Criteriul National

Loredana Floarea este noul Director de Comunicare și Relații Publice al CFiR

august 25
00:00 2021

Carieră Feroviară în România (CFiR) are un nou Director de Comunicare și Relații Publice, în persoana doamnei Loredana Floarea.

 

CFiR a decis să-și extindă echipa, începând de săptămâna aceasta, adăugând un accent suplimentar pe zona Comunicării și PR-ului la cel mai înalt nivel, cu scopul final de a-și promova cauza – îmbogățirea resursei umane în domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină din România.

Întrucât echipa CFiR a îmbrățișat sloganul în care crede cu tărie: pentru a evolua trebuie să te schimbi și pentru a deveni perfect trebuie să te schimbi adesea, a creat funcția de director comunicare și relații publice, Loredana Floarea fiind prima care detine aceasta pozitie in cadrul organizatiei.

Loredana Floarea are o experiență de peste 12 ani în domeniul larg al Comunicării și vine din mediul privat, unde vreme de cinci ani a condus cu mână de fier propria firmă de PR, Comunicare și Organizare de Evenimente, călăuzindu-se după un principiu personal: „PR-ul este inima unui business”. De-a lungul carierei a coordonat destinele mai multor echipe, atât în mediul privat, cât și în mediul public.

-Loredana-Floarea-director-de-comunicare-si-relatii-publice-CFiR (1)

 

 

   Loredana Floarea este noul Director de Comunicare și Relații Publice al CFiR

Înainte de a-și scrie propria poveste în lumea antreprenoriatului, a deținut funcția de Purtător de Cuvânt la „Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor” din cadrul Primăriei Municipiului București; a fost Specialist în Relații Publice la Editura SC. ACT și POLITON SRL.; Responsabil PR în cadrul Proiectului European POSDRU „DIMITRA”; Responsabil PR și Director Comunicare simpozion medical organizat la București, în parteneriat cu Israelul; Expert Accesare Fonduri Structurale și de Coeziune Europene, dar și Consilier în cadrul Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, loc în care avea să-și înceapă cariera în administrația publică centrală.

Ambițioasă din fire, nu s-a oprit aici, ci a fost pe rând consilier, consultant, director de comunicare și imagine, director de campanie, consilier personal, strateg al unor importanți oameni de stat și antreprenori din România.

„Simt o mare responsabilitate odată cu preluarea acestei poziții, care presupune să duc organizația la un alt nivel, organizație care face parte dintr-o industrie greu încercată în zilele noastre. Nu este doar o onoare, este și o mare provocare. Plec la drum cu un optimism debordant și am de gând să particip la un efort susținut alături de echipa CFiR pentru ca munca și rezultatele noastre să iasă dinspre întuneric la lumină. Astfel, intenționăm să aducem realitatea din teren cât mai aproape de public. În strategia mea de PR, îmi propun să deschid noi fronturi, cu obiective bine stabilite la care voi adăuga o injecție de prospețime și autenticitate. Cred cu tărie că putem construi poduri acolo unde este secetă, unde nu există apă, iar primul pas a fost făcut deja. Am început puternic prin crearea și asumarea următorului Motto: CFiR – Schimbăm macazul carierei tale!  Ne vedem în VÂRF!, iar în jurul acestui slogan este construită și va fi implementată întreaga strategie de PR
Mai exact, noi suntem cei care întindem ambele mâini în același timp. Una, către cel care dorește să se angajeze în industria feroviară și implicit, își caută un loc de muncă pe platforma noastră, și cealaltă mână către angajatorul direct, care poate fi oricare dintre partenerii noștri. CFiR este calea de mijloc între cei doi.
Concret, firma “X” scoate un post la concurs, iar noi, Carieră Feroviară în România  preluăm, publicăm și promovăm anunțul pe site-ul nostru, pentru ca astfel să ajungă la cel care ne urmărește și este interesat de un loc de muncă în acest domeniu. De îndată ce a identificat poziția care i se potrivește și îndeplinește toate cerințele necesare stabilite de către angajator, potențialul angajat va aplica la anunțul firmei “X” care scoate la concurs postul respectiv, iar mesajul său va ajunge la departamentul de resurse umane al companiei respective, iar ei vor finaliza procesul de selecție și angajare.
Noi, doar îi ajutăm să se întâlnească și le dăm timp să se cunoască, în măsura în care conștientizează că au nevoie unul de altul.

Loredana Floarea, Director de Comunicare și Relații Publice al CFiR

Loredana Floarea este absolventă a „Facultății de Comunicare și Relații Publice” din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Are studii post universitare de securitate și apărare, desfășurate în cadrul Universității Naționale de Apărare „Carol I”, respectiv de analiză și soluționare de conflict, desfășurate în cadrul „Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană„ din cadrul SNSPA, precum și numeroase cursuri de formare profesională.

 

 

Acest material a fost preluat  de la doamna Loredana Floarea în data de 25.08.2021 și trimis în exclusivitate pentru platforma media independentă Criteriul Național.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Dumitru Fulea

Dumitru Fulea

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul