Criteriul National

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica
martie 01
12:54 2017

La varstele mici, de cele mai multe ori copiii se plictisesc foarte repede si cauta provocari la tot pasul si momente in care sa se faca placuti, acestia fiind tot mai dornici de afirmare pe zi ce trece.

Insa in mediul educational nu este posibil acest lucru din cauza timpului foarte putin pe care il acorda dascalii pentru fiecare copil, lucru care poate creea ceva tristete in randul acestora.

Nu ne ramane de facut decat sa cautam alte alternative viabile si una din cele mai bune este de departe un curs de robotica pentru copii.

V-ati gandit ca la un curs de robotica copilul dumneavoastra invata creativ cum sa construiasca datorita softurilor de ultima generatie, robotilor si cuburilor lego?

V-ati gandit vreodata ca la 7  sau 10 ani un copil poate creea un robot construit din lego cu ajutorul unor softuri?cheie robotica pentru copii, cursuri copii, cursuri  robotica, robot, roboti

Acestea sunt cateva lucruri care le propun diversele ateliere de robotica de la noi din tara, in care se imbina utilul cu placutul, dexteritatea cu tehnologia, procesele mentale cu lucrul in echipa si lista poate continua la nesfarsit.

V-ati gandit vreodata ca la un astfel de atelier copilul dumneavoastra este pregatit si pentru viata de adult, datorita diverselor probleme de dficultate medie sau ridicata pe care le are de rezolvat?

Acest lucru se intampla la un atelier de robotica, iar daca aveti un copil pasionat, devotat si creativ nu trebuie sa ezitati sa il dati la un astfel de cerc.

Sunt ateliere de robotica pe varsta, pe 4 nivele, de la 7 la 17 ani si in acestea copilul dumneavoastra va invata si care sunt functiile robotului si cum poate fi proiectat acesta.

Majoritatea jocurilor PC sunt concepute din roboti si cu siguranta acestia vor fi acaparati de domeniul lor, toate  ideile fiind luate in considerare de profesorii indrumatori.

Un astfel de curs de robotica nu este deloc inaccesibil pentru clasele sociale medii sau mici, orice parinte si l-ar putea permite cu usurinta.

In plus, de ce sa nu va vedeti copilul continuand si dupa absolvirea unui astfel de curs de robotica, deoarece softurile  ii vor sta la dispozitie chiar daca nu mai activeaza la un astfel de curs.

In plus, ar putea fi o perspectiva de viitor un astfel de atelier de creatie, mai ales daca copilul dumneavoastra este pasionat de calculatoare, tehnologie, programare si softuri interactive, v-ati gandit la asta?

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo