Criteriul National

Lucruri pe care trebuie să le știe un bărbat înainte de a dărui flori

Lucruri pe care trebuie să le știe un bărbat înainte de a dărui flori
ianuarie 26
13:44 2021

Fiecare floare comunică prin origine, aspect și culoare. Culorile florilor spun multe lucruri și au un impact major asupra reacțiilor noastre; roșii, purpurii, albastre, albe, galbene, roz sau verzi, florile ne transmit întotdeauna mai mult decât am putea să o facem prin cuvinte. Un bărbat, însă, nu trebuie să-și bată capul cu toate detaliile acestea. E suficient să aleagă o florărie, să spună specialiștilor cui îi este destinat buchetul: iubitei, mamei, colegei sau… vecinei, ce fel de personalitate are această și ce vrea el să transmită cu buchetul, iar restul este… floare la ureche.

Ceea ce este la modă va impresiona tot timpul. Femeile au fost mereu atrase de tot ce este nou, iar de aceea florile de sezon sunt o alegere inspirată. Fiecare anotimp își etalează culoarea și parfumul prin flori minunate specifice. Bărbații spontani nu se agață de o anumită ocazie că să ofere flori. Fără un motiv anume sau cu cel mai simplu motiv din lume – „mă gândeam la tine azi“, un bărbat poate înmuia instant inima iubitei. Și, ca surpriza să fie și mai mare poți comanda flori în cutii de la Maison d`Or, frumoase, elegante și moderne.

Dacă vrei să-ți impresionezi femeia de lângă ține optează pentru flori în cutie și buchete mai speciale cum sunt crinii, buchetele mixte sau chiar florile de câmp. Un truc ajutător este să-i urmărești reacția după ce primește cutia de flori pentru a ști ce să-i cumperi dată viitoare și ce să eviți. De exemplu, dacă va lua buchetul și-l va așeza la fereastră, este clar că cea mai bună opțiune va fi un buchet cât mai colorat care să iasă în evidență. Dacă în schimb primul lucru pe care îl va face va fi să-și îngroape nasul între petalele florilor, atunci prima ta opțiune trebuie să se îndrepte spre flori parfumate.

Își dorește o plantă în ghiveci? Încearcă lalele sau orhidee în ghiveci. Lalele sunt ușor de îngrijit, nu sunt un cadou foarte romantic, însă sunt o alegere destul de bună. Orhideele sunt plante exotice, ceea ce le face un cadou destul de apreciat. Sunt destul de ușor de întreținut și rezistă mult. Evita cactuși și alte plante deșertice, excepție în cazul în care chiar știi că îi plac.

Atunci când dăruiești un buchet cu flori unei femei, trebuie să optezi pentru un serviciu de calitate. Evita să cumperi aranjamente din florarii improvizate, cu florari fără experiență, fără prezența online sau aflate la colț de stradă în gherete din tablă unde florile sunt depozitate impropriu, deoarece este posibil ca rezultatul să nu fie pe măsura așteptărilor.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Digital

Digital

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul