Criteriul National

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal
februarie 16
15:54 2017

Esti tanara, serioasa si dornica de afirmare? Te tenteaza o cariera la un studio de videochat? Pentru inceput, ar trebui sa afli ca videochatul este legal in Romania, fiind reglementat de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Din pacate, in Romania sunt multe studiouri de videochat care se prezinta ca fiind “legale”, dar care “uita” sa cotizeze la stat, pacalind totodata modelele ca au taxele platite la zi. La Studio20 nu ne intereseaza sa pacalim pe nimeni, avem un business de succes, bazat pe corectitudine, seriozitate si profesionalism. Aceste valori ne-au adus recunoastere la festivalurile internationale de profil, unde am fost premiati ca fiind cel mai bun studio de videochat din lume. Noi suntem printre singurele studiouri de videochat legal din Romania, respectam legislatia si avem o atitudine corecta si transparenta cu modelele noastre.

Ca sa te angajezi la noi, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii muncitoare si serioasa, iar noi te vom recompensa cu toate conditiile necesare pentru a face performanta. Angajarile la Studio20 se fac conform legislatiei in vigoare, iar contractul se va semna chiar din prima zi, urmand ca fiecare dintre parti sa aiba o copie a acestuia din prima clipa. Pentru ca ne-am pastrat integritatea si imaginea unui studio de videochat legal, multe publicatii din tara si din strainatate ne-au prezentat drept un studio de videochat serios si de succes.

Stim ca multe studiouri isi pacalesc modelele cu proforme de contract pe care le semneaza la cateva zile/saptamani de la angajare si primesc o copie dupa foarte mult timp. Asta ar trebui sa iti dea de gandit. Acele studiouri care amana sa iti dea contractul de munca, sub pretextul ca acesta trebuie semnat sau vizat de catre diverse institutii, incearca sa te pacaleasca. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, niciun alt contract nu trebuie sa treaca prin alte locuri abilitate de stat.

Daca te vei angaja la noi vei semna, chiar din prima zi, un contract de artist-interpret. Apoi la fiecare plata vei primi un act aditional in care vor aparea sumele de bani castigate pe site-urile de videochat, suma totala in valuta, cursul zilei, suma in lei, banii care iti revin, impozitul pe care trebuie sa-l platesti statului si, la sfarsit, castigul net pe care il vei incasa.

Pentru ca suntem un studio de videochat legal, venitul net obtinut nu iti va fi inmanat, ci il vei primi ca virament in contul tau bancar, de catre firma din Romania cu care ai semnat contractul de munca. Daca stii cazuri in care prietene de-ale tale sunt angajate la un studio de videochat si isi primesc banutii prin intermediul unor carduri bancare de tipul Paxum sau Payoneer sau le vireaza banii din conturile diverselor companii inregistrate in strainatate, sa le atentionezi ca pot avea probleme cu statul.

Multe dintre studiourile de videochat care se autointituleaza legale, promit 70% din incasari. Asta ar trebui, de asemenea, sa iti dea de gandit. Fie ofera acest procent pentru ca fac evaziune fiscala, fie mint cu nerusinare. Daca te vei angaja la Studio 20 vei primii 50% din incasari, restul banilor fiind investiti in locatii, echipa, training in videochat, aparatura de ultima generatie, asigurari medicale private si multe alte facilitati care te vor ajuta sa faci performanta.

Locatiile de lux, decorurile diverse si moderne, spatiile de relaxare, curatenia impecabila, atmosfera prietenoasa, echipa de suport dedicata 100%, aparatele de fitness, maseurul, make-up artistul si hairstylistul creeaza un mediu menit sa incurajeze performanta, pentru ca tu sa ajungi o adevarata vedeta.

Te invitam sa ne faci o vizita la oricare dintre studiourile din Bucuresti, Timisoara, Craiova, sa te convingi ca la noi se face doar videochat legal. Cele mai premiate modele ale noastre iti pot impartasi experienta lor si raspunde la toate intrebarile. Iar dupa ce te convingi ca suntem un studio de videochat legal, iti asteptam CV-ul in sectiunea de angajari.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro