Criteriul National

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie
iunie 13
11:18 2017

În ziua de azi, dacă avem o mașină trebuie să ne gândim că avem nevoie și de o mulțime de lucruri pentru ea. Inclusiv buget. Pentru că dacă sunteți șoferi… și voi știți la fel ca noi că lucrările la mașină sunt periodice. Însă nu mulți dintre noi ne-am lovit de exemplu de nevoia unei turbosuflante. Și pentru că cuvântul în sine nu e neapărat unul foarte greoi și suntem convinși că mulți dintre voi știți despre ce e vorba, noi ne-am gândit totuși să explicăm ca să fie înțeles pentru toată lumea.

Ce este o turbosuflantă?

”Turbosuflanta este o piesă în formă de melc, care are un rotor si 2 palete ca la ventilator. Una este acționată de gazele de la eșapament și în mișcarea lui antrenează și cealaltă parte cu palete, care depinde de turația motorului.” Acum că explicația a fost destul de clară, e de la sine înțeles că orice mașină are o turbosuflantă.

Unde se găsesc cele mai bune turbosuflante

În urmă cu câteva luni, mașina unui colege avea nevoie de o turbosuflanta. După îndelungi căutări, am rămas să cumpărăm turbosuflanta de la Turbos Hoet, iar asta pentru că aveau turbosuflante pentru orice fel de mașină, dar și pentru faptul că ne-au prezentat încredere. Turbos Hoet este numărul 1 în turbosuflante. Sună cam prea lăudător, dar chiar nu este deloc. La ei pe stoc se află peste 18.000 de repere în stoc. Iar ca să fie și mai ieftin, au chiar și turbosuflante recondiționate care sunt aproape ca și noi. Turbo’s Hoet Romania este Dealer Oficial Borg Warner, iar prin apartenenta la Grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de prima linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Ai nevoie de o turbosuflantă?

Dacă ai fost la mecanic și ți s-a spus că turbosuflanta este motivul pentru care mașina nu mai este la fel cum a fost, nu îți face griji. Și nici nu fă greșeala să întrebi dacă turbosuflanta ta poate fi reparată. Asta pentru că nici ei nu vor ști cum, dar nici noi nu ne dăm seama cam ce garanție ai putea avea dacă recurgi la un astfel de procedeu. La Turbo”s Hoet ai turbosuflante recondiționate sau noi la prețuri super acceptabile, tocmai să nu te mai confrunți cu răspunsurile pe care nu le deslușești din partea mecanicului.

turbos hoet

De ce să alegi Turbos Hoet?

Foarte simplu. În primul rând pentru că sunt cei mai buni de pe piață în ce privește comercializarea, distribuirea de turbosuflante. În al doilea rând pentru că tot ce ai nevoie are disponibilitate optimă, ai livrare în 24h, garanție timp de 2 ani și bineînțeles un serviciu special: suport tehnic. Ceea ce contează extraordinar de mult.

La ce preț ajunge o turbosuflantă

Un preț minim nu există. Turbosuflantele sunt în funcție de tipul mașinii, însă multe dintre ele sunt compatibile cu mai multe mărci, așadar dacă te interesează costul unei turbosuflante pentru Citroen, Fiat, Fort, Peugeot, Volvo cu motorizări 1.6, trebuie să știi că aceasta costă aproximativ 750 lei ( față de 999+tva), doar că acum e la reducere. Nu ți se cere turbosuflanta la schimb, ai garanție 2 ani și dacă ai nevoie și de piese de schimb la mașină, Turbos Hoet îți stă la dispoziție!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro