Criteriul National

LUPTA CU MAFIA PADURILOR IA O INTORSATURA NEASTEPTATA CE DA FIORI TUTUROR CELOR IMPLICATI!

mai 27
17:01 2015

 

 LUPTA CU MAFIA PADURILOR IA O INTORSATURA NEASTEPTATA CE DA FIORI TUTUROR CELOR IMPLICATI !

 

Nature

  Intr-un moment in care mafia padurilor a avut impresia ca protestatarii au abandonat lupta , acestia din urma au decis sa treaca la o alta etapa in care, printre altele, vor sa ceara ajutor din strainatate! Dar aceasta nu este totul!

Daca veti avea rabdare sa cititi pana la capat acest articol veti afla lucruri la care nu va asteptati! Cu putin timp inainte sa fie lansat o astfel de ofensiva, protestatarii atrageau atentia austriecilor cu un titlu care pe internet a devenit viral ,de zile mari: Atentie, austrecilor! Daca protestatarii vor trece de la „P” de la paduri la „P” de la petrol sunteti „F „…

Din cauza unor motive despre care vom vorbi in acest articol cat si intr-un alt document ,se asteapta ca lupta sa ia o intorsatura pe care in acest moment nimeni nu o poate anticipa !Ca sa nu fiti total surprinsi de ceea ce se va intampla, puteti cauta pe internet expresia „o alta etapa de lupta cu mafia padurilor poate incepe acum!”

Pe cealalta parte a baricadei  stau ” baietii ” care cred ca in vremurile in care traim mai pot reduce la tacere  pe cei ce nu accepta sa isi vada tara batjocorita in halul in care este . Ei au ajuns la „performanta” de a se lupta pe viata si pe moarte ca sa isi apere stapanul deoarece stiu ca daca nu pot rezista presiunii, pot doar pleca, ramanand pe drumuri!

De acea, zilnic fac fel si fel de diversiuni ca sa distraga atentia iar alteori folosesc o tactica de sobolani si se poarta ca atare si anume: se baga cu capul in pamant si asteapta sa se faca liniste ca sa iasa sa roada si sa distruga absolut tot ceea ce gasesc in cale!

Tinand cont ca interesele economice sunt foarte mari iar cele doua tari care trag benefici de pe urma unui astfel de dezastru nu sunt dispuse sa renunte la o astfel de sursa de imbogatire , atunci protestatarii s-au pregatit pentru o lupta de lunga durata care va avea loc de la poalele Muntilor Retezat pana la Berlin, trecand prin Viena, Stutgart, Frankfurt etc

De aceea, cu aceasta ocazie, printre altele, un anumit grup de protestatari vor crea fanpages cu nume de sonoritate anglofona in asa fel incat alegatorii de la Berlin ce urmeaza sa fie sensibilizati sa creada ca postarile repective sunt facute de catre compatriotii  lui David Cameron sau Barack Obama.

In paralel cu toate acestea, in Romania, problema mafiei padurilor va putea sa fie prezentata la pachet cu groapa de gunoi toxica de la Navodari!

DE CE PROBLEMA MAFIEI PADURILOR VA PUTEA SA FIE PREZENTATE LA PACHET CU GROAPA DE GUNOI TOXICA DE LA NAVODARI ?

Cine va castiga alegerile la Constanta 1

Avand in vedere ca groapa de gunoi de la Navodari va fi amplasata la o distanta relativa mica de baza NATO ,iar acest lucru va afecta sanatatea cetatenilor britanici si americani, atunci alegatorii din Statele Unite vor fi intrebati daca sunt de acord ca la o mica distanta de unde lucreaza cetatenii din tara lor sa fie amplasata o asemenea nenorocire!

Intr-un alt front al luptei, protestatarii vor publica texte cu o anumita putere de a sensibiliza pe conturi de new media a celor de la Environmental Working Group, o platforma care are peste 470 de like working ,conservation 390 Friends of the earth US ,Climate reality ,environmental action ,rainforest alliance ,international institute for environmental ,EU .

Avand in vedere importanta strtategica a acestui subiect, vom reveni! Pana atunci, ca sa va puteti face o idee si mai clara despre ceea ce se va intampla, puteti sa cititi si alte articole legate de aceasta problema urmarind linkurile de mai jos:

http://www.criteriul.ro/o-alta-etapa-de-lupta-cu-mafia-padurilor-poate-incepe-acum-partea-i/

http://www.criteriul.ro/mafia-padurilor-disparitia-misterioasa-a-legii-care-trebuia-sa-stopeze-hotia-lor/

http://www.criteriul.ro/pnl-psd-pas-cu-pas-catre-un-jaf-generalizat-partea-i/

 

Sursa foto : fedobe.com

 

Sursa foto :

Comentarii

Comentarii

Articole similare

1 Comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

AU TRECUT DOI ANI DE LA TRAGEDIA DIN CLUBUL COLECTIV… CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Au trecut deja destul de repede doi ani de la tragedia din clubul Colectiv. Neputința pe care au trăit-o majoritatea în acele zile coroborate și cu revolta care a urmat, rămân încă bine întipărite în memoria multora. Multitudinea de evenimente de comemorare din aceste zile ne arată că nu suntem dispuși să lăsăm umbra uitării să se aștearnă în urma incendiului care a luat 64 de vieți.

Colectiv este acea mărturie de netăgăduit, acea expresie plină de tragism pe care și din care foarte puțini au putut înțelege câte ceva. Cert este că lumea a rămas marcată pe moment, ca mai pe urmă, aproape ireversibil, inexplicabil, cu aceeași doză de cinism…a alunecat pe partea uitării.

Momentul Colectiv ne-a adus nu doar pierderea unor oameni de care suntem cu toții iremediabil legați. Ci, a fost vorba și de un fel de trezire involuntară, care ne-a pus în față un adevăr crud: corupția chiar ucide. Iar, dacă stăm și reflectăm câteva momente, fără a avea pretenția de a ne situa în postura de ”judecători”, cu acea durere a omului rănit, vom ajunge la anumite concluzii, despre care s-a tot scris și strigat cu voce tare, sinonimă cu acea dorință de a nu renunța până în ziua în care vom transcede și ne vom alătura lor, cu mențiunea și rugămintea adresată Cerului de a nu avea acel tragic sfârșit!

Tineri aceia deosebiți nu meritau să moară în asemenea chinuri. Tineri aceia meritau tratați cu mare grijă de către cei specializați și în măsură să îi aline, să le asigure o speranță…Dar, din nefericire, nimeni și nimic nu au putut să le schimbe destinul.

Așa s-a ajuns cu acțiunea de a protesta, atunci când o mare de oameni a decis să strige și să vocifereze, pe deplin întemeiat contra lentorii, neajunsurilor, incapacității Sistemului. Astfel, fără de acest spirit civic, care ulterior a fost confiscat de către unele partide nu se putea face vreo schimbare.

Datoria, dreptul de a manifesta, de a dezbate cu argumente, de a vocifera atunci când guvernanții greșesc și de a semna petiții pentru a cere și a obține o schimbare veritabilă este unul garantat de bunul simț, dacă de Constituție, se tot încearcă, spre a fi eliminat, treptat-treptat.........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo