Criteriul National

Leasing auto rapid şi eficient

Leasing auto rapid şi eficient
februarie 18
11:34 2019

O dată ce înaintezi în vârstă, pretenţiile devin din ce în ce mai mari, iar priorităţile iau o întorsătură radical în viaţa fiecărei persoane. Însă banii rămân adesea principal problema în ceea ce priveşte îndeplinirea unor dorinţe. Poate că până acum aţi călătorit frecvent, când la munte, când la mare cu maşina pe care o aveţi de 10 ani şi pentru că bugetul nu v-a permis să vă achiziţionaţi altă nouă aţi fost nevoiţi să vă mulţumiţi cu ceea ce aveţi.

Cu siguranţă că există cel puţin un model de maşină, ori o marcă care va făcut cu ochiul de ceva vreme, însă posibilităţile de achizitionare sunt din ce în ce mai mici, mai ales dacă aveţi şi alte priorităţi care nu pot fi amânate. Însă, acum aveţi posibilitatea de a solicita credite nebancare rapide pe care compania Mogo vi-l oferă cu scopul de a vă satisface dorinţele şi necesităţile.

Ce este Mogo IFN?

Mogo IFN reprezintă o companie, care la ora actuală se afla în continuă ascensiune, o instituţie financiară în domeniul finanţării maşinilor second hand în special pentru persoane fizice din Letonia, Lituania, Estonia, Georgia, Polonia, România și Bulgaria, a căror oferta este adaptată conform nevoilor individuale ale clienților. Mai exact oferă posibilitatea de a face un leasing auto second hand pentru persoane fizice. Astfel, leasingul pentru mașini rulate de la Mogo IFN este soluția pentru tine! Pentru o a primi un leasing auto de până la 45.000 lei într-un mod sigur și rapid, urmează pașii de mai jos:

  • În primul rând alegeţi maşina pe care o doriţi
  • Alegeţi suma şi perioada de rambursare
  • Completaţi cererea şi primiţi răspunsul
  • Semnaţi contractual în filiala din apropiere

De altfel, Mogo IFN vă oferă un credit cu garanţie auto, numit Leaseback şi reglementat sub urmărirea BNR. Acest Leaseback este de fapt asemănător unui amanet, dar care vă oferă posibilitatea de a vă achiziţiona maşină mult dorită.

Cum puteţi aplica pentru un credit nebancar?

Puteţi solicita un credit nebancar cu ajutorul companiei Mogo IFN, prin inermendiu site-ului care va permite să comparaţi creditele rapide online existente în piață prin afișarea lor sub forma unei liste ample. Veţi ști astfel totul despre costurile reale ale fiecărui credit în parte și despre data scadentă, asigurându-vă că veţi lua cea mai bună decizie.

Solicitarea unui credit nebancar se face direct pe site-ul IFN-ului ales, respective pe mogo.ro prin completarea unui formular online. Nu este nevoie de multe documente, ci doar de cartea de identitate și extrasul de cont curent. În decurs de câteva minute și maxim 24 de ore, creditorul va aproba împrumutul nebancar solicitat. Există numeroase posibilități de a obține suma de bani, fie în numerar sau prin transfer bancar. De asemenea, rambursarea împrumutului nebancar se poate face în modalități multiple, iar detalii suplimentare le găsiţi pe site-ul nostru, sau ne puteţi contacta la unul numărul de telefon afişat pe site-ul unde un operator va prelua apelul dumneavoastră şi va putea să vă ofere cât mai multe informaţii despre solicitarea pe care o aveţi.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei