Criteriul National

Link building prin articole si advertoriale

Link building prin articole si advertoriale
august 08
08:38 2019

Mai toti antreprenorii au constientizat importanta promovarii in mediul online pentru dezvoltarea afacerilor pe care le administreaza. Iar promovarea prin continut de tip articole este cu siguranta una dintre cele mai eficiente metode pentru orice afacere, indiferent de domeniul in care activeaza.

Astfel, daca vrei sa iti construiesti o imagine cat mai buna si cat mai vizibila in mediul online, poti apela cu incredere la campanii de advertoriale.

Ce este un advertorial?

Un advertorial este un articol editorial redactat in scopuri publicitare si publicat atat pe bloguri cu autoritate, cat si pe alte site-urile web.

Advertorialele fac parte din campanii de optimizare SEO pentru orice produs, serviciu sau brand. Prin intermediul acestor advertoriale specialistii in marketing online contribuie la urcarea unui brand pe primele pagini in randul motoarelor de cautare si cresterea vizibilitatii brand-ului respectiv. Mai mult decat atat, prin intermediul unor astfel de campanii de advertoriale, chiar si autoritatea si relevanta site-ului afacerii promovate cresc in randul motoarelor de cautare precum Google.

La acest lucru contribuie tehnica de link building folosita in cadrul advertorialelor. Altfel spus, fiecare advertorial contine 1-2 link-uri catre site-ul afacerii promovate in cadrul articolelor. Fiecare articol fiind optimizat SEO ajunge sa urce pe primele pagini ale motoarelor de cautare, iar link-urile existente in cadrul acestor advertoriale reprezinta un algoritm foarte important prin care Google calculeaza autoritatea unui site.

optimizare seo

Apeleaza la un expert in SEO!

Prin aceasta abordare de campanii de promovare SEO, specialistii in marketing online reusesc sa creasca vizibilitatea brand-ului tau, dar si autoritatea si relevanta site-ului afacerii tale. In acest mod, atunci cand un utilizator cauta in mediul online dupa cuvinte cheie care sunt legate de domeniul tau de activitate ajunge imediat pe site-ul tau sau la articolele cu rol de promovare a afacerii tale.

Astfel, ajunge sa descopere care sunt avantajele oferite de produsele sau serviciile oferite de afacerea ta si poate ajunge direct pe site prin link-ul inserat in cadrul articolelor. Modurile de realizare a link building-ului in cadrul acestor campanii de advertoriale sunt foarte diferite, dar specialistii in marketing online vor gasi exact acele modalitati care sa contribuie la o promovare cat mai eficienta a afacerii tale.

Ce mai astepti pentru a te bucura de beneficiile unei campanii de promovare SEO? Angajeaza specialistii in campanii de advertoriale pentru ca in cel mai scurt timp sa te bucuri de vizibilitate in mediul online, de cresterea credibilitatii in randul potentialilor clienti prin prezenta pe site-uri sau bloguri cu autoritate, dar sa te bucuri si de cresterea vanzarilor. Comanda acum o campanie de advertoriale SEO si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta!

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Anabell

Anabell

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul