Criteriul National

Lucruri despre tarot pe care trebuie sa le stii

Lucruri despre tarot pe care trebuie sa le stii
aprilie 02
17:17 2020

Fie ca este vorba despre Astrologie, Horoscop sau citirea tarotului, exista tot felul de necredinte in jurul utilitatii lor in viata reala. Filmele si televiziunea au interpretat gresit prezentarea Tarotului ca un fel de practica mistica si o lucrare a diavolului. Altii cred ca este o extensie a pretextului religios. Si daca acest lucru nu a fost destul de surprinzator, atunci luati acest lucru in considerare, unii chiar sustin ca este un grup de oameni sau o comunitate, care urmeaza pe plac societatilor secrete populare, precum francmasonii si iluminatul.

Citirea tarotului este mult mai mult decat ceea ce stim deja despre el. Practic este o indrumare magica care ii duce pe oameni pe calea cea buna. Si nu doar atat, ajuta, de asemenea, la descoperirea realitatilor ascunse pe care nu le-ar putea intampina niciodata natural.
Similar cu ceea ce ati citit pana acum, exista cateva fapte si adevaruri despre Tarot pe care credem ca trebuie sa le cunoasteti. Nu numai ca va va uimi, dar va schimba perceptia despre Tarot. In plus, va va imbunatati intelegerea conceptului de citire a tarotului si beneficiile acestuia. Intra aici sa citesti mai multe despre tarot-ul online.

Tarot – un pachet de carti de joc!
La fel ca implicarea, exista o multime de mituri in jurul originii Tarotului. Dar stiati ca Tarotul a fost creat in Italia in perioada Renasterii. Era de fapt destinat recrearii precum jocul de carti, dar treptat si-a croit drum in societati spirituale care la sfarsitul secolului al XIX-lea au transformat-o intr-o forma de divinare.

Nu exista nimic infricosator despre Tarot
In cultura moderna populara, de multe ori se crede ca cititorul trebuie sa implice spiritual inainte de a incepe sesiunea. Poate fi necesar pentru cateva persoane sa dea startul lucrurilor, dar nici nu este esential. Puteti citi cartile Tarotului fara a invoca un fel de puteri naturale prezente in natura.

Tarotul nu iti spune viitorul
De fiecare data cand auziti cuvintele ,,Tarot” si ,,Citire” impreuna, primul lucru care v-ar putea veni in minte este viitorul. Oamenii cred ca Tarot le poate picta o imagine completa despre cum ar fi viitorul sau, dar, spre surprinderea ta, este si mai util. Citirea tarotului va ajuta sa evidentiati situatia actuala, astfel incat sa puteti face unele schimbari productive pentru un viitor excelent.

Tarot nu spune nimic negativ
Oricat de surprinzator poate parea, nu exista carti negative in intregul pachet Tarot. Oamenii traiesc adesea sub impresia ca desenarea unei carti proaste ar putea aduce consecinte oribile, dar nu pot fi mai gresite. Fiecare carte din pachet este doar o indicatie pentru starea ta de spirit actuala.

Cele mai populare ghicitori din lume
Tarotul este cea mai populara, raspandita si admirata forma de divinare din lume. Doua persoane din cinci in America citesc cartile tarot si viziteaza un cititor psihic in medie de trei ori pe an. Chiar si unii dintre fostii presedinti au fost agatati de aceasta practica.

Conexiunea dintre Astrologie si Tarot
Tarotul si Astrologia au multe in comun, chiar daca nu au legatura intre ele. Similar cu semnele zodiacale bazate pe elemente si anume aer, pamant, foc si apa, Arcana minora contine patru costume apartinand acestor elemente. Cuprinde sabii, pentacule, baghete, si cupe, in aceeasi ordine.

 

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

AbcSeo

AbcSeo

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul