Criteriul National

Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie

Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie
ianuarie 30
12:21 2019

Vibratoarele sunt cele mai utilizate jucarii sexuale si sunt disponibile intr-o gama extrem de variata in sex shop-ul online Love Island. Dintre zecile de modele se remarca, insa, Lovense Lush, o inovatie in domeniul jucariilor erotice, care te poate ajuta sa experimentezi senzatii noi in intimitatea propriului dormitor.

Lovense Lush, vibratorul controlat prin aplicatie

Vibratorul Lovense Lush iti ofera o serie de beneficii considerabile. Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie si prin platformele de videochat  care te va duce rapid pe culimile placerii, si pe care il poti gasi la cel mai bun pret pe Love Island. Pentru fiecare dispozitiv Lush cumparat beneficiezi de suportul producatorului in limba engleza pentru diverse modele si utilizari. De asemenea, poti lua legatura si pe site-ul Lush cu specialistii pentru a iti lamuri anumite probleme.

Cu acest dispozitiv facut din silicon nu se foloseste lubrifiant din silicon. Poti insa sa folosesti lubrifiant cu apa. Diametrul acestei jucarii este de 3.5 cm lungime, cu o parte inserabila de 8 cm. cablul pentru incarcare este inclus. Se recomanda folosirea unui lubrifiant pe baza de apa si a solutiei pentru curatare.

Iti recomandam sa intri pe Love Island pentru cumpararea faimoasei jucarii Lush la cele mai mici preturi. Cu siguranta vei gasi mai multe jucarii sexuale care iti vor atrage imediat atentia.

Cum poti beneficia de placere maxima cu vibratorul Lovense Lush

Acest aparat este foarte usor de setat. Pe telefon se va instala aplicatia denumita Lovense Connect unde trebuie sa iti faci cont si sa bifezi faptul ca esti un cam model. Ulterior, poti intra in aplicatie. Dupa ce ai intrat in interfata de administrare, poti conecta Lush la aplicatia instalata pe telefon. Nu se va instala aplicatia Weatables App sau Lovense Remote in cazul in care se foloseste pentru video chat si trebuie sa fie sterse in cazul in care deja au fost instalate. Daca vrei sa eviti telefonul poti sa conectezi aplicatia la calculator prin dispozitivul bluetooth.

In cazul in care urmeaza sa folosesti aplicatia pe calculator trebuie sa instalezi browserul Lovense care are deja o gama extinsa de optiuni. Va trebui sa dezactivezi antivirusul sau sa adaugi exceptii de securitate, pentru ca cele mai multe il detecteaza ca malware desi nu este.

Ulterior tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la site-ul pentru video chat si sa activezi extensia utilizand numele de utilizator si parola pentru instalarea aplicatiei de pe telefon. Aplicatiile sunt create special in asa fel incat sa satisfaca cerintele pentru modelele de video chat cum ar fi selectare userului, timmerul, elementele specifice unui show public, comenzile pentru un show privat, etc.

Ulterior, partenerii trebuie sa aiba si aplicatia instalata. Va trebui sa ii adaugi in lista ta de prieteni folosind id-ul pe care il au. Dupa ce sunt conectati toti vor avea control asupra jcuariei tale Jusj care va reactiona la diverse imbolduri. Partea cea mai interesanta este, ca nu te obliga nimeni sa suporti ceva. Tot ce trebuie sa faci este sa elimini utilizatorul care te deranjeaza si ai rezolvat problema.

In cazul in care vrei sa ai o conexiune mai buna intre dispozitiv si Lush ar trebui sa scoti carcasa de protectie sau husa de pe telefon. Indreapta telefonul cu partea in sus orientata spre jucarie in timp ce o folosesti. Iti recomandam sa dezinstalezi Lovense Remote din telefon in cazul in care ai aceasta aplicatie instalata.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei