Criteriul National

Lucruri de care ai nevoie pentru a demara un business online

Lucruri de care ai nevoie pentru a demara un business online
iunie 18
18:47 2019

Daca vrei sa incepi un business online, cel mai greu este startul. Este momentul in care trebuie sa te gandesti la fiecare detaliu, sa iti bugetezi foarte bine activitatea si sa te asiguri ca tot ceea ce oferi este apreciat de potentialii clienti. Micile detalii conteaza foarte mult, insa ceea ce este cel mai important sunt marile detalii. Tocmai de aceea, iata cateva lucruri de care ai nevoie neaparat daca vrei un business online de succes.

1. Un site. Nu poti sa ai un business online fara un site. Este destul de simplu sa iti construiesti un site, insa nu este chiar atat de simplu sa construiesti un site de calitate. Va trebui sa gasesti o firma care ofera servicii web design , sa stabilesti de ce ai nevoie si sa te asiguri ca ai un site care arata bine, se misca bine, este optimizat si raspunde tuturor intrebarilor pe care le au potentialii clienti.

2. Prezenta pe Social Media. Facebook, Instagram, Twitter si o multime de alte retele de socializare reusesc sa atraga milioane de oameni zilnic. Acesti oameni sunt potentialii tai clienti. Evident, trebuie sa fii prezent acolo unde sunt ei, asadar, vei avea nevoie de conturi si de activitate pe toate aceste retele.

3. SEO. Pentru un antreprenor aflat la inceput, SEO poate sa fie o necunoscuta. Este un proces de lunga durata care inseamna optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare. Practic, un site cu un SEO bun va avea o pozitie buna in cautarile Google si va reusi sa atraga mai mult trafic. De cele mai multe ori, SEO inseamna cheltuieli lunare destul de mari, insa inseamna si rezultate.

4. Continut frecvent. Un alt lucru pe care trebuie sa il ai atunci cand ai un business online este un continut frecvent. Fie ca este vorba despre continut pe Social Media sau doar articole pe blogul site-ului, acestea trebuie sa abordeze subiecte cat mai interesante, in asa fel incat sa atraga un numar cat mai mare de vizitatori.

5. Promovare platita. Pe langa SEO, s-ar putea sa ai nevoie si de promovare platita pe Google, Facebook sau alte medii. Aceasta iti garanteaza vizite si de multe ori vanzari, insa iti scoate mereu bani din buzunar, asadar, trebuie sa fie calculata cu cea mai mare atentie.

Un business online nu este mai usor decat unul offline, uneori fiind mult mai stresant. Totusi, cu timpul, acesta poate ajunge sa functioneze de la sine si ii poate oferi antreprenorului destul de mult timp liber, motiv pentru care merita din plin sa fie incercat.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Antonio

Antonio

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei