Criteriul National

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta
martie 16
13:24 2017

Nunta este unul dintre cele mai speciale evenimente din viata unui om. Toti tinerii care isi unesc destinele, doresc sa se bucure de cea mai fumoasa zi din viata lor impreuna cu familia, prietenii si persoanele dragi. De aceea organizarea acestui eveniment trebuie atent planificat, pentru ca in ziua cea mare sa nu intervina detalii imprevizibile care sa umbreasca in vreun fel maretia evenimentului.

Toate amanuntele sunt importante cand vine vorba de petrecerea de nutna, insa principale detalii care asigura succesul acesteia sunt: locatia, tinuta mirilor si muzica.

  1. Locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului trebuie sa fie speciala sa transpuna mirii si invitatii intr-un cadru de vis. O atmosfera stilata, luxoasa va influenta in mod pozitiv starea mirilor si a oaspetilor. Casa Doina este un astfel de restaurant care ofera opulenta petrecerii de nunta. Cele cinci saloane special amenajate pentru petreceri de nunta sunt potrivite pentru cele mai exigente gusturi si se ridica cu usurinta la cele mai inalte standarde, astfel ca mirii nu vor inampina nicio surpriza neplacuta in seara magica a nuntii. Decorurile somptuoase si elegante, ii vor transporta pe miri si invitati intr-o alta epoca, intr-o alta lume: a stilului si bunului gust! Meniurile propuse de bucatarii chef de la Casa Doina sunt concepute pentru a dezmierda papilele gustative, pentru a innobila simturile, pentru a crea placere pura.
  2. Tinuta mirilor este foate importanta, creaza tema nuntii si povestea din jurul petrecerii. Rochia miresei si costumul mirelui trebuie alese in functie de personalitatea acestora. Trebuie realizata din stofe fine si pretioase, si asortata cu accesorii si machiaj pe masura. Cand vine vorba de machiaj, tinerele mirese si doamnele care au rol important in timpul evenimenutului, trebuie sa se lase pe mainile pricepute ale aceluiasi makeup artist, pentru a se bucura de aspect desavarsit, impecabil, in ton cu tema propusa pentru petrecerea de nunta! Profesionistii in domeniu asigura cele mai inalte standarde de cand vine vorba de petreceri speciale, mirese si domnisoare de onoare.
  3. Muzica este practic detaliul care asigura succesul petrecerii. Deci band-ul ales trebuie sa posede experienta, astfel ca toti invitatii sa se bucure de fiecare clipa traita la petrecerea de nunta. Seriozitatea, profesionalismul si talentul sunt alte caracteristici care nu trebuie sa lipsesca trupe-i ce se ocupa cu realizarea atmosferei de basm de la petrecerea de nunta. Muzica live, intens interpretata, mancarea delicioasa, decorul de poveste si mirii fericiti sunt deci condimentele principale ale unei nunti perfecte.

Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

clinica implant dentar timisoara

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro