Criteriul National

Logics îți pune la dispoziție zeci de cursuri de calificare

Logics îți pune la dispoziție zeci de cursuri de calificare
iunie 05
20:22 2017

Nu-i așa că gândurile în a avea o profesie bine plătită sunt tot mai multe? Dacă stăm să ne gândim în trecut, mulți dintre noi ne-am fi dorit să învățăm o meserie mult mai repede de la cineva care știe să o pună bine în practică… Doar că având în vedere că facultățile multiple nu mai sunt acum la mare interes pentru piața muncii, părerea noastră va rămâne că cursurile pentru mai multe job-uri la care ai nevoie de calificare… sunt ceea ce cauți. Vrei să lucrezi ca ospătar, cosmetician sau tehnician maseur?! LOGICS îți pune la dispoziție o mulțime de cursuri de calificare cărora nu le poți rezista.

Din punctul nostru de vedere, cursurile de calificare sunt în must-have!

Și zicem asta din pură experiență. Dacă mergem la angajator doar cu o diplomă de facultate, vrând să fim de exemplu ospătar… o să intrăm probabil la muncitor necalificat ca și profesie, atunci în cazul acesta e nevoie de aceste cursuri de calificare. Dacă ne ducem la angajator cu o diplomă de la un curs de calificare terminat cu brio, cu siguranță șansele de angajare cresc cu încă 50% și în plus suntem și altfel încadrați pe cartea de muncă, fie ea full time sau part time. Suntem conștienți că de cele mai multe ori studenții au nevoie de job-uri part-time, dar în același timp pot avea nevoie și de cursurile de calificare de la Logics.

Ce cursuri de calificare îți pune LOGICS la îndemână?!

Dacă vrei să lucrezi în domeniul alimentației… atunci trebuie să știi că poți opta pentru curs de calificare limba engleză în alimentație publică, curs de calificare bucătar, curs de calificare barman, curs de calificare ospătar, curs de calificare cofetar-patiser, curs de calificare lucrator în alimentație… Sau dacă nu știi ce curs să alegi, tot ce trebuie să faci e să apelezi la ei. Au specializați în calificări care te pot îndruma spre vocația pe care o ai deja.

Dacă vrei să lucrezi în domeniul construcțiilor, trebuie să știi că poți opta pentru cursuri de: instalator, electrician constructor, sau poți pentru pentru un curs de calificare agent de curățenie. Toate cursurile de la Logics sunt atestate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, fapt care dovedește încă o dată nevoia mare de calificări potrivite pentru toate vârstele.

Dacă însă dorești să lucrezi ca și frizer-coafor, manichiurist-pedichiurist, cosmetician, stilist protezist sau maseur, tot ce trebuie să faci e să intri la ei pe site, ( logicscursuridecalificare.ro) și să îți alegi singur modulul dorit. Un curs durează între 6 și 18 săptămâni și îți pune la dispoziție atât modulul teoretic cât și cel practic.

De ce să alegi cursurile de calificare de la Logics?

Logics se ocupă de cursurile de calificare a căror joburi sunt cele mai căutate în lume. Fapt care atestă că odată ce ai calificarea indiferent de domeniul pe care l-ai ales, să îți găsești foarte ușor și de muncă. Siguuur! De știut este că alimentația publică ocupă un loc fruntaș în topul cu cea mai mare forță de muncă. Indiferent de vârstă! Odată ce ai terminat o calificare într-un domeniu… și job-ul îți va sări în cale.

logic centru

Din anul 2004, LOGICS organizează cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Până în prezent, centrul are peste 7000 de cursanți absolvenți din categorii sociale diverse: elevi, studenți, șomeri, personal angajat, persoane cu dizabilități, persoane defavorizate social, persoane vulnerabile și au peste 10 ani de experiență.

Dacă ești interesat cu adevărat de unul dintre cursurile de calificare puse la dispoziție de Logics, sună la numerele de telefon: 021/315.69.38 | 0722.304.491 și bucură-te în câteva luni de noua ta calificare în domeniul în care ți-ai dorit să lucrezi! Fă un curs și pregătește-te să ai job-ul pe care l-ai visat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo