Criteriul National

Locuitorii din Brasov au un apetit din ce in ce mai mare pentru turism

Locuitorii din Brasov au un apetit din ce in ce mai mare pentru turism
februarie 08
10:15 2018

Brasovul este, fara doar si poate, un oras turistic ce impresioneaza prin obiective istorice deosebite, peisaje atractive si o multime de activitati pe care orice turist le poate incerca. Pentru cei care locuiesc aici insa, toate obiectivele pot deveni monotone, iar acest lucru este demonstrat de apetitul din ce in ce mai mare al brasovenilor pentru calatorii.

In ultimii ani din ce in ce mai multi locuitori ai orasului Brasov, dar si ai judetului, au ales sa descopere Romania din punct de vedere turistic si de asemenea sa treaca granitele pentru a descoperi alte locuri impresionante din lume. Firmele de inchirieri microbuze din Brasov prezinta cifre de afaceri din ce in ce mai bine conturate iar cei de la transport-bv.ro.ro au ajuns la concluzia ca exista mai multe motive pentru succesul acestora.

De ce apeleaza brasovenii la firme de inchirieri microbuze sau autocare?

Desi city break-urile in doua persoane sunt foarte atractive, calatoriile cu foarte multi prieteni sunt cele care creaza amintirile cele mai interesante. Tocmai de aceea, un microbuz poate sa fie o solutie mai mult decat inteligenta, care sa ofere confort, costuri reduse de transport si posibilitatea de a avea toti participantii la calatorie in acelasi loc.

Un alt motiv foarte solid pentru care cetatenii brasoveni aleg astfel de solutii este lipsa unui aeroport. Aeroportul din Brasov nu este inca functional, asadar, grupurile de turisti opteaza pentru inchirieri autocare Brasov in loc de a alege sa mearga in Bucuresti, Sibiu sau alte orase care au acces la calatorii aeriene.

Ce optiuni de transport au brasovenii care vor sa calatoreasca?

Din pacate, optiunile nu sunt foarte variate. Daca numarul celor care calatoreste nu este foarte mare, masina personala este prima optiune, deoarece ofera o flexibilitate uriasa.

O alta optiune este calatoria pana in primul oras cu aeroport, insa acest lucru poate sa insemne trenuri foarte lente sau autobuze aglomerate. Exista si firme care ofera ideea de transfer pana la aeroportul Otopeni, insa nu este intotdeauna cea mai ieftina solutie.

Dintre toate variantele, inchirierea unui automobil de dimensiuni mari este cea mai buna varianta, deoarece reuseste sa asigure o multime de avantaje.

  • Permite calatorii in grup prin tar si prin strainatate. Este cea mai accesibila varianta prin care se poate calatori intr-un grup mai mare de 4 sau 5 persoane.
  • Este o varianta extrem de distractiva. Fara doar si poate, calatoriile in grupuri mari sunt antrenante si interesante, generand amintiri de neuitat.
  • Este o solutie cat se poate de ieftina. Costurile pentru inchirierea unui microbuz sunt printre cele mai mici iar costurile pentru combustibil ajung sa fie si le foarte acceptabile.

Cu siguranta, una dintre cele mai mari asteptari ale brasovenilor este viitorul aeroport, care le va oferi posibilitatea de a ajunge mult mai repede in orice colt al lumii. Pana atunci, optiunile pe care le au la dispozitie reusesc si ele sa fie atractive, iar pasionatii de turism ajung in destinatii din ce in ce mai interesante.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro