Criteriul National

Liviu Dragnea a confirmat faptul că pentru funcţia de primar al Constanţei va candida interimarul Decebal Făgădău!

Liviu Dragnea a confirmat faptul că pentru funcţia de primar al Constanţei va candida interimarul Decebal Făgădău!
ianuarie 16
19:28 2016

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a anunţat sâmbătă că partidul are doar doi candidaţi cerţi pentru funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ- la Iaşi pe Mihai Chirică şi la Constanţa pe Decebal Făgădău.

decebal-fagadau

„Nici la Bucureşti nu ne-am decis, nici la Timişoara, se fac sondaje în toate organizaţiile şi când vom avea măsurătorile finale le vom prezenta”, a declarat Liviu Dragnea.

Decebal Făgădău este primar interimar al Constanţei după demisia lui Radu Mazăre, în luna aprilie a anului trecut. Viceprimarul oraşului a intrat în politică, în 2004, după ce a avut discuţii cu mai mulţi oameni.

După demisia lui Radu Mazăre, atât din fruntea organizaţiei constănţene, dar şi de la Primăria Constanţa, Decebal Făgădău a fost văzut ca cel mai capabil să ducă mai departe greul administrativ.

Cu aceste susţineri şi cu directiva de la centru, Decebal Făgădău n-a mai avut cum să amâne momentul.Întrebat în luna noiembrie dacă a luat decizia de a candida la Primăria Constanţa fiind încurajat şi de recentul sondaj prezentat de PNL Constanţa, din care reieşea faptul că liberalii sunt cu mult sub candidatul PSD care ar avea notorietate peste 50% şi intenţie de vot peste 40%, Decebal Făgădău a spus că „nici nu cunoaşte sondajul PNL!”

 

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

 

 

Sursa foto : www.ctnews.ro

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo