Criteriul National

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal
februarie 16
15:54 2017

Esti tanara, serioasa si dornica de afirmare? Te tenteaza o cariera la un studio de videochat? Pentru inceput, ar trebui sa afli ca videochatul este legal in Romania, fiind reglementat de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Din pacate, in Romania sunt multe studiouri de videochat care se prezinta ca fiind “legale”, dar care “uita” sa cotizeze la stat, pacalind totodata modelele ca au taxele platite la zi. La Studio20 nu ne intereseaza sa pacalim pe nimeni, avem un business de succes, bazat pe corectitudine, seriozitate si profesionalism. Aceste valori ne-au adus recunoastere la festivalurile internationale de profil, unde am fost premiati ca fiind cel mai bun studio de videochat din lume. Noi suntem printre singurele studiouri de videochat legal din Romania, respectam legislatia si avem o atitudine corecta si transparenta cu modelele noastre.

Ca sa te angajezi la noi, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii muncitoare si serioasa, iar noi te vom recompensa cu toate conditiile necesare pentru a face performanta. Angajarile la Studio20 se fac conform legislatiei in vigoare, iar contractul se va semna chiar din prima zi, urmand ca fiecare dintre parti sa aiba o copie a acestuia din prima clipa. Pentru ca ne-am pastrat integritatea si imaginea unui studio de videochat legal, multe publicatii din tara si din strainatate ne-au prezentat drept un studio de videochat serios si de succes.

Stim ca multe studiouri isi pacalesc modelele cu proforme de contract pe care le semneaza la cateva zile/saptamani de la angajare si primesc o copie dupa foarte mult timp. Asta ar trebui sa iti dea de gandit. Acele studiouri care amana sa iti dea contractul de munca, sub pretextul ca acesta trebuie semnat sau vizat de catre diverse institutii, incearca sa te pacaleasca. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, niciun alt contract nu trebuie sa treaca prin alte locuri abilitate de stat.

Daca te vei angaja la noi vei semna, chiar din prima zi, un contract de artist-interpret. Apoi la fiecare plata vei primi un act aditional in care vor aparea sumele de bani castigate pe site-urile de videochat, suma totala in valuta, cursul zilei, suma in lei, banii care iti revin, impozitul pe care trebuie sa-l platesti statului si, la sfarsit, castigul net pe care il vei incasa.

Pentru ca suntem un studio de videochat legal, venitul net obtinut nu iti va fi inmanat, ci il vei primi ca virament in contul tau bancar, de catre firma din Romania cu care ai semnat contractul de munca. Daca stii cazuri in care prietene de-ale tale sunt angajate la un studio de videochat si isi primesc banutii prin intermediul unor carduri bancare de tipul Paxum sau Payoneer sau le vireaza banii din conturile diverselor companii inregistrate in strainatate, sa le atentionezi ca pot avea probleme cu statul.

Multe dintre studiourile de videochat care se autointituleaza legale, promit 70% din incasari. Asta ar trebui, de asemenea, sa iti dea de gandit. Fie ofera acest procent pentru ca fac evaziune fiscala, fie mint cu nerusinare. Daca te vei angaja la Studio 20 vei primii 50% din incasari, restul banilor fiind investiti in locatii, echipa, training in videochat, aparatura de ultima generatie, asigurari medicale private si multe alte facilitati care te vor ajuta sa faci performanta.

Locatiile de lux, decorurile diverse si moderne, spatiile de relaxare, curatenia impecabila, atmosfera prietenoasa, echipa de suport dedicata 100%, aparatele de fitness, maseurul, make-up artistul si hairstylistul creeaza un mediu menit sa incurajeze performanta, pentru ca tu sa ajungi o adevarata vedeta.

Te invitam sa ne faci o vizita la oricare dintre studiourile din Bucuresti, Timisoara, Craiova, sa te convingi ca la noi se face doar videochat legal. Cele mai premiate modele ale noastre iti pot impartasi experienta lor si raspunde la toate intrebarile. Iar dupa ce te convingi ca suntem un studio de videochat legal, iti asteptam CV-ul in sectiunea de angajari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro