Criteriul National

Logics îți pune la dispoziție zeci de cursuri de calificare

Logics îți pune la dispoziție zeci de cursuri de calificare
iunie 05
20:22 2017

Nu-i așa că gândurile în a avea o profesie bine plătită sunt tot mai multe? Dacă stăm să ne gândim în trecut, mulți dintre noi ne-am fi dorit să învățăm o meserie mult mai repede de la cineva care știe să o pună bine în practică… Doar că având în vedere că facultățile multiple nu mai sunt acum la mare interes pentru piața muncii, părerea noastră va rămâne că cursurile pentru mai multe job-uri la care ai nevoie de calificare… sunt ceea ce cauți. Vrei să lucrezi ca ospătar, cosmetician sau tehnician maseur?! LOGICS îți pune la dispoziție o mulțime de cursuri de calificare cărora nu le poți rezista.

Din punctul nostru de vedere, cursurile de calificare sunt în must-have!

Și zicem asta din pură experiență. Dacă mergem la angajator doar cu o diplomă de facultate, vrând să fim de exemplu ospătar… o să intrăm probabil la muncitor necalificat ca și profesie, atunci în cazul acesta e nevoie de aceste cursuri de calificare. Dacă ne ducem la angajator cu o diplomă de la un curs de calificare terminat cu brio, cu siguranță șansele de angajare cresc cu încă 50% și în plus suntem și altfel încadrați pe cartea de muncă, fie ea full time sau part time. Suntem conștienți că de cele mai multe ori studenții au nevoie de job-uri part-time, dar în același timp pot avea nevoie și de cursurile de calificare de la Logics.

Ce cursuri de calificare îți pune LOGICS la îndemână?!

Dacă vrei să lucrezi în domeniul alimentației… atunci trebuie să știi că poți opta pentru curs de calificare limba engleză în alimentație publică, curs de calificare bucătar, curs de calificare barman, curs de calificare ospătar, curs de calificare cofetar-patiser, curs de calificare lucrator în alimentație… Sau dacă nu știi ce curs să alegi, tot ce trebuie să faci e să apelezi la ei. Au specializați în calificări care te pot îndruma spre vocația pe care o ai deja.

Dacă vrei să lucrezi în domeniul construcțiilor, trebuie să știi că poți opta pentru cursuri de: instalator, electrician constructor, sau poți pentru pentru un curs de calificare agent de curățenie. Toate cursurile de la Logics sunt atestate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, fapt care dovedește încă o dată nevoia mare de calificări potrivite pentru toate vârstele.

Dacă însă dorești să lucrezi ca și frizer-coafor, manichiurist-pedichiurist, cosmetician, stilist protezist sau maseur, tot ce trebuie să faci e să intri la ei pe site, ( logicscursuridecalificare.ro) și să îți alegi singur modulul dorit. Un curs durează între 6 și 18 săptămâni și îți pune la dispoziție atât modulul teoretic cât și cel practic.

De ce să alegi cursurile de calificare de la Logics?

Logics se ocupă de cursurile de calificare a căror joburi sunt cele mai căutate în lume. Fapt care atestă că odată ce ai calificarea indiferent de domeniul pe care l-ai ales, să îți găsești foarte ușor și de muncă. Siguuur! De știut este că alimentația publică ocupă un loc fruntaș în topul cu cea mai mare forță de muncă. Indiferent de vârstă! Odată ce ai terminat o calificare într-un domeniu… și job-ul îți va sări în cale.

logic centru

Din anul 2004, LOGICS organizează cursuri de calificare autorizate de Ministerul Muncii, Ministerul Educației și Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC). Până în prezent, centrul are peste 7000 de cursanți absolvenți din categorii sociale diverse: elevi, studenți, șomeri, personal angajat, persoane cu dizabilități, persoane defavorizate social, persoane vulnerabile și au peste 10 ani de experiență.

Dacă ești interesat cu adevărat de unul dintre cursurile de calificare puse la dispoziție de Logics, sună la numerele de telefon: 021/315.69.38 | 0722.304.491 și bucură-te în câteva luni de noua ta calificare în domeniul în care ți-ai dorit să lucrezi! Fă un curs și pregătește-te să ai job-ul pe care l-ai visat.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Zona IT

Zona IT

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Dor de primăvară - Editorial

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Intrarea în anotimpul renașterii își face simțită prezența. Natura se trezește la viață , chiar dacă acest sfârşit de februarie a fost destul de agitat, fiind marcat de nenumărate tulburări meteorologice dar și de evenimente, de arestări repetate şi anchete subtile, de multiple declaraţii de război şi de tensiuni mocnite. Dar, propun să le lăsăm în suspensie, deoarece toate au parte de rezolvare, la un moment dat.

Odată lămurite aceste aspecte, vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vă lăsați imaginația să lucreze. Nu va necesita niciun cost suplimentar, iar beneficiile le veți cuantifica mai devreme sau mai târziu.

Așadar, din acest moment până la finalul acestor rânduri vă invit la a retrăi și reimagina primăvara din punctul dumneavoastră de vedere. Nu contează câtă experiență dețineți, nu contează nici statutul social, ci mai degrabă deschiderea sufletească dublată de acea trezvie.

Socoietatea postmodernă a devenit oarecum insensibilă la schimbările psihice, la schimbările anotimpurilor iar cea mai acută lipsă de orizont este pentru noi toţi o veritabilă și feroce luptă cu dorințele, temerile, ideile sau prejudecățile noastre. De aceea, anotimpul renașterii este o invitație la accederea într-o altă etapă a vieții şi o alternativă de a ne (re)veni în fire. La modul ideal se poate compara acest lucru ca pe o ofertă de a (re)veni la normalitate, la o invitație de a ne (re)găsi buna aşezare atât în relaţie cu semenii noştri, cât mai ales cu noi înşine.

Și este minunat să observăm aceste lucruri, chiar dacă suntem în mijlocul tuturor evenimentelor. Ce bucurie este atunci când ne alocăm timpul de a ne relaxa și de a privi la florile de câmp pentru a dobândi de la ele o înțelegere. Cromatic și olfactiv…Dar nu numai atât, deoarece aşa cum albina, zburând din floare în floare, adună din ele mierea, aşa şi noi, privind la flori nu numai cu ochii cei trupeşti, ci şi cu ochii lăuntrici putem aduna înțelepciune superioară, ce ține de suflet, dobândind anumite cunoştinţe..........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro