Criteriul National

Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie

Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie
ianuarie 30
12:21 2019

Vibratoarele sunt cele mai utilizate jucarii sexuale si sunt disponibile intr-o gama extrem de variata in sex shop-ul online Love Island. Dintre zecile de modele se remarca, insa, Lovense Lush, o inovatie in domeniul jucariilor erotice, care te poate ajuta sa experimentezi senzatii noi in intimitatea propriului dormitor.

Lovense Lush, vibratorul controlat prin aplicatie

Vibratorul Lovense Lush iti ofera o serie de beneficii considerabile. Lovense Lush este un vibrator controlat prin aplicatie si prin platformele de videochat  care te va duce rapid pe culimile placerii, si pe care il poti gasi la cel mai bun pret pe Love Island. Pentru fiecare dispozitiv Lush cumparat beneficiezi de suportul producatorului in limba engleza pentru diverse modele si utilizari. De asemenea, poti lua legatura si pe site-ul Lush cu specialistii pentru a iti lamuri anumite probleme.

Cu acest dispozitiv facut din silicon nu se foloseste lubrifiant din silicon. Poti insa sa folosesti lubrifiant cu apa. Diametrul acestei jucarii este de 3.5 cm lungime, cu o parte inserabila de 8 cm. cablul pentru incarcare este inclus. Se recomanda folosirea unui lubrifiant pe baza de apa si a solutiei pentru curatare.

Iti recomandam sa intri pe Love Island pentru cumpararea faimoasei jucarii Lush la cele mai mici preturi. Cu siguranta vei gasi mai multe jucarii sexuale care iti vor atrage imediat atentia.

Cum poti beneficia de placere maxima cu vibratorul Lovense Lush

Acest aparat este foarte usor de setat. Pe telefon se va instala aplicatia denumita Lovense Connect unde trebuie sa iti faci cont si sa bifezi faptul ca esti un cam model. Ulterior, poti intra in aplicatie. Dupa ce ai intrat in interfata de administrare, poti conecta Lush la aplicatia instalata pe telefon. Nu se va instala aplicatia Weatables App sau Lovense Remote in cazul in care se foloseste pentru video chat si trebuie sa fie sterse in cazul in care deja au fost instalate. Daca vrei sa eviti telefonul poti sa conectezi aplicatia la calculator prin dispozitivul bluetooth.

In cazul in care urmeaza sa folosesti aplicatia pe calculator trebuie sa instalezi browserul Lovense care are deja o gama extinsa de optiuni. Va trebui sa dezactivezi antivirusul sau sa adaugi exceptii de securitate, pentru ca cele mai multe il detecteaza ca malware desi nu este.

Ulterior tot ce trebuie sa faci este sa te conectezi la site-ul pentru video chat si sa activezi extensia utilizand numele de utilizator si parola pentru instalarea aplicatiei de pe telefon. Aplicatiile sunt create special in asa fel incat sa satisfaca cerintele pentru modelele de video chat cum ar fi selectare userului, timmerul, elementele specifice unui show public, comenzile pentru un show privat, etc.

Ulterior, partenerii trebuie sa aiba si aplicatia instalata. Va trebui sa ii adaugi in lista ta de prieteni folosind id-ul pe care il au. Dupa ce sunt conectati toti vor avea control asupra jcuariei tale Jusj care va reactiona la diverse imbolduri. Partea cea mai interesanta este, ca nu te obliga nimeni sa suporti ceva. Tot ce trebuie sa faci este sa elimini utilizatorul care te deranjeaza si ai rezolvat problema.

In cazul in care vrei sa ai o conexiune mai buna intre dispozitiv si Lush ar trebui sa scoti carcasa de protectie sau husa de pe telefon. Indreapta telefonul cu partea in sus orientata spre jucarie in timp ce o folosesti. Iti recomandam sa dezinstalezi Lovense Remote din telefon in cazul in care ai aceasta aplicatie instalata.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei