Criteriul National

Like-ul care a distrus speranța

Like-ul care a distrus speranța
februarie 19
10:09 2016
Like-ul care a distrus speranța
 
de Spiridon Bogdan
 Like
 Nu-mi retrag like-ul acordat lui Iohannis în toamna anului 2014. Nu sunt adeptul tâmpeniilor debitate de Gâdea, Badea, Ciutacu și compania de sunet. Sunt adeptul libertății de exprimare și îmi doresc să văd momentul în care politicul va lăsa mijloacele mass media să trăiască liber. Sunt doar dezamăgit de Iohannis, un om care a promis că în România vor fi respectate legile, că actul de justiție va fi făcut cu profesionalism, că educația și sănătatea sunt primii doi piloni ai programului său de președinte al României. După un an și ceva de domnie a lui Iohannis, sănătatea este mai rău decât înainte de el, dacă privim la copiii morți în aceste zile în spitalele din România. După un an și ceva de domnie Iohannis, reforma în educație se naște greu și tot nu avem 6% din PIB alocat pentru școala românească. După un an și ceva de domnie Iohannis, președintele mut își permite să critice deciziile instanțelor (vezi cazul casei sale din Sibiu) și să solicite ANAF să amâne aplicarea unei hotărâri judecătorești în cazul trustului Intact. Și cu toate acestea, nu îmi retrag like-ul acordat lui Iohannis, pe facebook, în toamna anului 2014. A fost o stare de spirit pe care nu o regret. Asta nu înseamnă că Iohannis mai este credibil pentru mine. El și șleahta din vârful PNL sunt identici în gândire ca tâlharii pe care i-au înlăturat de la putere după tragedia Colectiv și cu hoții din gruparea de strânsuri și curve din jurul lui Traian Băsescu. Anul electoral 2016 va fi din nou, din păcate, un an sumbru pentru România. Nu va mai fi Duminica Orbului, ci va fi anul îngropării definitive a speranței.
Redacţia ziarului Criteriul Naţional mulțumește inspiratului autor pentru acest material ce ni l-a acordat în exclusivitate !
Sursa foto : newsfeed.time.com

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro