Criteriul National

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile

Lenjeria modelatoare, secretul unei apariții impecabile
noiembrie 02
09:05 2018

Trăim constrânși de tot felul de limite, unele pe care ni le impunem singuri; suntem cei responsabili de felul în care arătăm, prin ceea ce consumăm și nu numai. Mai frustrant pare să fie pentru reprezentantele feminine care se văd nevoite să renunțe la anumite pretenții privind vestimentația, din cauza faptului că silueta lor nu este una tocmai bine proporționată. Din fericire însă o idee modernă și salvatoare este reprezentată de produse modelatoare, corsete, centuri și lenjerie de acest gen.

Un modelator corporal poate fi ales pentru ținute de seară, pentru rochii mulate sau orice altă ținută. În afară de cele largi și cu un croi de acest gen majoritatea ținutelor, fie ele sofisticate sau casual, pun accent pe corp, îndeosebi pe talie. Aici este și marea problemă  a celor care simt că nu au silueta de vis – zona de talie, colăcei inestetici ce se pot observa nu numai la o atentă privire, ci și la fiecare pas, prin mișcările ce fac ca hainele să se muleze inevitabil pe părțile corpului.

Lenjerie modelatoare de la Clessidra

Un magazin online deja recunoscut pentru varietatea de produse pe care le pune la dispoziție, www.clessidra.ro, completează gama de oferte cu lenjerie modelatoare. Acestea pot fi realizate din materiale calitative, powernet și powerflex. Se găsesc în variante de tip full body, full shapere, cu picior lung și brațe. În funcție de tipul de lenjerie aceasta poate fi purtată de zi cu zi, după o operație sau după naștere.

Vin de regulă în tonuri neutre, de alb, negru sau un bej, pentru a se camufla și potrivi perfect cu ținutele purtate deasupra acestora. Din punct de vedere al mărimilor există din nou varietate, de la cele mai mici S până la 5XL.

Tipuri și efectele unei lenjerii de acest gen

Lenjeria modelatoare are un efect vizibil imediat, acesta fiind despre aplatizarea zonelor cu probleme și anume creând impresia că zona este mai subțire, sculptată, mai plată. În plus, liniile devin mai armonioase și astfel nu doar că arată bine însă și oferă mai multă încredere de sine.

În funcție de tipologia acestora un alt efect ar putea fi cel de ușor lifting, în sensul în care bustul pare mai ridicat, zona din spate mai proeminentă – un artificiu vizual în favoarea unei femei ce simte că are nevoie de așa ceva. Se pot alege astfel lenjerii de tip body cu tanga, doar pentru zona de abdomen sau cele mai extinse, cu mâneci lungi, de tip vestă sau incluzând și zona picioarelor. Totodată o astfel de alegere trebuie să vizeze și tipul de compresie și care sunt recomandările privind purtarea, existând opțiuni de la cele post natale și până la cele de uz zilnic.

Prețurile sunt de asemenea încântătoare, dat fiind că soluția este una de termen lung, că o astfel de lenjerie este până la urmă o investiție se poate spune că merită. Numai cele care nu au trecut prin frustrarea de a nu putea etala un look perfect într-o rochie senzuală nu vor înțelege de ce astfel de lenjerie modelatoare este importantă.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Catalin Mihai

Catalin Mihai

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Pericolul autocrației din Europa - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Motto ”Democraţia este nonautocraţie, contrariul perfect al autocraţiei. Aceasta înseamnă că democraţia denotă un sistem politic caracterizat prin refuzul puterii personalizate, a puterii asupra cetăţenilor. Puterea nu este «proprietatea» nimănui. Aşadar, conducătorii vor deţine această funcţie ca urmare a desemnării libere, neîngrădite, de către cei care urmează să fie conduşi. Cu alte cuvinte, oricând puterea celorlalţi de a desemna pe cineva este contrafăcută sau anihilată pentru că dezacordul este zădărnicit ori nu ni se oferă alternative – democraţia este ucisă chiar când începe să funcţioneze.”

definiţie de Giovanni Sartori

Recursul emoțional al tuturor teoriilor conspirației reziduale, care se multiplică și iau amploare duce la instabilitate. Totul se metamorfozează, iar formele de impunere, de guvernare își pierd din atribuțiile esențiale. Mecanismul este unul atent monitorizat , dar pretutindeni au apărut chiar unii ce se erijează în „specialiști” care, foarte bine și temeinic pregatiți au drept obiectiv propagarea acestor forme autoritare de impunere a sclaviei postmoderniste în ”adevăruri indubitabile” care se află și nu se elimină decât până la următoarea formă. De fapt, fără să ne mai ferim de cuvinte, tot acest angrenaj face parte din proiectul denumit The New Order, despre care se cunosc foarte puține aspecte.

Mecanismul presupune un efort corelat, susținut, pe deplin integrat în structurile fiecăruia dintre noi, îndeosebi în cele psiho-somatice, în care acești „apologeți ai Noii Ordini” fac eforturi susținute și doresc să-i acceptăm cu toate idiosincraziile lor.
Totuși, dacă de la naștere am primit de la Dumnezeu daruri și haruri precum inteligența, intuiția, analiza, comparația,evaluarea etc ca metode chiar și gradul de receptivitate al nostru poate să ne dea semnale puternice. O importanță aparte, din stadiul de zvon până la cel de informație pe deplin asumată, conștientizată și reverificată ne revine pe deplin, ad integram.Totul se poate lumina, se poate limpezi, numai cercetând cu atenție, argumentând sau identificând cauzele și mai apoi, descoperind chiar ” firul roșu”, în toată splendoarea și eficacitatea, simplitatea sa.

Din capul locului vă spun că nu am pretenția că le-aș fi descoperit recent sau discutat în premieră. Suma totală de elemente care alcătuiesc acest tablou aflat mereu în mișcare poate surprinde pe absolut oricine. Însă, nu fac apologia vreunei direcții sau regimuri (de orice natură),ci, doresc doar să vă semnalez pericolele mascate foarte bine de către „înalta clasă” care are scopul bine conturat de a ne îngrozi și a ne asupri în continuu.

În cele ce urmează, urmând „politica pașilor mărunți” am să vă expun, câte ceva din trend-ul general, pe deplin meschin al actualei cât și viitoarei configurații a ceea ce denumim a fi construcție cu caracter politic, guvernamental.
Toate acestea se petrec chiar sub ochii noștri, ai tuturor celor care viețuim pe aceste meleaguri. Sumă de evenimente necesită o tratare mult mai amplă, chiar mai serioasă, dar din lipsă de timp ,energie și spațiu,voi încerca să rezum sau să realizez un fel de frescă, fără a avea la dispoziție vreo culoare sau opinie vehiculată, interpretată sau răstălmăcită.…...

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu