Criteriul National

Lenjerii de bumbac din calitate – Catinca Home

Lenjerii de bumbac din calitate – Catinca Home
martie 29
12:11 2019

Lenjerii bumbac de calitate

Atunci cand cumperi un set de lenjerie de pat, primul lucru pe care trebuie sa-l faci, este sa te uiti la recomandari si sfaturi si sa iti dai frau liber sentimentelor. Alegerea lenjeriei de pat este o chestiune personala, s-ar putea spune chiar  intima. Cineva este nebun dupa racoarea blanda a matasii si numai pe astfel de cearsafuri va fi capabil sa se simta cat mai confortabil posibil, iar altcineva prefera seturi de lenjerii bumbac calde si moi. Unii oameni vor sa se relaxeze pe lenjeria perfect alba, iar altii prefera sa se scufunde in culori stralucitoare. Prin urmare, alegerea culorii si texturii se face personal. De asemenea, poti incerca sa cumperi lenjerii bumbac de cea mai buna calitate.

Densitatea materialului

Densitatea materialului afecteaza in mod direct durabilitatea si rezistenta la uzura. O lenjerie de pat din bumbac care are un miros de textile, este naturala fara impuritati obscure. Mirosul vopselei sau al altor substante chimice poate fi chiar periculos, deoarece va provoca o reactie alergica puternica. Lenjerie cu un miros ciudat, cusaturi inegale sau complet netratate, cu fire sau proeminente care nu sunt in ordine – nu sunt lenjerii bumbac de calitate.

Natural 100%

Atunci cand alegi lenjerii de pat, cel mai bine ar fi sa acorzi atentie materialelor naturale care au proprietati naturale. Ele sunt cu adevarat ecologice si ofera conditii favorabile pentru corpul uman. Cele mai bune sunt lenjeriile din bumbac 100%. Toate celelalte tesaturi, cum ar fi satin sau calico gros, cambric, chintz si altele, sunt deja derivate ale tesaturii din fire de bumbac natural.

Material traditional

Bumbacul este un materialul traditional pentru coaserea lenjeriei de pat. Materialul cu proprietati naturale unice, are un efect benefic asupra pielii si, in general, asupra intregului corp. Datorita proprietatilor sale de „respiratie”, nu interfereaza cu circulatia naturala a aerului, nu creeaza un efect de sera, ceea ce inseamna ca, pe vreme calda, lenjeria de bumbac va oferi racoare. Higroscopicitatea ridicata asigura un somn confortabil, eliminand excesul de umiditate. Avantajele lenjeriei din bumbac sunt: ecologica, saturata, usor de spalat, usor de calcat, durabila.

 

Catinca Home este un nou magazin online ce iti pune la dispozitie peste 500 de modele de lenjerie pentru pat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei