Criteriul National

Leagane si balansoare

mai 29
15:14 2020

Selectia echipamentelor pentru un complex de joaca in aer liber depinde de varsta copilului si de preferintele acestuia. Complexele de joaca pentru copii pot include leagane si balansoare. Astfel de dispozitive servesc adesea ca baza pentru un loc de joaca. Cel mai adesea, sunt confectionate din lemn, metal sau din plastic sigur, rezistent si sunt completate de alte elemente. Modelele pentru bebelusi sunt, de obicei, instalate direct pe pamant. Optiunile destinate copiilor mai mari sunt fixate pe suporturi speciale, ceea ce le permite sa devina mai inalte. De asemenea, au forme speciale, cum ar fi  balansoar Panda cu un loc, leagan Panda cu doua locuri, balansoar felinar, balansoar cu patru locuri, balansoar cu un loc in diverse modele, balansoar cu doua locuri diverse modele, leagan cu cercuri cu doua locuri, leagane cu doua locuri diverse modele etc. De asemenea, pe site-ul waterboyz.ro poti vedea si cumpara modele complexe de leagane si balansoare, cum ar fi Leagan pentru copii model 6, Leagan pentru copii model 7, leagan tip bancuta sau leagane cu tobogane.

Leagane si balansoare – Avantaje

Leaganele si balansoarele sunt atribute indispensabil ale spatiilor de joaca. Sunt populare pentru copiii de orice varsta. Se disting urmatoarele optiuni de proiectare: simple si duble; cu spatar si fara; rigide sau pe lanturi etc. Copiii pot sta atat singuri intr-un balansoar, cat si doi sau mai multi, in functie de proiectarea dispozitivului.  Produsele sunt certificate cu garantie de la producator; respecta toate cerintele de siguranta; ofera capacitatea de a fi instalare la gradinite, in curtea casei, in parcuri, spatii de joaca pentru copii, in spatii de joaca din mall-uri etc. Un leagan original format din mai multe balansoare atarnate, va putea decora locul de joaca. Dispozitivele moderne sunt gata pentru instalare pe un loc de joaca sau in curte. Stalpii superiori de legatura sunt situati la diferite niveluri, astfel incat, intr-un astfel de ​ complex se pot balansa toate grupele de varsta ale copiilor, atat mici cat si mai mari. Sunt realizate din materiale de calitate, tinand cont de siguranta copiilor. Copiii vor fi fericiti sa se joace pe un astfel de leagan, isi pot dezvolta echilibrul si aparatul vestibular.

Leagane si balansoare – fericirea copiilor

Niciun loc de joaca nu poate face fara echipamente de joaca. Copilaria fara tobogane, leagane, balansoare etc. nu se numeste copilarie. Asemenea modele sunt usor de asamblat si de instalat. Daca este necesar, pot fi mutate din loc in loc sau curatate pentru sezonul de iarna, astfel incat sa nu se deterioreze sub zapada si umezeala. Leaganele si balansoarele pentru copii pot fi in diferite configuratii si din diferite materiale. Leaganele si balansoarele de diferite inaltimi permit copiilor de toate varstele sa se joace impreuna. Leaganele si balansoarele de diferite tipuri pot fi instalate chiar si in curtea casei tale, lasand copii cu prietenii lor sa se distreze si sa-si traiasca copilaria.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Prodigitalmedia

Prodigitalmedia

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul