Criteriul National

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile
noiembrie 02
09:05 2018

Trăim constrânși de tot felul de limite, unele pe care ni le impunem singuri; suntem cei responsabili de felul în care arătăm, prin ceea ce consumăm și nu numai. Mai frustrant pare să fie pentru reprezentantele feminine care se văd nevoite să renunțe la anumite pretenții privind vestimentația, din cauza faptului că silueta lor nu este una tocmai bine proporționată. Din fericire însă o idee modernă și salvatoare este reprezentată de produse modelatoare, corsete, centuri și lenjerie de acest gen.

Un modelator corporal poate fi ales pentru ținute de seară, pentru rochii mulate sau orice altă ținută. În afară de cele largi și cu un croi de acest gen majoritatea ținutelor, fie ele sofisticate sau casual, pun accent pe corp, îndeosebi pe talie. Aici este și marea problemă  a celor care simt că nu au silueta de vis – zona de talie, colăcei inestetici ce se pot observa nu numai la o atentă privire, ci și la fiecare pas, prin mișcările ce fac ca hainele să se muleze inevitabil pe părțile corpului.

Lenjerie modelatoare de la Clessidra

Un magazin online deja recunoscut pentru varietatea de produse pe care le pune la dispoziție, www.clessidra.ro, completează gama de oferte cu lenjerie modelatoare. Acestea pot fi realizate din materiale calitative, powernet și powerflex. Se găsesc în variante de tip full body, full shapere, cu picior lung și brațe. În funcție de tipul de lenjerie aceasta poate fi purtată de zi cu zi, după o operație sau după naștere.

Vin de regulă în tonuri neutre, de alb, negru sau un bej, pentru a se camufla și potrivi perfect cu ținutele purtate deasupra acestora. Din punct de vedere al mărimilor există din nou varietate, de la cele mai mici S până la 5XL.

Tipuri și efectele unei lenjerii de acest gen

Lenjeria modelatoare are un efect vizibil imediat, acesta fiind despre aplatizarea zonelor cu probleme și anume creând impresia că zona este mai subțire, sculptată, mai plată. În plus, liniile devin mai armonioase și astfel nu doar că arată bine însă și oferă mai multă încredere de sine.

În funcție de tipologia acestora un alt efect ar putea fi cel de ușor lifting, în sensul în care bustul pare mai ridicat, zona din spate mai proeminentă – un artificiu vizual în favoarea unei femei ce simte că are nevoie de așa ceva. Se pot alege astfel lenjerii de tip body cu tanga, doar pentru zona de abdomen sau cele mai extinse, cu mâneci lungi, de tip vestă sau incluzând și zona picioarelor. Totodată o astfel de alegere trebuie să vizeze și tipul de compresie și care sunt recomandările privind purtarea, existând opțiuni de la cele post natale și până la cele de uz zilnic.

Prețurile sunt de asemenea încântătoare, dat fiind că soluția este una de termen lung, că o astfel de lenjerie este până la urmă o investiție se poate spune că merită. Numai cele care nu au trecut prin frustrarea de a nu putea etala un look perfect într-o rochie senzuală nu vor înțelege de ce astfel de lenjerie modelatoare este importantă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei