Criteriul National

Lenjerii de bumbac din calitate – Catinca Home

Lenjerii de bumbac din calitate – Catinca Home
martie 29
12:11 2019

Lenjerii bumbac de calitate

Atunci cand cumperi un set de lenjerie de pat, primul lucru pe care trebuie sa-l faci, este sa te uiti la recomandari si sfaturi si sa iti dai frau liber sentimentelor. Alegerea lenjeriei de pat este o chestiune personala, s-ar putea spune chiar  intima. Cineva este nebun dupa racoarea blanda a matasii si numai pe astfel de cearsafuri va fi capabil sa se simta cat mai confortabil posibil, iar altcineva prefera seturi de lenjerii bumbac calde si moi. Unii oameni vor sa se relaxeze pe lenjeria perfect alba, iar altii prefera sa se scufunde in culori stralucitoare. Prin urmare, alegerea culorii si texturii se face personal. De asemenea, poti incerca sa cumperi lenjerii bumbac de cea mai buna calitate.

Densitatea materialului

Densitatea materialului afecteaza in mod direct durabilitatea si rezistenta la uzura. O lenjerie de pat din bumbac care are un miros de textile, este naturala fara impuritati obscure. Mirosul vopselei sau al altor substante chimice poate fi chiar periculos, deoarece va provoca o reactie alergica puternica. Lenjerie cu un miros ciudat, cusaturi inegale sau complet netratate, cu fire sau proeminente care nu sunt in ordine – nu sunt lenjerii bumbac de calitate.

Natural 100%

Atunci cand alegi lenjerii de pat, cel mai bine ar fi sa acorzi atentie materialelor naturale care au proprietati naturale. Ele sunt cu adevarat ecologice si ofera conditii favorabile pentru corpul uman. Cele mai bune sunt lenjeriile din bumbac 100%. Toate celelalte tesaturi, cum ar fi satin sau calico gros, cambric, chintz si altele, sunt deja derivate ale tesaturii din fire de bumbac natural.

Material traditional

Bumbacul este un materialul traditional pentru coaserea lenjeriei de pat. Materialul cu proprietati naturale unice, are un efect benefic asupra pielii si, in general, asupra intregului corp. Datorita proprietatilor sale de „respiratie”, nu interfereaza cu circulatia naturala a aerului, nu creeaza un efect de sera, ceea ce inseamna ca, pe vreme calda, lenjeria de bumbac va oferi racoare. Higroscopicitatea ridicata asigura un somn confortabil, eliminand excesul de umiditate. Avantajele lenjeriei din bumbac sunt: ecologica, saturata, usor de spalat, usor de calcat, durabila.

 

Catinca Home este un nou magazin online ce iti pune la dispozitie peste 500 de modele de lenjerie pentru pat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul