. Se poate alege un traseu in jurul lacului, apoi pranzul special se serveste la stana din comuna. Va fi o experienta de neuitat, fiindca stana este curata si excelent amenajata.
  2. Centrul spa, sala de fitness, jacuzzii exterior si trambulina pentru copii.
  3. Locul de joaca excelent amenajat pentru copii. Aceasta pensiune este deosebit de prietenoasa cu cei mici, de aceea are mereu camerele ocupate si rezervarea trebuie sa fie facuta din timp.

Este un semn de politete fata de turisti sa fie primiti cu bratele deschise cu copiii lor si micutii sa gaseasca locuri special amenajate pentru ei, sa  nu se plictiseasca. In prezent, unitatiile de cazare prietenoase cu copiii sunt la moda si sunt foarte solicitate. In Turcia exista sali de mese pentru copii, in care servirea, asezarea felurilor de mancare si mobilierul au rolul de a-i atrage pe micuti.

  1. Moment festiv si focuri de artificiii de Revelion.
  2. Foisor cu ceaun si gratar.

Tot la categoria sursa de divertisment as trece si balconul din care se poate admira peisajul de vis, dar si televizoarele din camera si conexiunea la internet.

Activitatile pot fi completate de turisti cu: vizitarea pesterilor, a muntilor si a padurilor, o plimbare cu barca pe lac, vizitarea localicilor pentru a asculta legendele satului si ale Apusenilor si a trece in revista modul arhaic de viata.

In acest loc linistit, cu grad de poluare zero iti poti lua o patura sau un cearceaf si poti sta pe malul lacului, la soare, iti poti lua rucsacul cu lucrurile strict necesare si poti urca pe munte, fara insa sa te expui.

Trebuie sa fii prevazator, daca ti se spune ca este o ursoaica in apropiere si ca are pui, nu este cazul sa bravezi, ci te retragi catre pensiune. In cazul in care ti se semnaleaza vreme extrem de rea, ramai la pensiune, unde este cald si bine, fiindca ai ce face aici!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul