Criteriul National

Lenjeria de pat potrivită pentru un somn liniștit, odihnitor

Lenjeria de pat potrivită pentru un somn liniștit, odihnitor
ianuarie 03
16:14 2017

Confortul este decisiv atunci când alegi o lenjerie de pat. Design-ul este și el important deoarece cu siguranță vrei ca lenjeria să aibă și un aspect frumos care să creeze o atmosferă plăcută în cameră. Țesătura se alege cu atenție, trebuie să fie naturală, ecologică și nu din fibre sintetice. Cele mai bune materiale naturale pentru un somn de calitate sunt cele din in, bumbac, damasc, satin, mătase, bambus. Acestea au caracteristici foarte bune pentru starea de sănătate și asigură un confort bun pentru un somn odihnitor.

Psihologii consideră că insomnia poate fi cauzată și de alegerea necorespunzătoare a lenjeriei de pat. Un set de lenjerie de pat trebuie ales cu atenție, să aibă dimensiunile potrivite, un design elegant și să fie de calitate. Materialul trebuie să aibă un miros plăcut, să nu emane un iz puternic de vopsea de la imprimare (care este posibil să nu iasă nici după prima spălare). De asemenea, lenjeria trebuie să fie frumos confecționată, cusăturile perfect realizate, cu ață rezistentă la întindere și spălare.  Pilota trebuie să fie ușoară, să nu fie nici prea groasă ca să-ți fie prea cald, dar nici prea subțire. Pentru a avea un somn bun este important ca dormitorul să nu fie prea aglomerat, prea multă mobilă poate afecta în sens negativ starea interioară. De asemenea, dacă vrei să dormi bine nu lăsa calculatorul și telefoanele în cameră, nu ține televizorul în dormitor.

Calitatea somnului este influențată de textura dar și de culoarea materialului din care este fabricată lenjeria de pat. Nuanțele de culori au un efect mare asupra emoțiilor noastre și de aceea trebuie alese astfel încât să ne creeze o stare de bine și de relaxare. Tonurile pastel sunt potrivite pentru romantici, persoanele sensibile și optimiste. Cei care aleg astfel de nuanțe delicate pot fi siguri că vor avea parte de un somn liniștit, de calitate.

criteriul-ro-cumparamisim-2

Rozul este o culoare care previne depresia și relaxează. Este culoarea preferată a femeilor, simbolizează prietenia și dragostea. Roșul este o alegere bună și pentru bărbați și pentru femei, este culoarea dragostei, poate accentua pasiunea și crea o atmosferă romantică în dormitor. Cei care aleg galben pentru lenjeria de pat vor avea o stare de bună dispoziție deoarece această culoare are efect calmant, induce o stare de armonie, echilibru și optimism.

Nuanțele de verde și albastru sunt relaxante și pot calma sistemul nervos, pot relaxa și pot fi un atu pentru a avea un somn lung și odihnitor. Albul simbolizează pace, puritate și curățenie, dar poate uneori reflecta lumina prea mult, este apreciat de mulți oameni când aleg lenjeria de pat. Negrul este preferat mai mult de bărbați, este o culoare prea închisă și sobră pentru femei. Nuanțele de maro sunt conservatoare iar cele de bej sunt relaxante, potrivite pentru orice persoană.

Alege lenjeria de pat potrivită, conform dorințelor tale, care să-ți creeze o stare emoțională bună și o atmosferă de design armonioasă în cameră! Pentru a te inspira cu privire la o lenjerie de pat de calitate îți recomand magazinul online www.CumparaMisim.ro.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo