Criteriul National

Lăsăm în continuare mafia de la CNADNR să prospere?

Lăsăm în continuare mafia de la CNADNR să prospere?
august 15
22:45 2016

TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ STRIGĂM ZILNIC ÎN GURA MARE:
”HUOO!! NENOROCIȚILOR ȘI HOȚILOR DE LA CNADNR”

260px-BlackLabelSocietyMAFIA
Ieri a trebuit să mă deplaseze în afara zonei urbane pe ruta București-Lehliu. Am cumpărat rovinieta și am pornit la drum pe autostrada A2.
Cred că drum mai prost ca acesta nici că există. Pe tronsonul București – Fundulea, pe ambele sensuri de circulație, asfaltul este făcu praf. Crăpături și gropi de strici tot ce înseamnă suspensii și nu numai de la mașină, ca să nu mai zic de disconfortul generat pasagerilor. Lucrurile nu diferă cu mult nici pe tronsonul Fundulea-Lehliu, pentru ca apoi, mergând spre Drajna, lucrurile să se îmbunătățească simțitor.
Mă întreb cum de au tupeul acești șarlatani de la CNADNR să ceară taxă de drum, când acest drum este varză, pentru că acești imbecili și hoți nu vor să investească nimic în întreținerea corespunzătoare a carosabilului. Vor ca banii obținuți să le ajungă numai lor în lefuri și alte matrapazlâcuri pe care le fac cu oblăduirea autorităților statului.
Ar trebui ca noi plătitorii acestei taxe de drum să le cerem despăgubiri pentru pagubele pe care ni le pricinuiesc, cât și pentru disconfortul produs călătorilor în timpul traficului.
Pentru că sunt convins că nesimțirea acestor imbecili ai neamului este fără de margini, îmi propun ca zilnic să postez acest articol ca să vadă tot românul cum este batjocorit și furat ca în codru de către autoritățile statului care nu vor să muncească pentru lefurile pe care le primesc.
Ar fi ideal dacă la acest demers al meu vor subscrie și alți cetățeni, poate așa vom reuși să disciplinăm noi cetățenii pe cei pe care îi plătim, dar care acești IMBECILI nu vor să înțeleagă că mai trebuie să și muncești în România dacă tot vrei lefuri mari.

media-141838515398356200-1
Cred că acest mod de sancționare zilnică și din gura multor români al autorităților îndărătnice care își bat joc pe față de cetățean și de banii lui, cu apelativul ”HUOO!! NESIMȚIȚILOR ȘI HOȚILOR DE LA CNADNR va reuși ca în final să-și găsească ecoul meritat, iar autoritățile vor trece de la stadiul de furat ca în codru, la munca cinstită pentru care sunt angajați și plătiți de către toți contribuabili români.

Sursa foto : http:/ /google.com

Prof.Dr.Mircea Vintilescu,senior-editor al ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mircea Vintilescu

Mircea Vintilescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo