Criteriul National

Loviturile de sub centură

Loviturile de sub centură
mai 04
19:15 2016

        AVERTISMENT!

REDACȚIA ZIARULUI NOSTRU INVOCĂ ARTICOLUL NUMĂRUL 30 DIN CONSTITUȚIE CE PRECIZEAZĂ CLAR CĂ LIBERTATEA DE EXPRIMARE A GÂNDURILOR, A OPINIILOR SAU A CREDINŢELOR ŞI LIBERTATEA CREAŢIILOR DE ORICE FEL, PRIN VIU GRAI, PRIN SCRIS, PRIN IMAGINI, PRIN SUNETE SAU PRIN ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE ÎN PUBLIC SUNT INVIOLABILE.IAR CENZURA DE ORICE FEL ESTE INTERZISĂ.

jungla

Aveţi grijă, deoarece şi voi puteţi sa fiţi victime. Loviturile de sub centură lasă în urmă victime nevinovate! Întrucât în jungla în care trăim, unii pentru a -şi putea atinge obictivele lor diabolice sunt în stare de a călca pe cadavrele altora ,atunci când atragem atenţia asupra unor astfel de probleme se activează instintul de supravieţuire ce a fost dezvoltat de – a lungul timpurilor în fosta şi actuala Republică.

În astfel de momente de groază, zeci de mii de constănţeni care de- a lung timpului au fost batjocoriţi de sistemul clientelar ale grupările mazariote de parca auzea voce lui Charles Darwing -„Adaptează-te că altfel vei muri! “ Apoi se trezeşte lumea ca dintr-un coşmar şi întreabă despre ce lovitură sub centura este vorba?

bagheta-magica

 

Oara eminenţa cenuşie a vestitei triplete a mai învârtit baghetea sa magică si urmează o altă nenorocire? Nu cumva cel care se credea urmaşul lui Che Guevara va face vreo declaraţie de senzaţie iar discipolul şi urmaşul său se va retrage din cursă, aşa cum a făcut şi şeful lui mai mare pe linie de partid?

Având în vedere starea de panică ce a fost instalată de când cetăţenii din fosta şi actuala Republică au fost anunţaţi  despre nenorocirea anunţată în acest titlu,suntem obligaţi în astfel de situaţie să urmărim anumite instrucţiuni de felul în care trebuie prezentate informaţiile din aceste conţinut. În aceste scop există anumite reguli deontologice ce trebuie respectate. Ca de exemplu, pentru a oferi o tentă mai acceptabilă acestui conţinut se recomandă adoptarea unui ton de un anumit fel şi folosirea unei modalitati de redactare care să fie capabilă să creeze o imagine percepută  în mintea cititorilor diferită de realitatea care se menţine în fosta şi actuală republică bananieră.

Cu această ocazie vom încerca să ieşim dintr-un astfel de context de junglă. În acest scop, pentru a evita orIce fel de peripeţie vom face paşi uşori şi cu foarte multă grijă să nu călcăm pe unde nu trebuie, întrucât dintr-un context de junglă până în mocirla nu este decât un pas tragem aer în piept şi întrebăm : După eşecul pe care Gigi Becali l- a avut va renunţa la jucărie? O fi aceasta una din loviturile de sub centura despre care cititorii ar vrea să audă?

În timp ce cititorii noştri fac un efort ca să înţeleagă unde vrem să ajungem noi ne facem grijă întrucât. În această încercare a noastră de a ieşi din mocirlă, ne -am unplut de noroi. Acum, ca să putem trece mai uşor printr-o astfel de situaţie ne- am gândit la următoarele.Am decisinstant să apelăm la colegul nostru Marian şi la minunatele abilităţi ale sale de a vorbi în rime. Însă aici intervine o problemă deoarece într-un context al acestei jungle în care ne aflăm nu ne este deloc imposibil să luăm legatura cu Departamentul de Pamflet şi voie bună.

Suleyman

 

Din cauza aceasta suntem obligaţi să folosim o alternativă de comunicare despre care am vorbit cu altă ocazie. Pentru cei care nu ştiu despre ce este vorba,le vom reaminti acel context în care Sultanul cu cearşaf de la Biblioteca Colorată a spus că  a folosit capacităţile sale de a vorbi prin telipsihie ca să poată lua legatura cu …Victor Maxim. Ca să nu fim nevoiţi să repetăm contextul în care o astfel de minune s-a petrecut, o să vă invităm să cautaţi pe internet expresia „Victor Maxim scandaluri”.

Adoptăm o poziţie potrivită exact aşa cum „Sultanul cu cearşaf ” învaţă pe discipolul lui, în incintă şi locaţia administrată de către Victor Maxim ţi apoi  transmitem întregului corp redacţional să fie gata să devină un receptor potrivit pentru o astfel de comunicare ce este recomandată de către Sultanul şi să ne sufle în gând ceea ce avem nevoie, ca să putem ilustra din punct de vedere stilistic aceste conţinut .

Cu această ocazia cerem colegilor noştri să se folosească de capacitatea pe care o au de a da anumită estetică unui conţinut să încerce să combine noroiul în care ne aflăm în contextul de junglă descris de noi, cu gunoiul din actuala şi fosta republică bananieră. Apoi plecând de la şpăguţă de 9 milioane de euro, să caute o rimă de aşa natură să produce un sunet în armonie cu găşcuţă.

car alegoric

Ca să poate fi o lucrare realizată în echipă , plecând de la astfel de sunete armonioase redate de aşa manieră de colegul nostru de redacţie -profesorul doctor Daniel Mihai . Îi recomandăm poate să se folosească de inspiraţia de moment şi să compună o baladă veselă care să fie cântată atunci când pe un sicriu transformat în car alegoric se va duce ceea ce a fost… odată pentru totdeauna domnia şi dinastia mazariotă! Nu putem decât să spunem…Aşa să ne ajute Dumnezeu!

Întrucât în acest document am reuşit să oferim informaţiile concrete despre o serie de lovituri sub centuri care au început să afecteze un număr foarte mare de firme şi angajaţi să piardă locurile lor de muncă. Cum puteţi observa, din cauza gravităţii unei astfel de situaţii nu puteam să vă prezentăm astfel de informaţii încă de la început unui alt articol. Din aceste motive, am făcut un ocol până la Giurgiu ne- am oprit şi am făcut astfel referire la succesul sclipitor al Astrei şi profunda dezamăgire a stăpânului din Pipera.

bataie-1_size6

 

Apoi cu ajutorul colegului nostru Marian …de la departamentul de pamflet si voie buna dimpreună cu redactorul  Daniel Mihai vom încheia acest articol , mulţumindu-vă pentru atenţie dar reiterând o scenă veselă în care am prezentat un sicriu transformat în car alegoric. Mai mult, am dori să vă imaginaţi şi acea stare de bine, de multă voie buna manifestată de către cetăţenii de bună credinţă care doresc ca o dată pentru totdeauna, grupările mazariote să capituleze.

Departamentul Pamflet Criteriul va continua să investigheze acest caz şi să vă informeze cu desfăşurarea ulterioară a evenimentelor!

Sursa foto : www.almeea.ro,www.ziuaconstanta.rowww.trilulilu.ro

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Pamflet Criteriul

Pamflet Criteriul

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo