Criteriul National

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor
august 22
16:15 2017

Nu trebuie neapărat să începi o afacere sau să ai un al doilea job pentru a face niște bani în plus. Poți să vinzi ce ai prin casă pentru a-ți îndeplini scopurile financiare. Din păcate, nu tuturor ne este ușor să facem acest lucru pentru că suntem atașați emoțional de acestea. În plus, trebuie să le înlocuim cu altceva și în cele mai multe cazuri nu avem banii necesari pentru a face asta. Dar un împrumut rapid de pe internet (kiirlaenud internetist) te poate ajuta să cumperi ce ai nevoie ca să poți vinde toate lucrurile care pur și simplu îți ocupă spațiu în casă.

Hârtiile sunt o sursă de praf și se înmulțesc ca o molimă. Pentru fiecare chitanță aruncată, apar altele noi. Dar nu numai chitanțele ne umplu inutil sertarul cu acte ci și facturile pe care le păstrăm cu anii, garanții de la produse care au ieșit din termen acum mult timp, extrase de cont, facturi de la produse pe care nici nu le mai ai prin casă sau etichete pe care le-ai memorat. Toate aceste hârtii ar trebui să le pui într-un sac de gunoi și să le duci la un centru de reciclare, pentru a fi sigură că nu îți va fura nimeni identitatea. Nu vei primi foarte mulți bani pe ele, dar vei primi o oarecare sumă. Dacă optezi pentru facturi electronice, cei mai mulți provideri îți vor face reduceri la facturi sau reduceri la produsele pe care le cumperi de la ei.

Telefoanele și alte electrocasnice le poți vinde pe internet pentru a câștiga niște bani. Cu cât mai vechi sunt, cu atât mai multe șanse vei avea de a găsi un colecționar care să le dorească. Dar nu tot ce vinzi trebuie să fie vechi. Și aparatura mai nouă, uzată moral se poate vinde pentru părți. Gândește-te la toate electrocasnicele pe are le-ai cumpărat de-a lungul timpului și care sunt cele pe care le folosești de fapt. Tot ce ai în plus, ar trebui să vinzi. Poți să încerci site-urile de specialitate sau poți să le duci la un magazin de electronice uzate moral. Nu trebuie neapărat să vinzi toate electrocasnicele, ci doar pe cele care vrei să le înlocuiești sau pur și simplu nu le mai folosești.

Și cu ajutorul hainelor pe care nu le mai porți poți câștiga bani în plus. Dacă acestea sunt în stare bună, eventual create de un designer, le poți vinde pe internet sau la magazinele second-hand. În cazul în care acestea au găuri sau sunt decolorate, le poți transforma sau modifica și apoi le poți vinde ca fiind creații proprii.

Nu trebuie să umbli boxa și debaralele cu lucruri pe care nu le mai folosești. Periodic este indicat să faci curat în aceste locuri și să pui deoparte toate lucrurile pe care nu le vrei. Ideal ar fi să le vinzi pentru că așa poți câștiga un ban în plus. Dar poți să le modifici și să câștigi chiar mai mult. Oricare variantă îți surâde este important să faci ceva cu ele și să nu le lași să se umple de praf pe un raft.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Parteneri:

content writing
clovis.ro