Criteriul National

Lege și fărădelege

Lege și fărădelege
ianuarie 24
16:12 2017

Când ai majoritatea, nu înseamnă că poți încălca legea. Și nici că poți schimba agenda publică.
PSD, prin Liviu Dragnea, exact asta a făcut. După ce a păcălit 3,5 milioane de români (Klaus Iohannis a luat singur peste 6 milioane de voturi), aruncându-le în față o agendă care promitea bunăstare pentru toți, locuri de muncă, investiții, etc., odată instalați pe funcții, pesediștii au schimbat… nu macazul, ci agenda publică.
Pentru Liviu Dragnea și pentru Florin Iordache, mai importante sunt ordonanțele de urgență privind grațierea și amnistia decât așteptările poporului.

iordache-si-dragnea-465x390

Am promis tichete de vacanță și alte creșteri? Nu-i bai. Pot să mai aștepte. Important este să grațiem condamnații și să dezincriminăm o parte din abuzul în serviciu.
Am pus pe agenda publică înainte de votul din 11 decembrie pe primul plan Educația, Sănătatea, Apărarea?
Nu-i nimic. Pot să mai aștepte. Nu avem bani, nu ne pricepem să îi facem, pentru că până atunci avem alte priorități: grațierea și amnistia.
Practic, prin voința lui Liviu Dragnea se încalcă agenda publică votată chiar de alegătorii PSD. Ce nu înțelegem este cât mai rabdă ăștia din urmă bătaia de joc de care au parte zilnic din partea celor pe care i-au trimis să guverneze.
Mămăliga explodează greu… Dar și când explodează, să te ții!

Sursa foto : Arhiva personală Hristo Botev

Redacția ziarului Criteriul Național mulțumește domnului Hristo Botev pentru excelentul material oferit în exclusivitate!

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro