Criteriul National

Lush de la Lovense – control prin Bluetooth

noiembrie 30
15:51 2018

Chiar daca inca in Romania este un subiect tabu, vibratorul nu trebuie sa lipseasca din cutia cu surprize a niciunei femei. De ce este important sa ai un vibrator cum este Lush by Lovense? Pentru ca este absolut fabulos!

Fie ca ai nevoie sa te bucuri de placere singura si in intimitate sau vrei sa aduci un element surpriza in pat cu partenerul tau, vibratorul este cea mai buna idee iar Lush exceleaza la capitolul performante.

Avantajele oferite de vibratorul Lush by Lovense

  • Control bluetoth pe o raza destul de mare – ceea ce ii va permite sa actioneze vibratorul de la distanta, atunci cand te joci cu partenerul tau.
  • Control prin aplicatie de oriunde – asta inseamna ca pentru tine si partenerul tau distanta nu mai este o problema. Puteti fi la capete diferite ale lumii si nu va trebuie decat semnal la telefon pentru ca totul sa se inample ca si cand ati fi unul langa celalalt.
  • Este perfect curbat pentru a stimula in mod eficient punctul G – atat tu singura cat si partenerul tau, puteti actiona vibratorul pentru ca tu sa ai un orgasm intens.
  • Materialul din care este facut este superb – fin, din silicon, usor de curatat, bland la atingere.
  • Are culoarea roz absolut apetisanta.

Pregateste-te de spectacol

In loc sa oferi placere pe intuneric bezna ar fi mai bine sa lasi lumina aprinsa. Pentru a avea senzatii noi te poti uita in oglinda la tine in timp ce folosesti Lush sau orice alt vibrator. De asemenea, il poti ajuta pe el sa se excite la maxim jucandu-te cu aparatul in fata lui si eliminand toate inhibitiile.

Joaca-te

Inainte de a incepe sa iti stimulezi clitorisul cu ajutorul vibratorului, iti poti mangaia copasele pe interior sau in jurul vaginului. Cu cat astepti acest moment mai tare cu atat si momentul va fi mult mai exploziv. Lush de exemplu stimuleaza punctul G deci vei obtine cu siguranta un orgams pe care nu il vei uita foarte curand.

Lasa-l pe el sa incerce

Din cand in cand macar ii poti lasa partenerului tau mana libera pentru ca el sa se joace cu vibratorul pe tine. Poti sa il rogi sa iti tina mainile astfel incat tu sa nu ai cum sa faci nimic ci sa il lasi pe el sa te stimuleze cum vrea. Mai mult el te poate lega si la ochi utilizand o esarfa pentru ca tu sa nu vezi ce urmeaza sa faca si totul te va surprinde si excita foarte tare.

Lush este perfect in combinatie cu ideile BDSM deci poti incerca daca ai curaj si daca amandoi vreti asta, senzatii noi absolut unice. Pentru inceput este suficient sa il lasi sa te lege de pat si vei vedea cu siguranta care sunt avantajele tale.

In dus

Vei gasi in sex shopuri o gama vasta de vibratoare pe care le poti folosi si sub apa. In cazul in care nu ai unul deja dar te gandesti sa faci primul pas in sensul acesta acum este momentul. Iti recomandam in acest sens sa alegi din start un vibrator care este waterproof si vei rezolva problema din start. Doar asa vei putea duce distractia din dormitor in baie.

Masaj erotic

Vibratoarele pot sa fie folosite si sub forma de aparat de masaj si alegand o astfel de practica te vei relaxa cu siguranta. Chiar daca Lush este special pentru punctul G asta nu inseamna ca nu il poti folosi si pentru masaj. Chiar iti recomandam sa faci asta si vei vedea rapid si imediat beneficiile.

Ii poti oferi partenerului tau un masaj erotic incintand. Pune-l pe spate, aseaza-te pe el si traseaza-i conturul corpului cu vibratorul pornit. Pentru asta trebuie doar sa alegi cele mai mici vibratii.

Lubrifiant

Nu ai nevoie de foarte mult. Este suficient sa folosesti o picatura sau doua de lubrifiant si vei experimenta penetrarea cu vibratorul si in acelasi timp si stimularea in afara vulvei. Totusi iti recomandam sa nu uiti ca daca ai un vibrator facut din silicon este un material foarte des intalnit in compozitia produsului. Evita sa utilizezi un lubrifiant pe baza de silicon pentru asta si iti recomandam mai degrava unul cu apa sau unul organic.

Fa atmosfera

Un pic de muzica nu strica nimanui. Ce este mult mai interesant este joaca cu vibratorul pe ritmul muzicii ascultate. Lush poate face asta cu ajutorul aplicatiei speciale. Imagineaza-ti doar cum ar fi ca vibratorul tau sa se miste pe ritmuri foarte alerte combinate cu melodii statice si linistite.

Sex oral

In momentul in care ii faci sex oral pot folosi vibratorul pe fata si vei avea in mod sigur o senzatie absolut uimitoare. Si invers se poate. In momentul in care el iti face oral te va putea penetra cu ajutorul aparatului.

 

Comentarii

Comentarii

Share

Despre autor

Miruna A

Miruna A

Articole similare

Editia Digitala

Criteriul National prima pagina

EDITORIAL

Despre „dreptatea” care cere ”justiție” și importanța ei - EDITORIAL

danielmihai de prof.dr. Daniel Mihai

Dintru început, pentru a vă asigura, cu toată sinceritatea, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că acest material nu este conceput a fi unul strict tehnic, înveșmântat în termeni academici greoi. Cu aceeași deschidere vreau să vă mulțumesc și să vă asigur totodată că acest material nu se vrea a fi unul complet, deoarece în rândurile de mai jos voi încerca să realizez o sinteză a unor considerații pe baza evidențelor, în care mi-am propus temerara clarificare a noțiunilor de „dreptate” și de ”justiție”, văzute din mai multe unghiuri de vedere. De aceea, tot ceea ce este cuprins în spațiul acestui material este pur subiectiv dar și perfect argumentat. Luând în considerare acestea, orice fel de încercare de a aduce laude sau dimpotrivă de a cere desființarea totală sau parțială, prin forța și justețea argumentelor vă revin în integralitate, indiferent de natura sau de scopul motivării dumneavoastră în prealabil.

Ca urmare a tuturor celor convenite, ceea ce voi realiza direct sau indirect poate fi comentat și analizat, dezbătut deoarece numai într-o asemnea manieră, prin varietatea punctelor de vedere, prin cumulul de informații și forța argumentelor sustenabile ce creează punți de legătură.De aceea se poate vorbi deschis, fără menajamente despre aceste concepte, virtuți în această societate postmodernă măcinată de griji, de consumerism cât și de vicii.

Din punctul meu de vedere, această opțiune de a avea păreri și de a le susține reprezintă și respectă cu adevărat libertatea și demnitatea oricărui semen. Iar puterea reală, justificată la care oamenii speră să găsească ajutor este dată de către Acel Creator, care are grijă de fiecare dintre noi și care ne inspiră sau ne poate transforma în creațiile sale apropiate, desăvârșite Lui. Urmând acest fir călăuzitor, aș îndrăzni să vă spun că nu voi folosi în acest caz doar simple metafore, ci totul se dorește să fie legat de rolul și semnificația care i se acordă noțiunilor extinse de dreptate, de justiție.

Din cele mai vechi timpuri, chiar din momentul în care Cain l-a ucis pe Abel se produce în lume o separație între prigoniți și victimă, între ucigaș și cel ucis, sacrificat din răutate .Aceasta cse va transmite și se va amplifica tuturor generațiilor, inclusiv celor din actualitate. Setea de răzbunare de răutate a lui Cain cât și a urmașilor săi se poate identifica fără niciun fel de impediment.Tot așa, ideea de jertfă, de asumare a urmașilor lui Abel a constituit chiar unul dintre atributele omenești de prim rang. Însă, între aceste modele transparente există și alte atribute,virtuți (posibil moștenire a scânteii divine,a harului cu care suntem fiecare dintre noi înzestrați) precum dreptatea,cinstea,corectitudinea dar și justiția.

Numai că, din momentul izgoniți din grădina Edenului a protopărinților noștri Adam și Eva, aceste caracteristici psihice și volitive nu au mai fost că la început,în binecuvântatul moment al Creației.Răzvrătirea, ascultarea de șarpe,călcarea poruncii a dus la pervertirea omului cât și a întregii creații de pe pământ. Automat,sentimentele faptele și gândurile „de a fi ca Dumnezeu” și de a stăpâni,de a cunoaște creația s-au amestecat într-un mod incredibil. De aici înainte, moartea, păcatul au devenit firești tuturor, ca și setea anumitor semeni de a clama dreptatea, de a invoca fondat justiția omenească.

Revenind la unul dintre cele mai importante motive care au generat acestea văzute ca fiind antagonice- pe de o parte Dreptatea Lui Dumnezeu materializată prin izgonirea din Rai și nedreptatea lui Cain care l-a ucis pe fratele său Abel-putem descoperi și alte fațete ale acestor evenimente consemnate în Cartea Cărților.

Unii exegeți ai Vechiului Testament precum sfântul Chiril al Alexandriei interpretează însă în profunzime textul, plecând de la pedeapsa înşeptită pentru cel care l-ar ucide pe Cain din cartea Facerii .Surprinzător sau nu, în opinia acestui om înduhovnicit nu ar fi vorba doar de un singur păcat, ci de o înlănţuire de şapte păcate, care au pus stăpânire pe Cain. Deja când Dumnezeu i se adresează, vorbindu-i despre natura păcatului, Cain comisese trei din cele şapte.

citeste in continuare

REDACTIA

Director fondator: Daniel C. Iorgu

Redactor Sef: prof. dr. Daniel Mihai

Senior Editor: prof.univ. Mircea Vintilescu

Editorialist: Florin Budescu

Corespondent UK: Alina Pop

Corespondent Spania: Fabianni Belemuski

Fotoreporter: Daniel Paun

Reporter: Daniel Hintergraber

Redactori: Marian Nedelea, Gabriel Dumitru, Iulia Grajdieru, Elena Scripcaru

Disclaimer

Responsabilitatea juridica in cazul editorialelor/ articolelor redactate de invitatii permanenti sau invitatii speciali aparține în exclusivitate autorilor.

Dacă cineva se simte lezat într-un fel de vreun articol de pe acest website, poate trimite un drept la replică care va fi publicat în articolul respectiv.

CONTACT

CRITERIUL NATIONAL
Cotidian online de stiri si atitudine
ISSN 2393-4891
ISSN-L 2393-4891

Redactie: contact@criteriul.ro

Redactor Sef: daniel.mihai@criteriul.ro

Citeste si:

nationalul logo

Constanta Mea

Prahova Mea

Brasovul Meu

Partener media exclusiv

Revista presei