Criteriul National

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre micoza piciorului

Lucruri pe care trebuie sa le stii despre micoza piciorului
ianuarie 11
22:23 2017

Stiai ca 1 din 5 persoane au suferit macar o data in viata de aceasta afectiune, fiind una foarte contagioasa? Este unul dintre principalele motive pentru care este bine sa stim cat mai multe despre micoza piciorului, si anume motivele pentru care ea apare, modul in care se transmite si solutiile pe care le avem la dispozitie pentru tratarea sa. Avem destul de multe informatii in online-ul romanesc, care sa ne ajute in acest sens, insa ele sunt destul de haotic distribuite, facand putin cam grea procedura de a le pune cap la cap si a intelege ceva.

Vom incerca noi, pe scurt, sa trecem in revista esenta atunci cand vine vorba de cunoasterea acestei afectiuni si incepem prin a-i da o mica „definitie”. Precizam ca vorbim de o infectie a pielii piciorului, aceasta aparand datorita unor ciuperci care se pot dezvolta in aceasta zona. Fiecare agent cauzal duce la anumite tipuri de simptome, micoza putandu-se manifesta usor diferit, insa in mare parte nu sunt diferente semnificative.

Trecem acum la modul in care se transmite, astfel incat sa stii cum sa te feresti. Afla ca prin simpla atingere a zonei infectate ciuperca se poate transmite, iar prin asta am spus cam tot in ceea ce priveste modalitatile prin care ne putem feri de ea. Practic, este bine sa nu intram niciodata in contact direct cu podeaua la dusurule publice, sa nu imprumutam incaltamintea ori prosopul si asa mai departe. De asemenea, trebuie avuta in vedere purtarea unor papuci comozi, care sa lase pielea sa respire si sa nu favorizeze aparitia transpiratiei.

In ceea ce priveste tratamentele, aici merita scos in evidenta ca cel mai bine iti indrepti atentia spre produsele naturiste, in genul lui Fungalor, iar asta pentru ca nu trebuie sa iti mai bati capul cautand ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara o solutie in casa, asa zisele leacuri babesti. Preturile nu mai sunt deloc unele ridicate, asadar nu este deloc justificat sa mai procedam in acest fel – mai ales ca efectul va fi unul mult mai rapid.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

Tudor

Tudor

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Revoluția fiscală - o gogoriță națională EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Exprimarea greoaie din textul Ordonanței pentru modificarea și completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal a creat mai degrabă confuzie, în rândul angajaților, decât să confere siguranța pe care și-o doreau guvernanții. Această “revoluție fiscală” declanșată de Guvern a alimentat și mai mult nemulțumirile celor care protestează în stradă săptămână de săptămână.
O adevărată cavalcadă ce a provocat nenumărate neliniști , pe deplin justificate au tot zdruncinat atît încrederea dar mai ales au alimentat temerile tuturor oamenilor de bună credință din Romînia. Promisiunile lansate imediat după începutul acestui an au cauzat o adevărată sarabandă a emisiunilor în care doamna ministră a portofoliului muncii-Lia Olguța Vasilescu a tot fost invitată.
Numai că, din nefericire, din toate acestea s-a desprins ceva ce nu are o finalitate sau ceva care nu va aduce prosperitatea românilor . ‘‘Mult zgomot pentru nimic” ar fi motto-ul acestei adevărate campanii de conștientizare a noii revoluții fiscale. Aceasta își va arăta cu adevărat efectele în cel mai scurt timp.

Cu toate mijloacele moderne de informare , promisiunile și noutatea adusă în practică în domeniul fiscal a determinat ca întreaga clasă politica aflată la guvernare să se plângă deseori că toți oamenii nu le înțeleg deloc rostul sau deja iluzoriul program de guvernare, rămas mereu în urmă sau neonorat din cauze diverse…
Lipsa de transparență este dublată și de o lipsă de comunicare corespunzătoare ce accentuează lipsa resurselor financiare si antrenează nemultumirea majorității cetățenilor, acei buni plătitori de taxe și impozite ! .......

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri:

content writing
clovis.ro