Criteriul National

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica
martie 01
12:54 2017

La varstele mici, de cele mai multe ori copiii se plictisesc foarte repede si cauta provocari la tot pasul si momente in care sa se faca placuti, acestia fiind tot mai dornici de afirmare pe zi ce trece.

Insa in mediul educational nu este posibil acest lucru din cauza timpului foarte putin pe care il acorda dascalii pentru fiecare copil, lucru care poate creea ceva tristete in randul acestora.

Nu ne ramane de facut decat sa cautam alte alternative viabile si una din cele mai bune este de departe un curs de robotica pentru copii.

V-ati gandit ca la un curs de robotica copilul dumneavoastra invata creativ cum sa construiasca datorita softurilor de ultima generatie, robotilor si cuburilor lego?

V-ati gandit vreodata ca la 7  sau 10 ani un copil poate creea un robot construit din lego cu ajutorul unor softuri?cheie robotica pentru copii, cursuri copii, cursuri  robotica, robot, roboti

Acestea sunt cateva lucruri care le propun diversele ateliere de robotica de la noi din tara, in care se imbina utilul cu placutul, dexteritatea cu tehnologia, procesele mentale cu lucrul in echipa si lista poate continua la nesfarsit.

V-ati gandit vreodata ca la un astfel de atelier copilul dumneavoastra este pregatit si pentru viata de adult, datorita diverselor probleme de dficultate medie sau ridicata pe care le are de rezolvat?

Acest lucru se intampla la un atelier de robotica, iar daca aveti un copil pasionat, devotat si creativ nu trebuie sa ezitati sa il dati la un astfel de cerc.

Sunt ateliere de robotica pe varsta, pe 4 nivele, de la 7 la 17 ani si in acestea copilul dumneavoastra va invata si care sunt functiile robotului si cum poate fi proiectat acesta.

Majoritatea jocurilor PC sunt concepute din roboti si cu siguranta acestia vor fi acaparati de domeniul lor, toate  ideile fiind luate in considerare de profesorii indrumatori.

Un astfel de curs de robotica nu este deloc inaccesibil pentru clasele sociale medii sau mici, orice parinte si l-ar putea permite cu usurinta.

In plus, de ce sa nu va vedeti copilul continuand si dupa absolvirea unui astfel de curs de robotica, deoarece softurile  ii vor sta la dispozitie chiar daca nu mai activeaza la un astfel de curs.

In plus, ar putea fi o perspectiva de viitor un astfel de atelier de creatie, mai ales daca copilul dumneavoastra este pasionat de calculatoare, tehnologie, programare si softuri interactive, v-ati gandit la asta?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo