Criteriul National

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu

Lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocîrlan din partea PER la Limanu
august 25
01:28 2020

În data de 23 august 2020, președintele Partidului Ecologist Român Organizația Limanu-domnul Nicolae Ciocîrlan – și-a lansat candidatura la funcția de primar pentru Primăria Comunei Limanu.
În alocuțiunea sa, s-au evidențiat următoarele puncte strategice din cadrul platformei program.

Domnia sa a sintetizat, aducând în discuție depolitizarea tuturor structurilor din
aparatul bugetar, susținerea și facilitarea implicării tineretului în activitățile destinate comerțului și mediului de afaceri private, în vederea reducerii procentului de emigrare.
În ceea ce privește direcția legată de doctrina pur ecologistă, domnul Nicolae Ciocîrlan a cerut imperios ecologizarea administrativă pe toata raza UAT Limanu cât și dezvoltarea și implementarea strategică și sustenabilă a localităților cu fond turistic.
De asemenea, candidatul Partidului Ecologist Român Organizația Limanu, a adus în discuție soluții realiste în ceea ce privește dezvoltarea sustenabilă a turismului, pe tot cuprinsul comunei
Limanu. Unele dintre acestea se leaga de reabilitarea, punerea în valoare a peșterii Limanu, care este într-o stare deplorabilă la ora actuală, pe întreaga arie protejată.

S-au propus, de asemenea, și soluții în vederea acestui demers, prin extinderea obiectivelor turistice care trebuie
puse în valoare, pe care teritoriul comunei Limanu le deține: Lacul Mangalia. În acest areal, se pot organiza numeroase activități recreative și comerciale, care pot genera capital și, totodată, atragere de investiții.
Totodată, pentru populația satului Hagieni, s-a propus crearea unor condiții propice atragerii și dezvoltării resursei umane, în special a tinerei generații, prin cooptarea populatiei active, în proiecte ce se doresc a fi cu adevărat fezabile. S-a subliniat și punerea la punct a infrastructurii necesare realizării acestor obiective.

Un alt proiect de suflet se leaga de readucerea la forma autentică, initială a ceea ce a fost Vama Veche în absolut toate domeniile pluridisciplinare.
Pentru 2 Mai, s-a pus în discuție sprijinirea asociațiilor care îi reprezintă pe etnicii lipoveni, turco-tătari, găgăuzi, pentru a promova valorile identitare și obiceiurile etnice ale acestor minoritați conlocuitoare. Încurajarea industriei portuare din zona digului 2 Mai, tinând cont de protejarea și conservarea mediului înconjurator, a ariei “Acvatoriului litoral marin” – 2 Mai – Vama
Veche, arie naturală protejată prin lege europeană.

“Un om de succes este cel care poate pune o baza solidă cu cărămizi pe care alții le-au aruncat în el.” David Brinkley

Sursa foto: https:// google.com

Platforma media independentă Criteriul Național și colectivul redacțional al Ziarului Național mulțumesc Biroului de presă al PER filiala Limanu

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul