Criteriul National

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta

Locatie speciala, tinuta desavarsita, muzica de vis – trei secrete pentru a te bucura de nunta perfecta
martie 16
13:24 2017

Nunta este unul dintre cele mai speciale evenimente din viata unui om. Toti tinerii care isi unesc destinele, doresc sa se bucure de cea mai fumoasa zi din viata lor impreuna cu familia, prietenii si persoanele dragi. De aceea organizarea acestui eveniment trebuie atent planificat, pentru ca in ziua cea mare sa nu intervina detalii imprevizibile care sa umbreasca in vreun fel maretia evenimentului.

Toate amanuntele sunt importante cand vine vorba de petrecerea de nutna, insa principale detalii care asigura succesul acesteia sunt: locatia, tinuta mirilor si muzica.

  1. Locatia aleasa pentru desfasurarea evenimentului trebuie sa fie speciala sa transpuna mirii si invitatii intr-un cadru de vis. O atmosfera stilata, luxoasa va influenta in mod pozitiv starea mirilor si a oaspetilor. Casa Doina este un astfel de restaurant care ofera opulenta petrecerii de nunta. Cele cinci saloane special amenajate pentru petreceri de nunta sunt potrivite pentru cele mai exigente gusturi si se ridica cu usurinta la cele mai inalte standarde, astfel ca mirii nu vor inampina nicio surpriza neplacuta in seara magica a nuntii. Decorurile somptuoase si elegante, ii vor transporta pe miri si invitati intr-o alta epoca, intr-o alta lume: a stilului si bunului gust! Meniurile propuse de bucatarii chef de la Casa Doina sunt concepute pentru a dezmierda papilele gustative, pentru a innobila simturile, pentru a crea placere pura.
  2. Tinuta mirilor este foate importanta, creaza tema nuntii si povestea din jurul petrecerii. Rochia miresei si costumul mirelui trebuie alese in functie de personalitatea acestora. Trebuie realizata din stofe fine si pretioase, si asortata cu accesorii si machiaj pe masura. Cand vine vorba de machiaj, tinerele mirese si doamnele care au rol important in timpul evenimenutului, trebuie sa se lase pe mainile pricepute ale aceluiasi makeup artist, pentru a se bucura de aspect desavarsit, impecabil, in ton cu tema propusa pentru petrecerea de nunta! Profesionistii in domeniu asigura cele mai inalte standarde de cand vine vorba de petreceri speciale, mirese si domnisoare de onoare.
  3. Muzica este practic detaliul care asigura succesul petrecerii. Deci band-ul ales trebuie sa posede experienta, astfel ca toti invitatii sa se bucure de fiecare clipa traita la petrecerea de nunta. Seriozitatea, profesionalismul si talentul sunt alte caracteristici care nu trebuie sa lipsesca trupe-i ce se ocupa cu realizarea atmosferei de basm de la petrecerea de nunta. Muzica live, intens interpretata, mancarea delicioasa, decorul de poveste si mirii fericiti sunt deci condimentele principale ale unei nunti perfecte.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo