Criteriul National

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie

La Turbos Hoet găsești turbosuflantele de care ai nevoie
iunie 13
11:18 2017

În ziua de azi, dacă avem o mașină trebuie să ne gândim că avem nevoie și de o mulțime de lucruri pentru ea. Inclusiv buget. Pentru că dacă sunteți șoferi… și voi știți la fel ca noi că lucrările la mașină sunt periodice. Însă nu mulți dintre noi ne-am lovit de exemplu de nevoia unei turbosuflante. Și pentru că cuvântul în sine nu e neapărat unul foarte greoi și suntem convinși că mulți dintre voi știți despre ce e vorba, noi ne-am gândit totuși să explicăm ca să fie înțeles pentru toată lumea.

Ce este o turbosuflantă?

”Turbosuflanta este o piesă în formă de melc, care are un rotor si 2 palete ca la ventilator. Una este acționată de gazele de la eșapament și în mișcarea lui antrenează și cealaltă parte cu palete, care depinde de turația motorului.” Acum că explicația a fost destul de clară, e de la sine înțeles că orice mașină are o turbosuflantă.

Unde se găsesc cele mai bune turbosuflante

În urmă cu câteva luni, mașina unui colege avea nevoie de o turbosuflanta. După îndelungi căutări, am rămas să cumpărăm turbosuflanta de la Turbos Hoet, iar asta pentru că aveau turbosuflante pentru orice fel de mașină, dar și pentru faptul că ne-au prezentat încredere. Turbos Hoet este numărul 1 în turbosuflante. Sună cam prea lăudător, dar chiar nu este deloc. La ei pe stoc se află peste 18.000 de repere în stoc. Iar ca să fie și mai ieftin, au chiar și turbosuflante recondiționate care sunt aproape ca și noi. Turbo’s Hoet Romania este Dealer Oficial Borg Warner, iar prin apartenenta la Grupul Turbo’s Hoet, este distribuitor de prima linie al tuturor turbosuflantelor produse de cei mai cunoscuti producatori din domeniu.

Ai nevoie de o turbosuflantă?

Dacă ai fost la mecanic și ți s-a spus că turbosuflanta este motivul pentru care mașina nu mai este la fel cum a fost, nu îți face griji. Și nici nu fă greșeala să întrebi dacă turbosuflanta ta poate fi reparată. Asta pentru că nici ei nu vor ști cum, dar nici noi nu ne dăm seama cam ce garanție ai putea avea dacă recurgi la un astfel de procedeu. La Turbo”s Hoet ai turbosuflante recondiționate sau noi la prețuri super acceptabile, tocmai să nu te mai confrunți cu răspunsurile pe care nu le deslușești din partea mecanicului.

turbos hoet

De ce să alegi Turbos Hoet?

Foarte simplu. În primul rând pentru că sunt cei mai buni de pe piață în ce privește comercializarea, distribuirea de turbosuflante. În al doilea rând pentru că tot ce ai nevoie are disponibilitate optimă, ai livrare în 24h, garanție timp de 2 ani și bineînțeles un serviciu special: suport tehnic. Ceea ce contează extraordinar de mult.

La ce preț ajunge o turbosuflantă

Un preț minim nu există. Turbosuflantele sunt în funcție de tipul mașinii, însă multe dintre ele sunt compatibile cu mai multe mărci, așadar dacă te interesează costul unei turbosuflante pentru Citroen, Fiat, Fort, Peugeot, Volvo cu motorizări 1.6, trebuie să știi că aceasta costă aproximativ 750 lei ( față de 999+tva), doar că acum e la reducere. Nu ți se cere turbosuflanta la schimb, ai garanție 2 ani și dacă ai nevoie și de piese de schimb la mașină, Turbos Hoet îți stă la dispoziție!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo