Criteriul National

Lumea modei dominată de blugi

Lumea modei dominată de blugi
septembrie 24
21:23 2022

Blugii sunt cele mai populare tendințe ale sezonului. Denimul nu se demodează niciodată, dar în acest sezon sunt deosebit de relevanți. Îi poți admira pe podiumurile de modă ale lumii în majoritatea noilor colecții ale caselor de modă. Ia în considerare cei mai noi tendinţe de blugi de damă pentru acest sezon.

Blugii din denim sunt un must have pentru garderoba oricărui anotimp. Blugii de damă la modă pentru sezonul rece sunt elementele principale ale garderobei moderne.

În acest sezon, merită să îi tratezi nu numai ca pe niște lucruri de bază neutre, ci și ca pe niște componente importante ale stilului femeii moderne.

Blugi – stiluri la modă

Știind care stiluri de blugi sunt la modă, acum poți crea un look unic la prețuri accesibile. Principalele tendințe de blugi favorizează confortul, întrucât cele mai moderne croieli sunt clasice, precum și croielile largi și skinny.

Designerii se joacă cu lungimea, alegând modele ușor scurtate sau mai lungi care acoperă complet pantoful. Dacă analizezi colecțiile de blugi de pe platforma dichisite.ro, vei putea găsi cele mai relevante tendințe potrivite pentru tine.

Există stiluri de blugi de damă în acest sezon, care merită luate în considerare. Sunt croiți astfel încât, fiecare fashionistă să găsească modelul perfect pentru silueta ei.

Cele care caută pantaloni la modă pentru noul sezon, ar trebui să aleagă cu siguranță o pereche de blugi în aceste stiluri.

Blugi largi

În acest sezon, designerii se întorc în timp și caută inspirație în anii  ́70. Stilul hippie a apărut în colecțiile de toamnă. Pe podiumurile caselor de modă Dior, Chloé, Christiano Burani și Celine s-au putut vedea blugi cu croială largă pentru ținute casual.

Ar trebui să ai în garderoba ta un astfel de model și nu numai din cauza tendințelor moderne. Acești pantaloni cu croială largă au un efect pozitiv asupra aspectului corpului.

Dacă o doamnă are coapse late, blugii largi vor fi o bună opțiune pentru a masca acest defect.

Blugi boyfriends

Atât blugii largi grațioși, cât și modelele skinny sunt la modă. Combinate cu cizme cu platformă de toamnă, creează o ținută atractivă pentru toate ocaziile, subliniind vizual silueta.

Blugii stilați și originali, împrumutați din garderoba bărbaților, au devenit cele mai bune opțiuni pentru femei, fără excepție. Blugii ușor largi îți vor permite să te simți confortabil, și în același timp să-ți subliniezi atractivitatea.

Marginile rupte și fantele sunt binevenite pentru modelele de blugi boyfriends.

Blugi fashion skinny

În acest sezon, designerii aleg contrariile: dau o nouă viață blugilor skinny, uitați de câțiva ani. Blugii strâmți au revenit oficial în moda feminină. În acest sezon revin nu doar blugii skinny, ci și încălțările.

Cizmele cu toc sunt o tendință puternică de iarnă pentru un duo superb, cizme cu toc înalt pătrat și blugi skinny. Blugii de modă în cel mai bun discurs, demonstrează oportunități de realizarea a unui look la modă.

Astfel, poți uita de blugii clasici, care nu sunt întotdeauna potriviţi pentru orice tip de siluetă. Blugii skinny, prezentați de mulți designeri în noul sezon, se vor potrivi bine pe aproape orice siluetă și vor completa perfect aspectul la modă.

Blugi skinny eleganți și casual

Blugii skinny la modă arată eleganți cu topuri scurte și tricouri. Aceste modele de blugi sunt probabil cei mai atractivi dintre toate modelele de blugi pentru femeile active, permițându-ți să arăți toate avantajele corpului.

În general, blugii skinny sunt aleși de fetele cu forme perfecte și picioare subțiri. Completează-ți look-ul cu blugi skinny la bluze și cămăși la modă, tricouri și sacouri care sunt în tandem cu un clutch și sandale.

Cu blugi skinny vei crea cele mai potrivite ținute în orice stil. Deși uneori tendințele vechi revin din nou, designerii de astăzi le prezintă prin ochii lor și astfel, se obține o cu totul altă tendință.

Astăzi, moda este mai tolerantă față de experimente decât oricând, și cu greu poți greși cu designul viziunii tale. Ieși din zona ta de confort și creează-ți noul stil cu blugi skinny.

Comentarii

Comentarii

Despre autor

seoagency.ro

seoagency.ro

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

România…Inteligența Artificială…Guvernul… - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dacă nici acum nu vă vine să credeți, guvernul Dăncilă lucrează la strategia națională pentru Inteligența Artificială. Este inimaginabil, aproape de necrezut, dar elaborarea și ratificarea primei strategii naţionale în domeniul Inteligenţei Artificiale va fi o realitate.
Deseori,obișnuiți cu puțin din ceea ce ne tot oferă „din plin” viața aceasta, nu prea realizăm și nu prea știm să reacţionăm la acest soi de anunț oficial. Iar ceea ce este frapant vine de-acum înainte.

Da, stimabilelor și dumneavoastră onorați domni. Din moment ce a fost declarat „liber la Inteligența Artificială”, consecințele și desele implicații ne vor afecta destinele. Poate părea ceva de domeniul SF,dar tocmai ultimele evenimente au început să contrazică „scenariul.”

A trecut moda când mai auzeam de un nou studiu care descria savant implicațiile profunde pe care le au progresele din domeniul inteligenței artificiale. Iar, inevitabilul s-a pridus.Au căzut în derizoriu acele minți luminate, dimpreună cu toata adunarea numeroșilor experți, a think tankuri sau a celebritățilir din Silicon Valley care își dădeau cu presupsul că aplicațiile practice ale Inteligenței Artificiale urmează să ne schimbe viețile în moduri greu de imaginat.

Inteligenţa artificială este trecută de faza „copilăriei”. Acest lucru îl demonstrează unele experimente eşuate care au avut loc. Iar aici dau ca exemplu cazul „adolescentului” Tay al Microsoft, un robot bazat pe inteligenţă artificială care putea dialoga cu utilizatorii de Twitter. Acesta a devenit nazist în câteva ore, compania fiind nevoită să îl retragă. Incidentul a arătat limitările pe care le au maşinile, incapabile deocamdată să facă diferenţa între bine şi rău sau să dea dovadă de empatie.

Dar, ce anume împiedică pentru ca maşinile să ajungă la astfel de însuşiri umane?

Sunt destui semeni care se tem că inteligenţa artificială va fi folosită ca armă, de guverne sau grupări teroriste. Un astfel de sistem avansat, capabil să înveţe, ar putea să compromită orice sistem informatic şi să aibă acces la informaţii extrem de importante. Mai mult, ar putea lansa atacuri cu arme periculoase şi pot da naştere unui război devastator.

Iar acum, „onor” guvern al acestei colonii susţine cu o frenezie de nedescris această modă, dând dovada unui servilism exemplar! Oare cărui scopuri servește?

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Parteneri media exclusiv

Revista presei Raspandacul