Criteriul National

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal

La ce studio din Bucuresti poti face videochat legal
februarie 16
15:54 2017

Esti tanara, serioasa si dornica de afirmare? Te tenteaza o cariera la un studio de videochat? Pentru inceput, ar trebui sa afli ca videochatul este legal in Romania, fiind reglementat de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004.

Din pacate, in Romania sunt multe studiouri de videochat care se prezinta ca fiind “legale”, dar care “uita” sa cotizeze la stat, pacalind totodata modelele ca au taxele platite la zi. La Studio20 nu ne intereseaza sa pacalim pe nimeni, avem un business de succes, bazat pe corectitudine, seriozitate si profesionalism. Aceste valori ne-au adus recunoastere la festivalurile internationale de profil, unde am fost premiati ca fiind cel mai bun studio de videochat din lume. Noi suntem printre singurele studiouri de videochat legal din Romania, respectam legislatia si avem o atitudine corecta si transparenta cu modelele noastre.

Ca sa te angajezi la noi, trebuie sa ai peste 18 ani, sa fii muncitoare si serioasa, iar noi te vom recompensa cu toate conditiile necesare pentru a face performanta. Angajarile la Studio20 se fac conform legislatiei in vigoare, iar contractul se va semna chiar din prima zi, urmand ca fiecare dintre parti sa aiba o copie a acestuia din prima clipa. Pentru ca ne-am pastrat integritatea si imaginea unui studio de videochat legal, multe publicatii din tara si din strainatate ne-au prezentat drept un studio de videochat serios si de succes.

Stim ca multe studiouri isi pacalesc modelele cu proforme de contract pe care le semneaza la cateva zile/saptamani de la angajare si primesc o copie dupa foarte mult timp. Asta ar trebui sa iti dea de gandit. Acele studiouri care amana sa iti dea contractul de munca, sub pretextul ca acesta trebuie semnat sau vizat de catre diverse institutii, incearca sa te pacaleasca. In afara de contractele de inchiriere pentru imobile cu proprietari persoane fizice, niciun alt contract nu trebuie sa treaca prin alte locuri abilitate de stat.

Daca te vei angaja la noi vei semna, chiar din prima zi, un contract de artist-interpret. Apoi la fiecare plata vei primi un act aditional in care vor aparea sumele de bani castigate pe site-urile de videochat, suma totala in valuta, cursul zilei, suma in lei, banii care iti revin, impozitul pe care trebuie sa-l platesti statului si, la sfarsit, castigul net pe care il vei incasa.

Pentru ca suntem un studio de videochat legal, venitul net obtinut nu iti va fi inmanat, ci il vei primi ca virament in contul tau bancar, de catre firma din Romania cu care ai semnat contractul de munca. Daca stii cazuri in care prietene de-ale tale sunt angajate la un studio de videochat si isi primesc banutii prin intermediul unor carduri bancare de tipul Paxum sau Payoneer sau le vireaza banii din conturile diverselor companii inregistrate in strainatate, sa le atentionezi ca pot avea probleme cu statul.

Multe dintre studiourile de videochat care se autointituleaza legale, promit 70% din incasari. Asta ar trebui, de asemenea, sa iti dea de gandit. Fie ofera acest procent pentru ca fac evaziune fiscala, fie mint cu nerusinare. Daca te vei angaja la Studio 20 vei primii 50% din incasari, restul banilor fiind investiti in locatii, echipa, training in videochat, aparatura de ultima generatie, asigurari medicale private si multe alte facilitati care te vor ajuta sa faci performanta.

Locatiile de lux, decorurile diverse si moderne, spatiile de relaxare, curatenia impecabila, atmosfera prietenoasa, echipa de suport dedicata 100%, aparatele de fitness, maseurul, make-up artistul si hairstylistul creeaza un mediu menit sa incurajeze performanta, pentru ca tu sa ajungi o adevarata vedeta.

Te invitam sa ne faci o vizita la oricare dintre studiourile din Bucuresti, Timisoara, Craiova, sa te convingi ca la noi se face doar videochat legal. Cele mai premiate modele ale noastre iti pot impartasi experienta lor si raspunde la toate intrebarile. Iar dupa ce te convingi ca suntem un studio de videochat legal, iti asteptam CV-ul in sectiunea de angajari.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Andreea Paul

Andreea Paul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo