Criteriul National

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie
iunie 13
11:18 2017

În ziua de azi, dacă avem o mașină trebuie să ne gândim că avem nevoie și de o mulțime de lucruri pentru ea. Inclusiv buget. Pentru că dacă sunteți șoferi… și voi știți la fel ca noi că lucrările la mașină sunt periodice. Însă nu mulți dintre noi ne-am lovit de exemplu de nevoia unei turbosuflante. Și pentru că cuvântul în sine nu e neapărat unul foarte greoi și suntem convinși că mulți dintre voi știți despre ce e vorba, noi ne-am gândit totuși să explicăm ca să fie înțeles pentru toată lumea.

Ce este o turbosuflantă?

”Turbosuflanta este o piesă în formă de melc, care are un rotor si 2 palete ca la ventilator. Una este acționată de gazele de la eșapament și în mișcarea lui antrenează și cealaltă parte cu palete, care depinde de turația motorului.” Acum că explicația a fost destul de clară, e de la sine înțeles că orice mașină are o turbosuflantă.

Unde se găsesc cele mai bune turbosuflante

În urmă cu câteva luni, mașina unui colege avea nevoie de o turbosuflanta. După îndelungi căutări, am rămas să cumpărăm turbosuflanta de la Turbos Hoet, iar asta pentru că aveau turbosuflante pentru orice fel de mașină, dar și pentru faptul că ne-au prezentat încredere. Turbos Hoet este numărul 1 în turbosuflante. Sună cam prea lăudător, dar chiar nu este deloc. La ei pe stoc se află peste 18.000 de repere în stoc. Iar ca să fie și mai ieftin, au chiar și turbosuflante recondiționate care sunt aproape ca și noi. Turbo’s Hoet Romania este Dealer Oficial Borg Warner, iar prin apartenenta la Grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de prima linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Ai nevoie de o turbosuflantă?

Dacă ai fost la mecanic și ți s-a spus că turbosuflanta este motivul pentru care mașina nu mai este la fel cum a fost, nu îți face griji. Și nici nu fă greșeala să întrebi dacă turbosuflanta ta poate fi reparată. Asta pentru că nici ei nu vor ști cum, dar nici noi nu ne dăm seama cam ce garanție ai putea avea dacă recurgi la un astfel de procedeu. La Turbo”s Hoet ai turbosuflante recondiționate sau noi la prețuri super acceptabile, tocmai să nu te mai confrunți cu răspunsurile pe care nu le deslușești din partea mecanicului.

turbos hoet

De ce să alegi Turbos Hoet?

Foarte simplu. În primul rând pentru că sunt cei mai buni de pe piață în ce privește comercializarea, distribuirea de turbosuflante. În al doilea rând pentru că tot ce ai nevoie are disponibilitate optimă, ai livrare în 24h, garanție timp de 2 ani și bineînțeles un serviciu special: suport tehnic. Ceea ce contează extraordinar de mult.

La ce preț ajunge o turbosuflantă

Un preț minim nu există. Turbosuflantele sunt în funcție de tipul mașinii, însă multe dintre ele sunt compatibile cu mai multe mărci, așadar dacă te interesează costul unei turbosuflante pentru Citroen, Fiat, Fort, Peugeot, Volvo cu motorizări 1.6, trebuie să știi că aceasta costă aproximativ 750 lei ( față de 999+tva), doar că acum e la reducere. Nu ți se cere turbosuflanta la schimb, ai garanție 2 ani și dacă ai nevoie și de piese de schimb la mașină, Turbos Hoet îți stă la dispoziție!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro