Criteriul National

La Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia

La Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia
februarie 14
09:58 2020

Cererea larga pentru mobila Germania si Polonia, se explica prin calitatea inalta a productiei si designului. La Ocean.ro gasesti mobila bucatarie apreciata pentru caracteristicile sale, beneficiile practice, astfel incat alegerea ei este evidenta. Articolele interioare de mobilier sunt dezvoltate de designeri polonezi si germani, care creeaza lucrari reale, ce se pot incadra intr-o bucatarie in orice stil. Sunt confectionate din materiale naturale si de inalta calitate: furnir sau lemn masiv in diverse stiluri: modern, clasic, minimalism, provence, stil englezesc. Mobilierul polonez si german are o caracteristica importanta – face atmosfera perfecta, oferind tot confortabil. Prin scopul lor, sunt adecvate in orice spatii. Producatorii polonezi si germani creeaza mobila de bucatarie pentru case, restaurante, hoteluri, baruri si birouri. In functie de preferintele gustului, clientul poate alege mobila bucatarie in spectrul de culori, care se va combina armonios cu interiorul bucatariei sale.

Mobila bucatarie de calitate europeana

Daca decizi sa schimbi situatia in bucatarie dupa o reparatie sau doresti doar sa faci schimbari de calitate in viata ta, atunci afla ca la Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia. Cu ajutorul unui serviciu unic de livrare a marfurilor, iti poti indeplini visul pe care il ai de mult timp, si anume – sa cumperi un set de bucatarie de calitate europeana. Cu Ocean.ro, iti va foarte usor. Pentru a alege seturi de mobilier pentru bucatarie, de cea mai inalta calitate de la producatori europeni cunoscuti, nu trebuie sa mergi in Germania sau Polonia. Evident, nu toti cetatenii din Romania au o astfel de oportunitate, insa toata lumea vrea sa aiba o bucatarie frumoasa si confortabila. Solutia este simpla – la Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia si totul poate fi al tau atunci cand doresti. Avantajele sunt calitatea europeana, plus o selectie uriasa de bucatarii si componentele acestora.

Mobila bucatarie pentru piata interna europeana

Orice bucatarie prezentata pe site-ul Ocean.ro este realizata exclusiv pentru piata interna europeana, si, prin urmare, respecta toate standardele europene de calitate si rezistenta. Bucatariile pe care le poti vedea in magazinele locale nu pot fi comparate cu cele care sunt prezentate in magazinul online Ocean.ro. In ceea ce priveste pretul, bucatariile care se vand in magazinele pe care le cunosti, costa cam la fel, insa calitatea bucatariilor din Polonia si Germania va fi uneori mai ridicata. Poti cumpara bucatarii modulare de clasa economica ieftina, de la Ocean.ro si te poti bucura de achizitia ta multi ani. La Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia, putand cumpara setul de bucatarie care iti place sau poti alege piese modulare, concentrandu-te pe dimensiunea si nevoile bucatariei tale. Ai ocazia sa alegi mese si dulapuri de bucatarie, mese si scaune de bucatarie, dulapuri si panouri laterale, scaune si multe alte elemente de mobilier de bucatarie si pentru design interior. Nu astepta o alta oportunitate care ar putea sa nu fie prezentata prea curand. La Ocean.ro gasesti mobila Germania si Polonia in stilul care iti place si care se va potrivi cel mai bine stilului tau de viata si ideilor tale. Populare sunt bucatariile in stilul Provence, clasice sau high-tech. Oricare dintre ele prezinta calitate cu adevarat europeana, pentru bani putini

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul

Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul