Criteriul National

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre micoza piciorului

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre micoza piciorului
ianuarie 11
22:23 2017

Stiai ca 1 din 5 persoane au suferit macar o data in viata de aceasta afectiune, fiind una foarte contagioasa? Este unul dintre principalele motive pentru care este bine sa stim cat mai multe despre micoza piciorului, si anume motivele pentru care ea apare, modul in care se transmite si solutiile pe care le avem la dispozitie pentru tratarea sa. Avem destul de multe informatii in online-ul romanesc, care sa ne ajute in acest sens, insa ele sunt destul de haotic distribuite, facand putin cam grea procedura de a le pune cap la cap si a intelege ceva.

Vom incerca noi, pe scurt, sa trecem in revista esenta atunci cand vine vorba de cunoasterea acestei afectiuni si incepem prin a-i da o mica „definitie”. Precizam ca vorbim de o infectie a pielii piciorului, aceasta aparand datorita unor ciuperci care se pot dezvolta in aceasta zona. Fiecare agent cauzal duce la anumite tipuri de simptome, micoza putandu-se manifesta usor diferit, insa in mare parte nu sunt diferente semnificative.

Trecem acum la modul in care se transmite, astfel incat sa stii cum sa te feresti. Afla ca prin simpla atingere a zonei infectate ciuperca se poate transmite, iar prin asta am spus cam tot in ceea ce priveste modalitatile prin care ne putem feri de ea. Practic, este bine sa nu intram niciodata in contact direct cu podeaua la dusurule publice, sa nu imprumutam incaltamintea ori prosopul si asa mai departe. De asemenea, trebuie avuta in vedere purtarea unor papuci comozi, care sa lase pielea sa respire si sa nu favorizeze aparitia transpiratiei.

In ceea ce priveste tratamentele, aici merita scos in evidenta ca cel mai bine iti indrepti atentia spre produsele naturiste, in genul lui Fungalor, iar asta pentru ca nu trebuie sa iti mai bati capul cautand ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara o solutie in casa, asa zisele leacuri babesti. Preturile nu mai sunt deloc unele ridicate, asadar nu este deloc justificat sa mai procedam in acest fel – mai ales ca efectul va fi unul mult mai rapid.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo