Criteriul National

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor
august 22
16:15 2017

Nu trebuie neapărat să începi o afacere sau să ai un al doilea job pentru a face niște bani în plus. Poți să vinzi ce ai prin casă pentru a-ți îndeplini scopurile financiare. Din păcate, nu tuturor ne este ușor să facem acest lucru pentru că suntem atașați emoțional de acestea. În plus, trebuie să le înlocuim cu altceva și în cele mai multe cazuri nu avem banii necesari pentru a face asta. Dar un împrumut rapid de pe internet (kiirlaenud internetist) te poate ajuta să cumperi ce ai nevoie ca să poți vinde toate lucrurile care pur și simplu îți ocupă spațiu în casă.

Hârtiile sunt o sursă de praf și se înmulțesc ca o molimă. Pentru fiecare chitanță aruncată, apar altele noi. Dar nu numai chitanțele ne umplu inutil sertarul cu acte ci și facturile pe care le păstrăm cu anii, garanții de la produse care au ieșit din termen acum mult timp, extrase de cont, facturi de la produse pe care nici nu le mai ai prin casă sau etichete pe care le-ai memorat. Toate aceste hârtii ar trebui să le pui într-un sac de gunoi și să le duci la un centru de reciclare, pentru a fi sigură că nu îți va fura nimeni identitatea. Nu vei primi foarte mulți bani pe ele, dar vei primi o oarecare sumă. Dacă optezi pentru facturi electronice, cei mai mulți provideri îți vor face reduceri la facturi sau reduceri la produsele pe care le cumperi de la ei.

Telefoanele și alte electrocasnice le poți vinde pe internet pentru a câștiga niște bani. Cu cât mai vechi sunt, cu atât mai multe șanse vei avea de a găsi un colecționar care să le dorească. Dar nu tot ce vinzi trebuie să fie vechi. Și aparatura mai nouă, uzată moral se poate vinde pentru părți. Gândește-te la toate electrocasnicele pe are le-ai cumpărat de-a lungul timpului și care sunt cele pe care le folosești de fapt. Tot ce ai în plus, ar trebui să vinzi. Poți să încerci site-urile de specialitate sau poți să le duci la un magazin de electronice uzate moral. Nu trebuie neapărat să vinzi toate electrocasnicele, ci doar pe cele care vrei să le înlocuiești sau pur și simplu nu le mai folosești.

Și cu ajutorul hainelor pe care nu le mai porți poți câștiga bani în plus. Dacă acestea sunt în stare bună, eventual create de un designer, le poți vinde pe internet sau la magazinele second-hand. În cazul în care acestea au găuri sau sunt decolorate, le poți transforma sau modifica și apoi le poți vinde ca fiind creații proprii.

Nu trebuie să umbli boxa și debaralele cu lucruri pe care nu le mai folosești. Periodic este indicat să faci curat în aceste locuri și să pui deoparte toate lucrurile pe care nu le vrei. Ideal ar fi să le vinzi pentru că așa poți câștiga un ban în plus. Dar poți să le modifici și să câștigi chiar mai mult. Oricare variantă îți surâde este important să faci ceva cu ele și să nu le lași să se umple de praf pe un raft.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo