Criteriul National

Lucrează fără riscuri pe șantier alegand un serviciu de transport moloz

Lucrează fără riscuri pe șantier alegand un serviciu de transport moloz
martie 21
13:12 2020Tocmai ai început sa renovezi casa? Sau iti construiești o casa noua? Dacă da, cel mai probabil o sa ai în scurt timp o mulțime de moloz care trebuie transportat la locul de depozitare. Dacă nu dispui de o mașină speciala și de o autorizație pentru transportul molozului, apelează la o companie specializata și autorizata pentru transport moloz din orașul tau care te v-a scăpa de moloz în  cel mai scurt timp, apoi îți poți continua lucrările de construcție sau renovare.

Ce înseamnă moloz?

Cu siguranță ai auzit de multe ori aceasta denumire, însă nu îți părea nimic cunoscut. Deșeurile nepericuloase care rămân în urma demolarilor sau a lucrărilor de renovare mai poarta numele de moloz. Chiar dacă este un deșeu  nepericulos pentru sănătate, molozul pe șantier este unul din motivele pentru accidentele de munca. Pentru a evita aceste accidente, legea interzice lucrările pe un șantier plin de moloz. Înainte de a începe sau de a continua o lucrare pe un șantier plin de moloz este necesara îndepărtarea acestuia și transportarea la locul de depozitare. Din fericire pentru firmele de construcții dar și pentru persoanele fizice care își fac renovări acasă, exista firme specializate în transport moloz. Dacă și tu vrei sa scapi de molozul din curtea ta, apelează cu încredere la o companie de transport moloz din orașul tau.

Care sunt avantajele alegerii unei companii de transport moloz?

  • Transportul molozului este necesar pentru desfășurarea în siguranță a lucrărilor, deci dacă alegi o firma care sa te scape de molozul din jurul tau poți lucra liniștit știind ca ești în siguranță și nu ai resturi de cărămizi sau de lemn care sa te pună în pericol.
  • Scapi rapid de moloz, fără sa fie nevoie sa ajuți la încărcarea lui. Orice firma de transport moloz are si personal care sa se ocupe de încărcarea deșeurilor în mașina de transport dacă acestea sunt vrac sau de umplerea sacilor cu moloz pentru a fi mai ușor de transportat. Cei care vin sa încarce molozul se vor ocupa de tot iar tu îți poți face în continuare treaba.
  • Este mult mai avantajos sa alegi o firma care sa transporte molozul în locul tău decât sa o faci tu. Prețurile pentru acest serviciu pornesc chiar și de la mai 2-3 lei pe sacul de moloz, deci indiferent dacă ai sau nu o cantitate mare de deșeuri tot nu o sa plătești foarte mult.

Alege o companie de transport moloz din orașul tau și bucură-te de timpul pe care îl poți câștiga dar mai ales, bucură-te pentru contribuția ta la o planeta mai curata.Comentarii

Comentarii

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul