Criteriul National

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile
noiembrie 02
09:05 2018

Trăim constrânși de tot felul de limite, unele pe care ni le impunem singuri; suntem cei responsabili de felul în care arătăm, prin ceea ce consumăm și nu numai. Mai frustrant pare să fie pentru reprezentantele feminine care se văd nevoite să renunțe la anumite pretenții privind vestimentația, din cauza faptului că silueta lor nu este una tocmai bine proporționată. Din fericire însă o idee modernă și salvatoare este reprezentată de produse modelatoare, corsete, centuri și lenjerie de acest gen.

Un modelator corporal poate fi ales pentru ținute de seară, pentru rochii mulate sau orice altă ținută. În afară de cele largi și cu un croi de acest gen majoritatea ținutelor, fie ele sofisticate sau casual, pun accent pe corp, îndeosebi pe talie. Aici este și marea problemă  a celor care simt că nu au silueta de vis – zona de talie, colăcei inestetici ce se pot observa nu numai la o atentă privire, ci și la fiecare pas, prin mișcările ce fac ca hainele să se muleze inevitabil pe părțile corpului.

Lenjerie modelatoare de la Clessidra

Un magazin online deja recunoscut pentru varietatea de produse pe care le pune la dispoziție, www.clessidra.ro, completează gama de oferte cu lenjerie modelatoare. Acestea pot fi realizate din materiale calitative, powernet și powerflex. Se găsesc în variante de tip full body, full shapere, cu picior lung și brațe. În funcție de tipul de lenjerie aceasta poate fi purtată de zi cu zi, după o operație sau după naștere.

Vin de regulă în tonuri neutre, de alb, negru sau un bej, pentru a se camufla și potrivi perfect cu ținutele purtate deasupra acestora. Din punct de vedere al mărimilor există din nou varietate, de la cele mai mici S până la 5XL.

Tipuri și efectele unei lenjerii de acest gen

Lenjeria modelatoare are un efect vizibil imediat, acesta fiind despre aplatizarea zonelor cu probleme și anume creând impresia că zona este mai subțire, sculptată, mai plată. În plus, liniile devin mai armonioase și astfel nu doar că arată bine însă și oferă mai multă încredere de sine.

În funcție de tipologia acestora un alt efect ar putea fi cel de ușor lifting, în sensul în care bustul pare mai ridicat, zona din spate mai proeminentă – un artificiu vizual în favoarea unei femei ce simte că are nevoie de așa ceva. Se pot alege astfel lenjerii de tip body cu tanga, doar pentru zona de abdomen sau cele mai extinse, cu mâneci lungi, de tip vestă sau incluzând și zona picioarelor. Totodată o astfel de alegere trebuie să vizeze și tipul de compresie și care sunt recomandările privind purtarea, existând opțiuni de la cele post natale și până la cele de uz zilnic.

Prețurile sunt de asemenea încântătoare, dat fiind că soluția este una de termen lung, că o astfel de lenjerie este până la urmă o investiție se poate spune că merită. Numai cele care nu au trecut prin frustrarea de a nu putea etala un look perfect într-o rochie senzuală nu vor înțelege de ce astfel de lenjerie modelatoare este importantă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei