Criteriul National

LPG Cellu M6 – o inovatie tehnologica

LPG Cellu M6 – o inovatie tehnologica
aprilie 24
19:03 2018

Fiind mereu la moda sau chiar inaintea modei LPG Cellu M6 a fost mereu caracterizat de eficacitate si rezultate bune. Noua generatie a aparatelor care au rezultat din numerosi ani de cercetare si de expertiza in legatura cu frumusetea, a revolutionat din nou ideea de tratament de slabire si anti imbatranire. Acest aparat este o versiune originala a aparatului clasic Cellu M6, avand un nou design, mai rotunjit si mai compact, care ne duce mereu cu gandul la formele pe care le are corpul unei femei.

Avand un design refacut complet, acest aparat combina eleganta si puterea cu scopul de a obtine o serie de rezultate tehnice care pana acum nu au mai fost atinse. Aceasta ultima generatie de aparate LPG, combina 3 tehnici specifice endermologiei pentru tratamentele faciale si corporale de mare precizie. Fiind creat de LPG in anul 1986, primul aparat a fost exclusiv pentru stimularea celulara, insa in prezent permite tratamente 100% naturale care ajuta la transformarea testului conectiv in scopuri terapeutice si pentru infrumusetare.

zenity beauty

Niciun alt astfel de aparat nu a mai fost pana acum la fel de eficient si reprezinta o reala inovatie tehnologica, cu un capat nou de tratament care implica o prindere de mare precizie pe tesuturi. Avand in vedere preocuparea tot mai crescuta a oamenilor pentru frumusete un astfel de aparat era absolut necesar pe piata.

Persoanele care l-au incercat pana acum sustin ca efectele pozitive sunt evidente. In plus, numeroasele sale facilitati cum ar fi rolul independent si monitorizat cu ajutorul unei interfete patentate de LPG, si alte astfel de caracteristici foarte utile atat pentru terapeuti cat si pentru pacient.

Cabinetele care au inclus acest aparat au constatat o crestere semnificativa a numarului de clienti care se inscriu la proceduri ce implica utilizarea aparatului LPG Cellu M6 si asta se datoreaza in special inovatiei si unicitatii sale.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

CRIL DEV

CRIL DEV

CRIL DEV SRL creeaza, dezvolta si promoveaza site-uri web pentru companii. Informatii la office [at] cril.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

photostudio_1649947095742

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul