Criteriul National

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta
martie 16
13:24 2017

Nunta este unul dintre cele mai speciale evenimente din viata unui om. Toti tinerii care isi unesc destinele, doresc sa se bucure de cea mai fumoasa zi din viata lor impreuna cu familia, prietenii si persoanele dragi. De aceea organizarea acestui eveniment trebuie atent planificat, pentru ca in ziua cea mare sa nu intervina detalii imprevizibile care sa umbreasca in vreun fel maretia evenimentului.

Toate amanuntele sunt importante cand vine vorba de petrecerea de nutna, insa principale detalii care asigura succesul acesteia sunt: locatia, tinuta mirilor si muzica.

  1. Locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului trebuie sa fie speciala sa transpuna mirii si invitatii intr-un cadru de vis. O atmosfera stilata, luxoasa va influenta in mod pozitiv starea mirilor si a oaspetilor. Casa Doina este un astfel de restaurant care ofera opulenta petrecerii de nunta. Cele cinci saloane special amenajate pentru petreceri de nunta sunt potrivite pentru cele mai exigente gusturi si se ridica cu usurinta la cele mai inalte standarde, astfel ca mirii nu vor inampina nicio surpriza neplacuta in seara magica a nuntii. Decorurile somptuoase si elegante, ii vor transporta pe miri si invitati intr-o alta epoca, intr-o alta lume: a stilului si bunului gust! Meniurile propuse de bucatarii chef de la Casa Doina sunt concepute pentru a dezmierda papilele gustative, pentru a innobila simturile, pentru a crea placere pura.
  2. Tinuta mirilor este foate importanta, creaza tema nuntii si povestea din jurul petrecerii. Rochia miresei si costumul mirelui trebuie alese in functie de personalitatea acestora. Trebuie realizata din stofe fine si pretioase, si asortata cu accesorii si machiaj pe masura. Cand vine vorba de machiaj, tinerele mirese si doamnele care au rol important in timpul evenimenutului, trebuie sa se lase pe mainile pricepute ale aceluiasi makeup artist, pentru a se bucura de aspect desavarsit, impecabil, in ton cu tema propusa pentru petrecerea de nunta! Profesionistii in domeniu asigura cele mai inalte standarde de cand vine vorba de petreceri speciale, mirese si domnisoare de onoare.
  3. Muzica este practic detaliul care asigura succesul petrecerii. Deci band-ul ales trebuie sa posede experienta, astfel ca toti invitatii sa se bucure de fiecare clipa traita la petrecerea de nunta. Seriozitatea, profesionalismul si talentul sunt alte caracteristici care nu trebuie sa lipsesca trupe-i ce se ocupa cu realizarea atmosferei de basm de la petrecerea de nunta. Muzica live, intens interpretata, mancarea delicioasa, decorul de poveste si mirii fericiti sunt deci condimentele principale ale unei nunti perfecte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo