Criteriul National

Laptopurile Clevo, varianta mai ieftina pentru pasionatii de laptopuri de gaming

Laptopurile Clevo, varianta mai ieftina pentru pasionatii de laptopuri de gaming
august 14
11:58 2019

Probabil ai auzit și tu, cel puțin o dată, de laptopurile Clevo și te-ai întrebat ce e cu ele și cu ce sunt diferite de alte laptopuri. În primul rând, trebuie să știi că cei de la Clevo sunt o companie OEM/ODM (original equipment manufacturer/original design manufacturer) care creează și produce produse nebranduite, care ulterior sunt achiziționate de alte companii care le branduiesc pentru vânzare. De exemplu, știai că Dell cumpără laptopuri Clevo pentru a le rebrandui și a le vinde ca laptopuri de gaming Alienware? Și Dell nu sunt singurii. MSI face același lucru.

 

Laptopuri Clevo

 

Astfel, acum că știi de unde vin laptopurile de gaming, poți afla și că poți să-ți cumperi direct un laptop Clevo, mult mai ieftin, înainte de a fi rebranduit de altă companie. Și vei ieși mult mai ieftin așa. Pentru că acum găsești laptopuri Clevo și în România.

 

Cei care preferă gaming-ul casual sau cei care nu au un buget generos pentru a investi într-un sistem performant pot arunca o privire pe gama de laptopuri Clevo. Cu siguranță vor găsi ceva care să le îndeplinească așteptările și preferințele.

 

Gaming-ul pentru începători trebuie să bifeze câteva puncte pentru a fi cu adevărat rentabil, mai ales în care bugetul limitat este o componentă importantă. De cele mai multe ori, unitatea de pe care vei încărca harta de Dota va fi și cea de pe care vei trimite mail-uri, vei face browsing și cea de pe care te vei uita la conținut multimedia. Motiv pentru care ai nevoie de un all-in-one, preferabil să fie și portabil.

 

Laptopuri Clevo eMAG

laptopuri clevo online este simplu

Cum nume precum Alienware, ASUS ROG sau MSI aduc după sine o sumă importantă de investit, gama de laptopuri Clevo se întinde lejer până la bugetul pe care ți-l permiți. Partea interesantă este că brand-ul Clevo acoperă și bugete mai mari, în cazul în care vrei să încerci și altceva în afară de brand-urile consacrate.

 

Laptopurile Clevo te lasă să-ți configurezi sistemul dorit, la fel cum ai putea face cu un desktop PC, având însă de partea ta mobilitatea și accesibilitatea unui notebook. Clevo este un dezvoltator și producător de noteebok-uri taiwanez care oferă soluții personalizat de laptopuri, tablete, AIO sau soluții informatice și Wi-Fi. Principalul atu al laptopurilor Clevo este raportul calitate-preț foarte bun.

 

Laptopuri Clevo, preturi exceptionale

 

Trebuie specificat că Clevo vinde atât laptopuri gata configurate, pentru gameri și profesioniști, la prețuri mult mai mici decât cele similare ale brandurilor concurente, cât și „barebooks”, așa numitele laptopuri „barebone” sau șasiuri de laptopuri, pe care se poate construi orice configurație, în funcție de dorințele și preferințele clienților.

 

Principalele atuuri ale laptopurilor Clevo sunt:

 

– posibilitatea de personalizare exact după nevoile clientului

 

– sisteme de răcire foarte bine dezvoltate susținând componente puternice fără să fie nevoie de throtelling in load

 

– fiecare unitate este testată și asamblată manual de către tehnicieni și astfel se evită probleme de tip DOA, iar calitatea produselor reușește să respecte specificațiile fabricantului.

 

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Nikolas

Nikolas

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul