Criteriul National

La ce trebuie să vă uitați atunci când căutați un sistem de organizare pentru dulapuri

La ce trebuie să vă uitați atunci când căutați un sistem de organizare pentru dulapuri
septembrie 01
18:51 2021

Odată cu creșterea numărului de studenți și tineri adulți care se mută în oraș, nevoia unui spațiu pentru organizarea și păstrarea tuturor hainelor și accesoriilor devine esențială. Deși sistemele de organizare de dulapuri pot părea scumpe, sunt cu siguranță o investiție de lungă durată care poate schimba modul în care trăim.

 

Este ușor să începeți să organizați alte aspecte ale vieții dvs. după ce ați experimentat recompensele și beneficiile păstrării unui spațiu îngrijit în dulap. Acest lucru vă poate ajuta să implementați bune practici pentru organizarea altor lucruri, cum ar fi munca, viața socială, întâlnirile și chiar alte camere din casa dvs. Posibilitățile de organizare sunt nelimitate.

 

Un dulap de haine de la emag, bine organizat, îi va ajuta pe oaspeții dvs. să se asigure că apreciați acuratețea și ordinea. Păreți o persoană de încredere, care își poate face treaba fără să fie dezordonat sau să provoace haos. În plus, a avea acel spațiu dedicat organizării cu 5 minute înainte ca oaspeții să sosească este mult mai plăcut decât să vă chinuiți să adunați rufe împrăștiate.

 

Există două opțiuni de bază pentru refacerea sau crearea unui spațiu într-un dulap de haine: angajați o companie care vinde sisteme personalizate care vă vor măsura spațiul, vă recomandă un design, vă vor construi sau modifica componentele și instala noul dvs. dulap. Sau comandați un sistem preconfigurat care permite, de obicei, anumite personalizări online sau din magazinele locale și instalați-l singur sau solicitați ajutorul unui meșter.

 

Unele locuri oferă opțiuni atât personalizate, cât și semi-personalizate. Magazinele online oferă instrumente la îndemână care vă iau măsurătorile și propun mai multe opțiuni de proiectare. Au linii de asistență și designeri care vă pot ajuta cu procesul, dar dacă mergeți pe ruta online sau DIY, asigurați-vă că luați măsurători foarte atente. Și dacă nu sunteți foarte îndemânatic, înrolați un prieten sau un meșter de top pentru a vă instala componentele.

 

O a treia opțiune: angajați un tâmplar pentru a crea un dulap de la zero. Dar, deoarece acest aranjament transformă un proiect relativ mic într-unul mare, majoritatea proprietarilor aleg să lucreze cu specialiști în dulapuri.

 

Aproape toate sistemele de dulapuri implică un set de tije și rafturi, iar unele includ sertare. Suplimentele includ totul, de la mese de călcat până la sertare speciale pentru ochelari de soare. Așa cum v-ați aștepta, opțiunile mai personalizate sunt de obicei mai scumpe, dar veți obține adesea finisaje de calitate superioară și spațiu mai bun pentru hainele și accesoriile dvs.

 

Veți reduce costurile mergând cu opțiunile mai simple, desigur. Dar, mai ales dacă angajați o companie personalizată de proiectare a dulapurilor, luați în considerare toate opțiunile înainte de a le pune deoparte. În timp ce unele sisteme permit modificări și suplimente, dacă alegeți un dulap personalizat și cheltuiți și decideți să nu alegeți anumite funcționalități sau accesorii, ar putea fi dificil să le instalați mai târziu.

 

Atunci când alegeți componentele, căutați o construcție robustă; cel mai bun mod de a face acest lucru este în persoană la un magazin sau showroom. Veți găsi variații imense de calitate între mărci și modele din această categorie. Căutați piese care nu se simt fragile și îndepărtați-vă de seturile care utilizează suporturi din plastic, care se rup mai ușor decât cele din metal.

 

Sistemele fără fir utilizează o combinație de tije metalice și fie lemn stratificat, MDF (plăci din fibră de densitate medie), fie rafturi și sertare din lemn masiv. Evaluați-le în același mod în care ați face mobilierul: sertarele glisează ușor în interior și în exterior? Cutiile cu sertare au îmbinări în coadă (un semn de rezistență și calitate)? Panourile sunt robuste și atractive? Ce fel de garanții oferă producătorul împotriva ruperii, deteriorării sau deformării?

 

De asemenea, examinați modul în care este montat sistemul. Multe, dar nu toate sistemele utilizează un suport de șină, care este o singură acoladă care se atașează pe partea din spate a peretelui dulapului cu rafturi, tije și sertare suspendate de acesta. Sistemele din lemn sau MDF sunt construite direct pe pereții dulapului, prin crearea unui cadru mare pe care sunt montate rafturi și tije. Unele sisteme de bază sunt doar rafturi, cârlige, tije de tensionare etc. care se conectează individual la pereți; le-am evita, deoarece implică realizarea a numeroase găuri în pereții dvs. și are ca rezultat un sistem care este mai probabil să se destrame.

 

Majoritatea sistemelor au rafturi reglabile, care permit personalizarea unor zone și vă permit să schimbați lucrurile în timp. Adăugarea sau eliminarea rafturilor sau a tijelor ar putea ajuta la transformarea dulapului unui copil, cu spațiile mai scurte de agățare, într-un loc de depozitare potrivit pentru blugii și încălțămintea mai înaltă dintr-un dulap de haine de adolescent . Evident, cu cât este mai personalizat și mai flexibil, cu atât mai bine.

 

Indiferent de sistemul pe care îl alegeți, interesați-vă despre garanții. Multe companii de instalare a dulapurilor oferă garanții pe viață pentru produsele și munca lor; garanțiile pentru opțiunile basic acoperă numai produsele și variază de la foarte limitate (acoperind pierderile sau ruperile de livrare) până la garanție pe viață.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul