Criteriul National

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor

Lucruri de care nu mai ai nevoie și cum faci bani de pe urma lor
august 22
16:15 2017

Nu trebuie neapărat să începi o afacere sau să ai un al doilea job pentru a face niște bani în plus. Poți să vinzi ce ai prin casă pentru a-ți îndeplini scopurile financiare. Din păcate, nu tuturor ne este ușor să facem acest lucru pentru că suntem atașați emoțional de acestea. În plus, trebuie să le înlocuim cu altceva și în cele mai multe cazuri nu avem banii necesari pentru a face asta. Dar un împrumut rapid de pe internet (kiirlaenud internetist) te poate ajuta să cumperi ce ai nevoie ca să poți vinde toate lucrurile care pur și simplu îți ocupă spațiu în casă.

Hârtiile sunt o sursă de praf și se înmulțesc ca o molimă. Pentru fiecare chitanță aruncată, apar altele noi. Dar nu numai chitanțele ne umplu inutil sertarul cu acte ci și facturile pe care le păstrăm cu anii, garanții de la produse care au ieșit din termen acum mult timp, extrase de cont, facturi de la produse pe care nici nu le mai ai prin casă sau etichete pe care le-ai memorat. Toate aceste hârtii ar trebui să le pui într-un sac de gunoi și să le duci la un centru de reciclare, pentru a fi sigură că nu îți va fura nimeni identitatea. Nu vei primi foarte mulți bani pe ele, dar vei primi o oarecare sumă. Dacă optezi pentru facturi electronice, cei mai mulți provideri îți vor face reduceri la facturi sau reduceri la produsele pe care le cumperi de la ei.

Telefoanele și alte electrocasnice le poți vinde pe internet pentru a câștiga niște bani. Cu cât mai vechi sunt, cu atât mai multe șanse vei avea de a găsi un colecționar care să le dorească. Dar nu tot ce vinzi trebuie să fie vechi. Și aparatura mai nouă, uzată moral se poate vinde pentru părți. Gândește-te la toate electrocasnicele pe are le-ai cumpărat de-a lungul timpului și care sunt cele pe care le folosești de fapt. Tot ce ai în plus, ar trebui să vinzi. Poți să încerci site-urile de specialitate sau poți să le duci la un magazin de electronice uzate moral. Nu trebuie neapărat să vinzi toate electrocasnicele, ci doar pe cele care vrei să le înlocuiești sau pur și simplu nu le mai folosești.

Și cu ajutorul hainelor pe care nu le mai porți poți câștiga bani în plus. Dacă acestea sunt în stare bună, eventual create de un designer, le poți vinde pe internet sau la magazinele second-hand. În cazul în care acestea au găuri sau sunt decolorate, le poți transforma sau modifica și apoi le poți vinde ca fiind creații proprii.

Nu trebuie să umbli boxa și debaralele cu lucruri pe care nu le mai folosești. Periodic este indicat să faci curat în aceste locuri și să pui deoparte toate lucrurile pe care nu le vrei. Ideal ar fi să le vinzi pentru că așa poți câștiga un ban în plus. Dar poți să le modifici și să câștigi chiar mai mult. Oricare variantă îți surâde este important să faci ceva cu ele și să nu le lași să se umple de praf pe un raft.

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Criteriul.ro

Criteriul.ro

Ziar national de informatii si opinii.

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo