Criteriul National

Lovitura pe cele trei axe Bruxelles, Berlin şi Bucureşti (Partea Întâi)

Lovitura pe cele trei axe Bruxelles, Berlin şi Bucureşti (Partea Întâi)
iunie 30
13:11 2016

stop it

Prima anomalie începe la Bruxelles când un partid istoric de tradiţie liberal decide în grabă să abandoneeze grupul din care făcea parte şi să sară în grupul celor conduşi pe linie de partid de către Angela Merkel . Atunci ziariştii acreditaţi la Bruxelles gândind de o manieră logică au spus că o astfel de anomalie nu se putea întâmpla dacă Angela Merkel nu ar fi fost de acord cu ea. Din acel moment s-a ştiut cine a fost naşa a ceea ce a fost botezată si alintată de „partidul meu „.

Întrucât Germania a intrat în febra preelectorală această legătură data de logica faptelor poate atârna ca şi un bolovan de gâtul lui Angela Merkel Acest lucru se poate întâmpla deoarece multe din lucrurile care s-au petrecut în România după episoadele descrise mai sus sunt cu adevărat şocante. Nici măcar germanilor nu vor accepta să calce pe cadavrele democraţiei să pună la cale o lovitură de stat bazată pe furtul electoral combinată cu practicile staliniste! Din aceste motive povestea cu lovitura pe cele 3 axe Bruxelles Berlin şi Bucureşti în contextul electoral din Germania şi Franţa va deveni o poveste care va şoca pe opinia publică din Germania şi cea internaţională .

Până atunci , vrem să vă demonstrăm şi să continuăm să vă relatăm ce s-a mai întâmplat. După această primă etapă petrecută pe cele două axe Bruxelles şi Berlin, domnul Klaus Iohannis ia o decizie stranie pe care niciun alt preşedinte al României nu a luat-o până acum şi anume de a schimba directorul Serviciului Român de Informaţii.

sri

 

De aici rezultă o întrebare- “ De ce a luat o astfel de iniţiativă ?” Vă răspundem direct şi tranşant, fără să ne ascundem după cuvinte! Pentru că a ştiut de dinainte ce va fi pus la cale pentru a se putea ajunge la un jaf electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste ce au drept scop să poată instala oameni de ai lor acolo unde trebuie ca să voteze cum trebuie…

 

Domnul Klaus Iohannis a ştiut că o lovitură de stat prin intermediul jafului electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste nu este posibil dacă nu există controlul total asupra serviciilor secrete şi a Ministerului de Interne . Cum puteţi vedea, în loc ca domnul Iohannis să motivez epe oameni de la aşa zis- ul “ partidul meu “ să elaboreze proiecte care să atragă investiţii şi să creeze locuri de muncă sau ceva care să poată surprinde şi să facă lumea să dorească să-i voteze vor să facă un asalt asupra puterii cu forţa ! Reţineţi încă ceva! Pentru prima dată în istoria de după 1989, un preşedinte în România ajunge la Cotroceni şi principala sa preocupare este de a schimba imediat directorul Serviciilor secrete! Atunci, ziariştii acreditaţi la Bruxelles care urmăresc îndeaproape acest caz au rămas stupefiaţi, deoarece acest subiect va fi folosit în campania electorală din Germania pentru a nu atrage un semnal de alarmă aşa de devreme şi de a prezenta felul în care se pregătesc lucrurile. Nu de alta, dar se observă cu ochiul liber cum anume doresc ca aceştia doresc să calce pe cadavrele a ceea ce mai reprezintă democraţia!

bundestag

 

Totuşi , ziariştii au prezentat lucrurile de o manieră elegant relatând toate cele petrecute. Atunci au spus că există anumite secrete şi ca atare domnul Klaus Iohannis a crezut că este bine ca să fie schimbat directorul Servicilor secrete. La momentul respectiv toată lumea a crezut că facea un joc de cuvinte, însă nu a fost doar atât .

La câteva zile a început să se întâmple lucruri ciudate în jurul domnului fost Ministru de Interne general Gabriel Oprea… Reţineti pe nicăieri în lume nu se poate da o lovitură de stat prin intermediul jafului electoral şi care să fie combinat cu acţiunile staliniste dacă nu deţine controlul absolut asupra serviciilor secrete şi a Ministerului de Interne. Nu aţi văzut că vor să ia cu asalt şi serviciile secrete condusă de MRU?

Lucrurile se întâmplă mai ceva ca în republicile din jungla bananieră africană. Oamenii sunt îngroziţi. Le este frică chiar şi să dea un like la un text care vorbeşte astfel de adevăruri care sunt publice. Starea de groază şi de panică a cuprins pe toată lumea. La ora la care redactăm acest text fiindca încă generalul Gabriel Oprea nu s-a supus, s-a ales cu un dosar penal şi a fost deja umilit în sălile de judecată.

gabriel-oprea-465x390

 

Precizăm că nu suntem deloc fanii domniei sale, dar asemenea lucruri reprobabile nu putem să le trecem cu vederea! Fiindcă toate acestea au început pe axa Bruxelles –Berlin, opinia publică internaţională va afla despre absolut tot ceea ce s-a întâmplat si cum anume s-au petrecut.

 

 

Principiul stalinist pe care s-a bazat până acum cei care se află în spatele unei astfel de lovituri de stat este unul simplu. Acesta se referă la toţi cei care sunt incomozi şi de care vor să se folosească pentru a- şi atinge un astfel de scop diabolic şi să le fluture sub nas câte un dosărel… Nu aţi văzut cum domnul Vasile Blaga de la buldogul vijelios şi vânjos care era gata să-şi rupă cămaşa de pe el pe frontul de luptă a ajuns să… facă pe el de frică atunci când cei care vor să se foloseasca de el într-o astfel de lovitură de stat îi arată dosărelul!

Fiindcă toate aceste au început pe axa Bruxelles –Berlin, opinia publică internaţională va afla despre absolut tot ceea ce s-a întâmplat şi cum anume s-au petrecut lucrurile. Vă asigurăm că vom reveni cu partea a doua, a treia etc deoarece nu dorim să lăsăm sub tăcere evenimentele .

1

Până atunci să nu uitaţi domnul Klaus Iohannis a chemat partidele politice la Cotroceni pentru a schimba legea care a privat românii de drept de a alege preşedinţii Consiliilor Judeţene! Întrucât după o astfel de decizie luata de către domnul Klaus Iohannis, preşedinţii consiliilor judeţene au fost aleşi la “masa verde “ de către politicienii şi oamenii de ai lor, au ajuns să conducă o astfel de instituţie important.

Ca atare opinia publică internaţională va putea vedea în ce fel au reuşit prima etapă a unei astfel de lovituri de stat care se desfăşoară deja prin jaful electoral combinat cu acţiunile de tip staliniste!

 

 

2

Sursa foto www.tidbitsofexperience.comde.wikipedia.orgplus.google.com,www.realitateamea.ro,romaniaon.comwww.evz.ro

Redacţia ziarului Criteriul Naţional

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Daniel Mihai

Daniel Mihai

Doctor în Interpretare Muzicală, profesor titular la disciplina vioară a Catedrei de Corzi în cadrul Colegiului Național de Arte Regina Maria din Constanța

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro