Criteriul National

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie
iunie 13
11:18 2017

În ziua de azi, dacă avem o mașină trebuie să ne gândim că avem nevoie și de o mulțime de lucruri pentru ea. Inclusiv buget. Pentru că dacă sunteți șoferi… și voi știți la fel ca noi că lucrările la mașină sunt periodice. Însă nu mulți dintre noi ne-am lovit de exemplu de nevoia unei turbosuflante. Și pentru că cuvântul în sine nu e neapărat unul foarte greoi și suntem convinși că mulți dintre voi știți despre ce e vorba, noi ne-am gândit totuși să explicăm ca să fie înțeles pentru toată lumea.

Ce este o turbosuflantă?

”Turbosuflanta este o piesă în formă de melc, care are un rotor si 2 palete ca la ventilator. Una este acționată de gazele de la eșapament și în mișcarea lui antrenează și cealaltă parte cu palete, care depinde de turația motorului.” Acum că explicația a fost destul de clară, e de la sine înțeles că orice mașină are o turbosuflantă.

Unde se găsesc cele mai bune turbosuflante

În urmă cu câteva luni, mașina unui colege avea nevoie de o turbosuflanta. După îndelungi căutări, am rămas să cumpărăm turbosuflanta de la Turbos Hoet, iar asta pentru că aveau turbosuflante pentru orice fel de mașină, dar și pentru faptul că ne-au prezentat încredere. Turbos Hoet este numărul 1 în turbosuflante. Sună cam prea lăudător, dar chiar nu este deloc. La ei pe stoc se află peste 18.000 de repere în stoc. Iar ca să fie și mai ieftin, au chiar și turbosuflante recondiționate care sunt aproape ca și noi. Turbo’s Hoet Romania este Dealer Oficial Borg Warner, iar prin apartenenta la Grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de prima linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Ai nevoie de o turbosuflantă?

Dacă ai fost la mecanic și ți s-a spus că turbosuflanta este motivul pentru care mașina nu mai este la fel cum a fost, nu îți face griji. Și nici nu fă greșeala să întrebi dacă turbosuflanta ta poate fi reparată. Asta pentru că nici ei nu vor ști cum, dar nici noi nu ne dăm seama cam ce garanție ai putea avea dacă recurgi la un astfel de procedeu. La Turbo”s Hoet ai turbosuflante recondiționate sau noi la prețuri super acceptabile, tocmai să nu te mai confrunți cu răspunsurile pe care nu le deslușești din partea mecanicului.

turbos hoet

De ce să alegi Turbos Hoet?

Foarte simplu. În primul rând pentru că sunt cei mai buni de pe piață în ce privește comercializarea, distribuirea de turbosuflante. În al doilea rând pentru că tot ce ai nevoie are disponibilitate optimă, ai livrare în 24h, garanție timp de 2 ani și bineînțeles un serviciu special: suport tehnic. Ceea ce contează extraordinar de mult.

La ce preț ajunge o turbosuflantă

Un preț minim nu există. Turbosuflantele sunt în funcție de tipul mașinii, însă multe dintre ele sunt compatibile cu mai multe mărci, așadar dacă te interesează costul unei turbosuflante pentru Citroen, Fiat, Fort, Peugeot, Volvo cu motorizări 1.6, trebuie să știi că aceasta costă aproximativ 750 lei ( față de 999+tva), doar că acum e la reducere. Nu ți se cere turbosuflanta la schimb, ai garanție 2 ani și dacă ai nevoie și de piese de schimb la mașină, Turbos Hoet îți stă la dispoziție!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo