Criteriul National

Lenjerii de finet pentru sanatatea familiei tale

Lenjerii de finet pentru sanatatea familiei tale
noiembrie 10
11:35 2020

Atunci cand decorati dormitorul copiilor dvs., nu acordati suficienta importanta seturilor de asternut pentru copii, cumparati lenjerii de pat roz dragute pentru fetite sau asternuturi super-eroi pentru baieti, dar uitati ca aceleasi asternuturi le pot imbolnavi sau le pot sufoca atunci cand incearca sa doarma.

Alegerile dvs. in ceea ce priveste sanatatea copilului dvs. ii vor afecta pe tot parcursul vietii. In conformitate cu studiile efectuate, exista 6,1 milioane de copii afectati de astm si este cea mai frecventa afectiune cronica in randul copiilor.

Odata cu cresterea problemelor respiratorii la copii, trebuie sa fim foarte atenti la toxinele care ii imbolnavesc, unele dintre aceste toxine sunt prezente in casele noastre. In cazul copiilor, aceste substante chimice pot fi prezente in seturile de pat pentru copii.

Trebuie sa ne asiguram ca cream un mediu natural si fara toxine pentru copii, astfel incat acestia sa poata avea o copilarie confortabila si lipsita de probleme de santate. Astazi, vom vorbi despre toxinele care sunt prezente in seturile de asternut pentru copii si in materialele de asternut sau ar trebui sa spunem tesaturile de asternut fabricate cu substante chimice complet toxice.

Despre lenjerii din finet

Finetul este unul din materialele preferate in randul multor persoane, datorita calitatii exceptionale a produselor, motiv pentru care sunt recomandate si de catre specialisti, deoarece este un material natural, care asigura un somn linistit, relaxat si sanatos.

Poliesterul este un material sintetic creat de om la fel ca plasticul. Este 0% natural si foarte ieftin de produse. Asigurati-va ca nu utilizati setul de lenjerie de pat din poliester pentru copii si ca nu dorm in lenjerii de poliester, deoarece aceste lenjerii vor ingreuna respiratia si vor crea iritatii ale pielii si alergii.  Poliester – Cel mai mare dusman pentru pielea si sanatatea noastra in casele noastre.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul