Criteriul National

Lăsăm în continuare mafia de la CNADNR să prospere?

Lăsăm în continuare mafia de la CNADNR să prospere?
august 15
22:45 2016

TOȚI ROMÂNII TREBUIE SĂ STRIGĂM ZILNIC ÎN GURA MARE:
”HUOO!! NENOROCIȚILOR ȘI HOȚILOR DE LA CNADNR”

260px-BlackLabelSocietyMAFIA
Ieri a trebuit să mă deplaseze în afara zonei urbane pe ruta București-Lehliu. Am cumpărat rovinieta și am pornit la drum pe autostrada A2.
Cred că drum mai prost ca acesta nici că există. Pe tronsonul București – Fundulea, pe ambele sensuri de circulație, asfaltul este făcu praf. Crăpături și gropi de strici tot ce înseamnă suspensii și nu numai de la mașină, ca să nu mai zic de disconfortul generat pasagerilor. Lucrurile nu diferă cu mult nici pe tronsonul Fundulea-Lehliu, pentru ca apoi, mergând spre Drajna, lucrurile să se îmbunătățească simțitor.
Mă întreb cum de au tupeul acești șarlatani de la CNADNR să ceară taxă de drum, când acest drum este varză, pentru că acești imbecili și hoți nu vor să investească nimic în întreținerea corespunzătoare a carosabilului. Vor ca banii obținuți să le ajungă numai lor în lefuri și alte matrapazlâcuri pe care le fac cu oblăduirea autorităților statului.
Ar trebui ca noi plătitorii acestei taxe de drum să le cerem despăgubiri pentru pagubele pe care ni le pricinuiesc, cât și pentru disconfortul produs călătorilor în timpul traficului.
Pentru că sunt convins că nesimțirea acestor imbecili ai neamului este fără de margini, îmi propun ca zilnic să postez acest articol ca să vadă tot românul cum este batjocorit și furat ca în codru de către autoritățile statului care nu vor să muncească pentru lefurile pe care le primesc.
Ar fi ideal dacă la acest demers al meu vor subscrie și alți cetățeni, poate așa vom reuși să disciplinăm noi cetățenii pe cei pe care îi plătim, dar care acești IMBECILI nu vor să înțeleagă că mai trebuie să și muncești în România dacă tot vrei lefuri mari.

media-141838515398356200-1
Cred că acest mod de sancționare zilnică și din gura multor români al autorităților îndărătnice care își bat joc pe față de cetățean și de banii lui, cu apelativul ”HUOO!! NESIMȚIȚILOR ȘI HOȚILOR DE LA CNADNR va reuși ca în final să-și găsească ecoul meritat, iar autoritățile vor trece de la stadiul de furat ca în codru, la munca cinstită pentru care sunt angajați și plătiți de către toți contribuabili români.

Sursa foto : http:/ /google.com

Prof.Dr.Mircea Vintilescu,senior-editor al ziarului Criteriul National

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Mircea Vintilescu

Mircea Vintilescu

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro