Criteriul National

Lupta ex-parlamentarului Cătălin Ivan cu oamenii Sistemului

Lupta ex-parlamentarului Cătălin Ivan cu oamenii Sistemului
aprilie 03
13:30 2015

Catalin Ivan

Europarlamentarul Cătălin Ivan, exclus din partid, anunţă că va participa la Congresul PSD programat în noiembrie, având susţinerea mai multor colegi din partid. Eurodeputatul spune că va continua războiul început împotriva actualei conduceri a partidului,

„Mă voi lupta cu ei şi mă lupt până la capăt, pentru că modul în care Victor Ponta şi Liviu Dragnea conduc partidul este un mod total greşit şi ne condamnă la mulţi ani de Opoziţie de acum încolo“, a spus Ivan, pentru RFI.

Întrebat cine îl susţine în PSD, eurodeputatul a răspuns: „Foarte mulţi colegi. Eu nu sunt nou în partid, eu am 12 ani de politică în PSD şi am fost în toate funcţiile posibile, de la nivel local până la nivel european, deci am foarte mulţi colegi cu care am lucrat, din eşalonul doi, din eşalonul trei, chiar din liderii care conduc acum organizaţii judeţene sunt oameni care mi-au spus că susţin proiectul şi că sunt de acord că trebuie să se facă această schimbare.

Nu pot să dau nume dintr-un singur considerent: pentru că aşa am convenit, având în vedere cât de abuziv este condus PSD-ul în acest moment, le fac un rău dacă le dau numele, pentru că după aceea, nu ştiu, riscă să fie suspendaţi, excluşi, scoşi din funcţii, li se poate întâmpla orice, doar pentru faptul că zic că sunt de acord cu proiectul meu. Va veni momentul când voi lansa acest proiect şi vor apărea şi vocile care susţin proiectul şi veţi vedea că vor fi surprize foarte mari“. Cătălin Ivan spune că este în continuare membru PSD şi că suspendarea sa din partid este ilegală: „S-a încercat suspendarea mea din PSD, nu au reuşit. Sunt membru la Dobrovăţ, o comună din judeţul Iaşi, acolo m-am transferat şi sunt membru acolo. S-a dizolvat organizaţia PSD Sector 1, toată organizaţia, numai ca să poată să mă excludă pe mine. Am depus contestaţie la partid. Dacă nu primesc răspuns, probabil în perioada următoare, imediat după sărbători voi acţiona şi în instanţă“, pentru dizolvarea organizaţiei“.

 

Sursa stire : adevarul.ro

Sursa foto : Mediafax

Comentarii

Comentarii

Articole similare

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Only registered users can comment.

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

„Ţi-e milă? Ţi-am luat banii!…”- CONTRA-EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Tristele amintiri au ajuns departe…De fapt, cu o anumită ritmicitate , indiferent de context omul are posibilitatea de a alege .

Iar, această posibilitate de a râde sau de a plânge ar trebui să nu ne-o cenzureze nimeni!

De cele mai multe ori, datorită „regulilor nescrise” ale acestei societăţi suntem puşi în faţa unor evenimente triste şi întunecate , dar comicul îşi face apariţia tocmai atunci când ne-am aştepta cel mai puţin.

De la o vreme încoace am tot scris pe diferite atitudini vis a vis de anumite aspecte ce m-au determinat să mă exprim în mai multe registre sufleteşti!

Dar acum e cu totul altă treabă…

Fără să aduc jigniri, situaţia în care se află românul este analizată în mod ironic.“Filantropica” reprezintă cea mai eficientă şi în acelaşi timp amuzantă metodă de a aduce în prim-plan ideea că “nu tot ceea ce pare este adevărat”.

Asemeni unei proiecţii video avem o sumendenie de întâmplări ce constituie o modalitate de a genera materiale de informare publică.

Modul în care noi, asemeni spectatorilor avem „şansa” de a privi lumea este oarecum influenţat de experienţele celor din trecut, deoarece astfel, participând în mod indirect la acţiunile personajelor, noi suntem publicul ce primeşte şi decodifică mesajul în mod diferit.

Replica cheie a lui Gheorghe Dinică (textier pentru cerşetori) :”Mâna întinsă care nu spune o poveste, nu primeşte pomană”, reprezintă fraza de bază a relaţiilor publice.

El este un portret „artistic”, machiavelic până la perfecțiune al diavolului ca show-man de geniu, care prin minciună şi înşelăciune a reuşit să ocupe o poziţie bună în societate. Această replică ar putea să-l includă, în cinismul ei şi pe artistul român care cerşeşte finanţare şi care va rămîne cu mîna întinsă, atâta timp cât nu găseşte o poveste captivantă...........

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo