Criteriul National

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica

Lasa copilul tau sa isi puna creativitatea in aplicare prin intermediul unui curs de robotica
martie 01
12:54 2017

La varstele mici, de cele mai multe ori copiii se plictisesc foarte repede si cauta provocari la tot pasul si momente in care sa se faca placuti, acestia fiind tot mai dornici de afirmare pe zi ce trece.

Insa in mediul educational nu este posibil acest lucru din cauza timpului foarte putin pe care il acorda dascalii pentru fiecare copil, lucru care poate creea ceva tristete in randul acestora.

Nu ne ramane de facut decat sa cautam alte alternative viabile si una din cele mai bune este de departe un curs de robotica pentru copii.

V-ati gandit ca la un curs de robotica copilul dumneavoastra invata creativ cum sa construiasca datorita softurilor de ultima generatie, robotilor si cuburilor lego?

V-ati gandit vreodata ca la 7  sau 10 ani un copil poate creea un robot construit din lego cu ajutorul unor softuri?cheie robotica pentru copii, cursuri copii, cursuri  robotica, robot, roboti

Acestea sunt cateva lucruri care le propun diversele ateliere de robotica de la noi din tara, in care se imbina utilul cu placutul, dexteritatea cu tehnologia, procesele mentale cu lucrul in echipa si lista poate continua la nesfarsit.

V-ati gandit vreodata ca la un astfel de atelier copilul dumneavoastra este pregatit si pentru viata de adult, datorita diverselor probleme de dficultate medie sau ridicata pe care le are de rezolvat?

Acest lucru se intampla la un atelier de robotica, iar daca aveti un copil pasionat, devotat si creativ nu trebuie sa ezitati sa il dati la un astfel de cerc.

Sunt ateliere de robotica pe varsta, pe 4 nivele, de la 7 la 17 ani si in acestea copilul dumneavoastra va invata si care sunt functiile robotului si cum poate fi proiectat acesta.

Majoritatea jocurilor PC sunt concepute din roboti si cu siguranta acestia vor fi acaparati de domeniul lor, toate  ideile fiind luate in considerare de profesorii indrumatori.

Un astfel de curs de robotica nu este deloc inaccesibil pentru clasele sociale medii sau mici, orice parinte si l-ar putea permite cu usurinta.

In plus, de ce sa nu va vedeti copilul continuand si dupa absolvirea unui astfel de curs de robotica, deoarece softurile  ii vor sta la dispozitie chiar daca nu mai activeaza la un astfel de curs.

In plus, ar putea fi o perspectiva de viitor un astfel de atelier de creatie, mai ales daca copilul dumneavoastra este pasionat de calculatoare, tehnologie, programare si softuri interactive, v-ati gandit la asta?

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro